1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.27 Kč
USA
1 USD = 23.67 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.64 Kč

Vyhledávání cestovek

Lázeňské pobyty s.r.o.

CK není v tomto roce pojištěna proti úpadku
+420 461 612 735
Logo

lázeňské pobyty v ČR

Adresa: 9.května 797, Litomyšl, 570 01
E-mail: kovalcikova@lazenskepobyty.cz
Rok založení: 2005
Provoz od roku: 2007
Právní forma: společnost s ručením omezeným
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • lázeňské pobyty / wellness


Přehled recenzí


Lázeňské pobyty s.r.o.

Grafnetterovi 11.01.2014

Dobrý den,
na webu jsme objevili vaše stránky, kterých rádi využijeme k varování všech, kdo by uvažoval o jakékoliv nabídce od CK Lázeňské pobyty.cz (nyní Lázeňské pobyty s.r.o.).
Již na podzim loňského roku jsme narazili na podvodné jednání p. Kovalčíkové, jednatelky této firmy a přišli o téměř 10.000,- Kč.
Podali jsme trestní oznámení a návrh na konkurz firmy, bohužel její webové stránky nadále fungují, takže nejspíš další lidé přijdou o své peníze.
Co ještě člověk musí udělat, aby bylo spravedlnosti učiněno zadost?

Lázeňské pobyty s.r.o.

Zemanová 16.12.2013

Dobrý den, chtěla bych upozornit, že paní Kovalčíková, na kterou máte již bezpočet stížností, trošku zredukovala
název společnosti pouze na Lázeňské pobyty. cz a dále nabízí svoje služby. Myslím si, že její dluhy vůči podvedeným
jsou natolik nevymahatelné, že pokračuje dál pod trošku pozměněným názvem. Nemohu sice pochopit, že
takovéto jednání je beztrestné a je možné v naší společnosti takto podnikat. Sama jsem na její nabídky
doplatila a již jednou jsem Vám o tomto informovala. Děkuji Vám, že takovéto poznatky zveřejňujete.

Lázeňské pobyty s.r.o.

Milena Tomšů 22.11.2013

Lázně a pobyty s CK v Litomyšli neobjednávat.Neplatit.Lumila Kovalčíková je podvodnice!!!

Lázeňské pobyty s.r.o.

Irena Vosátková 11.11.2013

Dobrý den všem,
všem těm kteří mají špatné zkušenosti s CA Lázeňské pobyty s.r.o., Litomyšl. Podat hromadnou žalobu na pí Kovalčíkovou a její podvodnou CA by bylo asi velmi složité vzhledem k velkému počtu podvedených klientů. Na jejich "činnost" upozornila již televize Nova a Prima. Mám však dojem, že jim to vůbec neublížilo, ve svém podvodném jednání pokračují dál. Co dělá Živnostenský úřad Litomyšl a ČOI (dělala u nich kontrolu), je také záhadou. Podle jejich slov nemohou zasáhnou !!!! Podávejte žalobu rovnou k soudu do Litomyšle. Patřím také k podvedeným a již jsme žalobu podali. Všem držím palce v úspěšné získání zaplacených pobytů a pí Kovalčíkové hezký pobyt ve "vězeňských lázních".

Lázeňské pobyty s.r.o.

Knyttlová Zdeňka 07.11.2013

Chtěla bych všechny varovat před podvodným jednáním CA Lázeňské pobyty s.r.o.
Také patřím spolu s manželem mezi podvedené klienty zmíněné CA. Již dvakrát jsem u nich objednávala lázeňský pobyt v Třeboni. (mám dárkový poukaz na 8000,- Kč a rozdíl jsem chtěla doplatit). Poprvé jsem objednala pobyt od 6.10.2013 podruhé od 3.11.2013. Ani jednou pobyt v lázních nevyšel z důvodu nezaplacení pobytu hotelu a lázeňské služby zmíněnou CA.
Ráda bych se připojila k hromadné žalobě pokud by někdo tuto žalobu zorganizoval. Jinak podávám trestní oznámení na Policii ČR.


Lázeňské pobyty s.r.o.

Turoň 05.11.2013

Dobrý den,
doposud nám nebyl vrácen přeplatek za pobyt. Jde sice o malou částku, cca 3000 Kč, ale zaráží mě jednání společnosti. Několikrát jsme byli ujišťováni, že platba odešla, ale bohužel. Navíc webovky společnosti jedou jako by se nic nedělo, opravdu zvláštní přístup.

Lázeňské pobyty s.r.o.

