1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
= 0 Kč
USA
= 0 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
= 0 Kč
Maďarsko
= 0 Kč
Turecko
= 0 Kč

Vyhledávání cestovek

Cestovky se chystají na zimní sezónu. Rozšířily nabídku exotických destinací


Cestovky se chystají na zimní sezónu. Rozšířily nabídku exotických destinací

Praha 17.08.2015

Bahamy, Panama či ostrov Rodrigues patří k novinkám českých cestovních kanceláří na zimní exotickou sezónu. Cestovky také rozšíří nabídku pobytů na ostrov Zanzibar a do Ománu. Přibudou rovněž poznávací zájezdy mimo jiné do Číny, Botswany či Barmy. Nabídka zájezdů do Mexika se naopak zúžila. Ceny exotických zájezdů se kvůli silnému kurzu dolaru zvýší v řádu jednotek procent, nejvíc na Kubu.

Cestovní kancelář Alexandria připravila na zimní sezónu nové poznávací zájezdy ostrovem Srí Lanka, severní a jižní okruh Indií, dále do Číny, Singapuru a Malajsie. CK Fischer na zimu rozšířila nabídku o Bahamy či Panamu. „K dalším novinkám patří ostrovy Zanzibar a Mayotte, ománské letovisko Muscat nebo Rodrigues, ostrov v Indickém oceánu 600 km od ostrova Mauricius.

Cestovní portál Letuška.cz má letos nově v nabídce výlety po památkách a městech Indie luxusním vlakem Mahárádž express. „Licenci na prodej těchto jízd máme jako jediní v ČR. Jedná se o mimořádný cestovatelský zážitek prodchnutý luxusem a komfortem,“ uvedla Šárka Litvinová, spolumajitelka společnosti Asiana, která portál provozuje.

 „Očekáváme opět velký zájem o Spojené Arabské Emiráty, které se stávají stále více dostupnou destinací nejen díky bezvízovému styku, ale především díky velké variabilitě termínů letecké přepravy. Navíc krátká doba letu zvyšuje atraktivitu této destinace,“ uvedla mluvčí Firo-tour CK Eva Němečková.

Podle portálu Invia.cz se nabídka zájezdů do Mexika zúžila, protože letecká společnost Travel Service tam zrušila charterový spoj. Na ostrov Zanzibar a do Ománu se nabídka zájezdů zase rozšířila díky novému spojení aerolinek Fly Dubai. „Omán je pro české turisty novou destinací, která disponuje nově vystavěnými přepychovými hotely v přístavním městě Salalah, nabízí naprostý klid a mimořádnou atmosféru. Nabídka zájezdů do Ománu je však omezená,“ uvedl marketingový ředitel cestovního portálu Invia.cz Michal Tůma.

Exotické zájezdy zdražily v řádu jednotek procent kvůli posílení amerického dolaru. Nejvíc stoupnou ceny dovolených na Kubě, které ovlivnilo především oteplení vztahů s USA, nárůst poptávky a související růst cen hotelů.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.