Alena Ouředníková 24.10.2013

Dobrý den,
před časem jsem psala svou negativní zkušenost s CA Lázeňské pobyty. Dnes se mi po dlouhé době podařilo do CA opět dovolat a s úžasem jsem zjistila, že oni přijímají nadále nové zakázky, ale ty zaplacené neplní! Neuvěřitelné, obecně se ví, že jsou podvodníci, a oni veřejně beztrestně podvádějí dál! Myslím, že by měla být upozorněna Policie ČR, což se chystám udělat. Také bych nějak ráda zorganizovala podání hromadné žaloby. Může v tom něco udělat také třeba Asociace cestovních kanceláří a agentur?

Lázeňské pobyty s.r.o.

Eva Šamšová 21.10.2013

Dobrý den,
na základě informací, které proběhly v médiích jsem kontaktovala hotel u kterého máme zarazervovaný pobyt tento víkend a bohužel jsem se také přidala do skupiny poškozených. Lázeňské pobyty rezervaci za cca 13tis neuhradili přestože je pobyt objednaný a zaplacený už od dubna letošního roku. Vznesla jsme požadavek na vrácení peněz ale zatím bez reakce, telefony nikdo nezvedá. Určitě podniku potřebné právní kroky. Je to škoda, jezdím s nimi už skoro 4 roky a nikdy nebyl žádný problém.


Lázeňské pobyty s.r.o.

Petra Mrázová 21.10.2013

Dobrý den,
patříme s manželem také mezi klienty Lázeňských pobytů, kterým paní Kovalčíková neuhradila zaplacený pobyt.
Měli jsme odjet 8.10.2013 na 5ti denní pobyt do Lázní Libverda, dne 7.10.se mi ozvala pracovnice Penzionu Frýdlant, že pobyt dosud není uhrazený a že sice rezervace platí, ale že si musíme znovu zaplatit. To jsem odmítla a okamžitě jsem volala do Lázeňských pobytů. Nejdříve mi nikdo telefon nebral a asi za hodinu volala paní Kovalčíková s tím, že došlo k chybičce a že hned ten den úhradu posílá, slíbila, že se v 17:00 hodin ozve, že je zaplaceno. Neozvala se, telefon nezvedala, na e-maily neodpověděla, náš pobyt lázním neuhradila. Bohužel až poté jsem se podívala do rejstříku firem, kde jsem zjistila, že jsou na firmu Lázeňské pobyty vedeny již 2 exekuce.
Podávám na ní trestní oznámení a trvám na zaplacení.


Lázeňské pobyty s.r.o.

M. Vysušilová 19.10.2013

Dobrý den,
po včerejší informaci v televizi Nova o CA Lázeňské pobyty s.r.o. Litomyšl, jsem poslala několik e-mailů na lázně Jelenia Gora /POLSKO/, kde máme mít zaplacený pobyt od 3.11.do 10.11.2013 a do CA v Litomyšli. Během dnešního dne jsem volala do Polska, kde mi sdělili, že sice pokoje máme rezervované, ale dosud nezaplacené. Volala jsem i do CA v Litomyšli celé dopoledne, marně. PO 14-.00 hod. mi to zvedla osobně p. Kovalčíková, napřed nemohli najít fakturu, až se faktura objevila, tak mi sdělila, že ji příští týden proplatí. Trvala jsem na proplacení ihned, nezajímá mě, že je pátek a do středy příští týden trvám na zaslání potvrzení o zaplacení faktury v lázních Jelenia Gora v Polsku. Paní Kovalčíková mi vše slíbila. Zároveň jsem domluvena s lázněmi, že mi dají okamžitě vědět, pokud bude faktura proplacena. V případě, že se tak nestane, podám trestní oznámení na CA Lázeňsképobyty s.r.o. Litomyšl, že okrádájí lidi / hlavně důchodce/ a budu trvat na vrácení peněz. Nemohu uvěřit, co se v tomto státě děje a jak je jednoduché podvádět. Ptám se, kdo je tady za něco zodpovědný? Proč mají zelenou podvodníci, lháři a další jím podobní a slušný člověk na to doplácí. Bude to vůbec někdo řešit?

Lázeňské pobyty s.r.o.

Hana Ghanemová 14.10.2013

Dobrý večer,
píši jako pravděpodobně řada dalších podvedených zákazníků agentury Lázeňské pobyty podle toho, co jsem se dočetla ve stížnostech na Vašich webových stránkách. I můj příběh je v podstatě stejný jako jejich. Dne 19.12.2012 jsem koupila své sestře dárkový poukaz v hodnotě 7 000 Kč. Asi před měsícem se sestra rozhodla objednat si adventní pobyt a využít tento poukaz k jeho zaplacení, ale nepodařilo se jí telefonicky s paní Kovalčíkovou spojit a též na její maily nedošla žádná odpověď. Měla možnost se stavit přímo v Litomyšli a tam kupodivu v neděli odpoledne 29.9.2013 paní Kovalčíkovou zastihla. Působila na ni celkem důvěryhodně i když zpočátku tvrdila, že poukázka nebyla zaplacena (byla mi doručena dobírkou, tak jak by to bylo možné!?) nebo že už byla použita na můj pobyt v Poděbradech, kde jsem ovšem v životě nebyla. Nakonec se domluvili, že pí Kovalčíková vše dohledá a ozve se. Dala mé sestře své soukromé tel. číslo a tvrdila, že mají pokaženou ústřednu a proto se jim nelze dovolat. Následujícího dne má sestra v tel. rozhovoru na pí Kovalčíkovou přitlačila tím, že jí sdělila, že četla stížnosti na její agenturu. Pí Kovalčíková zareagovala chladně a nabídla jí, že oněch 7 000 Kč pošle na její účet. Do dnešního dne k tomu nedošlo .
Včera se má sestra informovala na ŽÚ v Litomyšli, kde jí bylo sděleno, že o stížnostech zákazníků vědí. Velmi zarážející však je, že v poslední době provedli v této agentuře kontrolu jak oni, tak i ČOI a nenašli tam žádné pochybení! Jak je vůbec možné, ze tato osoba může beztrestně pokračovat ve svém podvodném jednání, nabízet dále různé akční pobyty, lákat peníze ze seniorů, protože zvláště pro ně nabízí velmi výhodné wellness pobyty, zkrátka drze a nemorálně zneužívat důvěry klientů? Vždyť i lázeňské domy, hotely i celé lázně varují před touto cestovní agenturou! Jak je tedy možné, že může dále pokračovat v činnosti?! Nezodpovídá se snad nikomu?!
Můžete mi prosím poradit na koho se obrátit? Několik stěžovatelů na Vašich stránkách vyzývá k hromadné žalobě, není tam však na ně žádný kontakt. Jak tedy postupovat? Myslím, že bychom měli zveřejnit informace o situaci této agentury v médiích, abychom zamezili podvádění dalších potenciálních klientů. Blíží se Vánoce a dárkové poukazy od cestovních kanceláří jsou vítaným dárkem. V tomto případě by to byl opravdu danajský dar.

Lázeňské pobyty s.r.o.

Alena Ouředníková 10.10.2013

Dobrý den, i já bych se chtěla připojit k VAROVÁNÍ před CK LÁZEŇSKÉ POBYTY.CZ. Zakoupila jsem dárkový poukaz na pobyt pro seniory ve Františkových Lázních pro mého otce. Když jsem do CK zatelefonovala, aby mi sdělili volné termíny, kdy může otec nastoupit, bylo mi přislíbeno, že se do druhého dne ozvou s informací. Uplynuly 3 týdny, nikdo se neozval, na žádné z několika uvedených telefonních čísel se nelze dovolat, na e-maily nikdo nereaguje. Prostě další ŠMEJDI bez svědomí. Předala jsem záležitost právníkovi. Zatím jsem nezjistila, že by tato CK vyhlásila úpadek, pokud se nemýlím, jde tedy o trestný čin podvodného vylákání peněz. Jejich webové stránky jsou stále funkční a lákají zákazníky. Díky za Vaše služby, škoda, že nejste víc vidět.




Lázeňské pobyty s.r.o.

Jiřina Uhrová 10.10.2013

Pobyt v Lázních Teplice n.B.jsme si objednali jako každoročně přímo ze stránek Lázní, nějaké šikovná svi ..dušička nás předala paní Kovalčikové z Lázeňských pobytů, trocha naší nepozornosti a už nemáme 16.645, Kč a jeli jsme do Prčic, ještě že nám to den předem řekli, máme to k nim 300 km.

Lázeňské pobyty s.r.o.

Alena Nováková 08.10.2013

Dobrý den.
Rovněž já patřím k podvedeným klientům CA Lázeňské pobyty s.r.o Litomyšl.
Scénář,jak vidím,je vždy stejný.Klient řádně a včas zaplatí pobyt a pak na recepci hotelu jen kouká,když mu odmítnou ubytování.
Paní Kovalčíková slíbila,že peníze posíla hned zpět,ale to je skutečně jen planý slib.Dnes jdu podat trestní oznámení a doufám,že konečně už někdo s těmito podvodníky zatočí!!! Přidejte se!

Lázeňské pobyty s.r.o.

Dana Urbášková 01.10.2013

Dobrý den,
stejně špatnou zkušenost s CA Lázeňské pobyty Litomyšl a hlavně s paní Kovalčíkovou, máme i my.
Rodiče si zakoupili poukaz v hodnotě 13 480,-Kč, na pobyt v Lázeňském domě Hubert Luhačovice. Peníze p. Kovalčíková inkasovala, Lázeňskému domu nezaplatila a den před odjezdem informovala rodiče, že poukaz CA nezaplatila, že peníze vrátí na účet. Okamžitě jsme písemně podali reklamaci cestovní smlouvy. Paní Kovalčíková opět slíbila, že peníze uhradí do konce září. Nyní již vidíme, že podvedených je velmi mnoho, prosím, poraďte, jak se připojit k hromadnému trestnímu oznámení na CA Litomyšl a hlavně p. Kovalčíkovou.

Lázeňské pobyty s.r.o.

Jaroslava Řičánková 30.09.2013

Dobrý den, mám obavy, že jsem jedna z mnoha, která naletěla a zástupce firmy paní Kovalčíková si hraje na mrtvého brouka. Jak se lze domoct svých práv? Předem moc děkuji za odpověď.

Lázeňské pobyty s.r.o.

Alena Čáslavská 28.09.2013

Dobrý den, i my máme špatné zkušenosti s CA Lázeňské pobyty s.r.o. Litomyšl, jejíž jednatelkou je p. Kovalčíková. Bylo nás 8 důchodců a měli jsme zájem o pobyt v Kudowa Zdroj, naštěstí v červnu ještě pobyt poskytnutý byl. Problém nastal,když 3 účastníci se z důvodu vážného onemocnění nemohli zúčastnit. Bylo včas požádáno o storno 3 účastníků a následně přislíbeno jednatelkou vrácení peněz, že hotel storno uznal a částku vrátil (dodatečně jsme se dozvěděli,že vlastně hotel vůbec zaplaceno nedostal). Bohužel už tři měsíce nikdo peníze nevrací, nekomunikuje a nezvedá telefon. Víme, že Lázeňské pobyty jsou jen cestovní agentura a proto je potřeba rychle jednat, úpadek se totiž na balíček pobytu nevztahuje. Chtěli bychom se přidat k hromadné žalobě na tuto společnost, aby tito šmejdi už dále nemohli nikoho okrádat.

Lázeňské pobyty s.r.o.

Irena Vosátková 28.09.2013

Dobrý den,
i já musím potvrdit velice špatné zkušenosti s touto CK. Objednané dárkové poukazy zaplaceny již v lednu tohoto roku. Po upřesnění pobytu a termínu doplatek v srpnu 2013 ve výši Kč 3000,- Jak je možné, že pí Kovalčuková platbu převzala i přes skutečnost , že ji byla v tomto čase pozastavena činnost. Kdo se bude touto CK dále zabývat vzhledem k většímu počtu podvedených klientů?

Lázeňské pobyty s.r.o.

Zuzana Kalusová 26.09.2013

Dostala jsem dárkový poukaz zakoupený u CA Lázeňské pobyty s.r.o.,se sídlem v Litomyšli . Chtěla jsem si objednat pobyt , na žádné uvedené telefonní číslo jsem se nedovolala, rovněž na mailovou komunikaci nikdo nereaguje. Jde o poukaz v hodnotě 7 tis. korun. Na Vašich stránkách jsem si přečetla několik nedobrých zkušeností s touto cestovní agenturou, která však nadále inzeruje prodej lázeňských pobytů. Můžete mi poradit , jak dál postuovat, jde zjevně o podvodné jednání, mám se obrátit na policii? Děkuji

Lázeňské pobyty s.r.o.

Karla Zemanová 25.09.2013

Dobrý den, bohužel i já mám špatnou zkušenost s firmou Lázeňské pobyty s.r.o. Litomyšl, jejíž
jednatelkou je paní Kovalčíková. Jednání probíhalo e-mailovou poštou, vše vypadalo velice
důvěryhodně a já jsem naletěla, zaplatila za zprostředkování pobytu v hotelu Tlapák Poděbrady,
a to i za svoje kamarádky. Byla jsem nakonec ráda za vstřícné jednání personálu hotelu,
ekonomickému oddělení, že mi samozřejmě za novou úhradu pobyt umožní. Informovala
jsem se i na ŽÚ Litomyšl a tam také už o firmě a jejím podvodném jednání mají informace.
Je to smutné, že tito - š m e j d i - mají stále zelenou.

Lázeňské pobyty s.r.o.

Marie Hájková 22.09.2013

Bohužel i my máme špatnou zkušenost s touto cestovní agenturou. Navzdory tomu, že jsem se těsně před odjezdem do lázní v Polsku informovala v této cestovní agentuře, jestli je vše v pořádku a byla jsem ujištěna, že ano, včetně přání krásné dovolené, po příjezdu do hotelu v Kudowě Zdroji nás odmítli ubytovat, protože pobyt nebyl uhrazen. Odjeli jsme zklamáni domů a byli ujištěni, že nám bude vrácena částka za pobyt vč. nákladů za spotřebovanou naftu. Jde o čerstvou zkušenost z 16.9. Pokud nebude částka zaplacena, hodláme se bránit soudní cestou. Varujeme tedy další případné zájemce, ale ani nás nenapadlo podívat se na reference, protože www. stránky vypadají velice důvěryhodně.

Lázeňské pobyty s.r.o.

Petra Hanzalová 20.09.2013

Dobrý den,
bohužel i já mám velmi špatnou zkušenost se společností Lázeňské pobyty, s.r.o. a s jednatelkou pí. Kovalčíkovou. Průběh je vždy naprosto stejný. V únoru 2013 jsem zakoupila dárkový poukaz v hodnotě 10.000 Kč, na základě kterého měla obdarovaná rezervovaný pobyt v Lázních Aurora v Třeboni v červenci 2013. Tak jak je zvykem pí. Kovalčíkové, večer před zahájením pobytu mě tel. kontaktovala s tím, že nám její kolegyně zapomněla zavolat a že klientku v lázních neubytují. Pouze pokud pobyt uhradíme. Pí. Kovalčíková si byla velmi dobře vědoma toho, že se jedná o rodinný dárek k životnímu jubileu a tudíž, že na poslední chvíli pobyt opětovně uhradíme přímo v lázních. Pí. Kovalčíková, přislíbila vrácení peněz, poslal dokonce i uznání finančního závazku, kde opět přislíbila vrácení peněz k 6.8. 2013. Bohužel k dnešnímu dni, tj. 20.9. se tak nestalo. POZOR na spol. LÁZEŇSKÉ POBYTY, s.r.o.

Lázeňské pobyty s.r.o.

Petra Sejrková 16.09.2013

Dobrý den,
četla jsem na vašich stránkách hodnocení paní Silvie Šenglové z 18.8. Bohužel úplně stejnou situaci právě řeším jménem rodičů mého manžela, kteří zaplatili 13.300 Kc za pobyt v hotelu Spa & Wellness Hotel Francis Palace ve Františkových lázních. Pobyt měli nastoupit 27/8/2013 a paní Kovalčíková jim zatelefonovala 26/8 před sedmou hodinou s tím, že jedna z jejích zaměstnankyn zapomněla zaplatit hotelu a ten pobyt stornoval a tedy oni žádný pobyt rezerovaný nemají. Paní Kovalčíková tvrdila, že peníze vrátí do jednoho týdne, ale dnes 3 týdny poté nic nedostali. Paní Kovalčíkovou jsme se snažili sehnat už 4x, ale bohužel není k zastižení.
Celou věc budeme zřejmě muset řešit soudní cestou.

Lázeňské pobyty s.r.o.

Silvie Štenglová 15.08.2013

CK Lázeňské pobyty s.r.o. měla základě cestovní smlouvy zprostředkovat panu Václavu Sedláčkovi a paní Marii Mitvalské pobyt v Lázeňském domu Hubert ***. Nástup pobytu měl být dne 12.8.2013. Dne 11.7.2013 v 19:00 hod kontaktovala paní Ludmila Kovalčíková od CK Lázeňské pobyty s.r.o. pana Sedláčka, že neuhradila Lázeňskému domu Hubert, v němž měl daný pobyt probíhat částku 13.980 Kč, kterou od pana Sedláčka zinkasovala již v červnu. Od té doby nereaguje, peníze si ponechala a zároveň v Lázeňském domu Hubert nás informovali o velmi špatných zkušenostech s touto cestovní agenturou. Následně jsme zjistili, že od 30.7.2013 do 30.7.2014 dle živnostenského rejstříku má výše zmíněná společnost pod IČO 27478785 pozastavenou činnost a přesto nadále prodává zájezdy klientům, kterým následně nezprostředkuje pobyt a peníze si ponechá.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.