1530 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.34 Kč
USA
1 USD = 20.58 Kč
Chorvatsko
1 HRK = 3.42 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.96 Kč
Maďarsko
100 HUF = 8.16 Kč
Turecko
1 TRY = 5.09 Kč

Vyhledávání cestovek

Dnes je pondělí 23. dubna 2018

Novinky z tisku


Je ta cestovní kancelář pojištěná – a co to znamená?

12.04.2016 (novinky.cz)

Pojištění cestovních kanceláří chrání klienty před následky úpadku. Poradíme, jak poznat, že pojištění platí – a co je chráněno.

Co je to pojištění cestovní kanceláře

Cestovní kanceláře mají ze zákona povinnost mít uzavřeno pojištění pro případ svého úpadku; bez platného pojištění nesmějí kancelář provozovat. Doklad o pojištění – certifikát – jsou povinny na vyžádání zájemci ukázat. Doklad o pojištění spolu s důležitými údaji (kam se obrátit) obdrží klient spolu se smlouvou o zájezdu.
Pojistné smlouvy se obvykle uzavírají s ročním pojistným obdobím, po jehož uplynutí musí cestovní kancelář buď pojištění prodloužit na další období nebo musí uzavřít pojištění nové, třeba s jinou pojišťovnou. Blízký konec platnosti certifikátu proto nemusí být na závadu. Cestovní kanceláře většinou dávají pojistné certifikáty na své webové stránky, ale není to povinnost.

 Co pojištění kryje

Díky pojištění vzniká zákazníkovi cestovní kanceláře právo na plnění v případech, kdy cestovní kancelář z důvodu svého úpadku zjednodušeně řečeno nedokončí zájezd nebo ho vůbec neuskuteční. V případě, když k pojistné události dojde v průběhu zájezdu, když je zákazník v cizině, postará se pojišťovna, resp. asistenční služba o to, aby zákazníkovi byly zabezpečeny potřebné služby a návrat domů. Pokud zájezd ještě ani nezačal, řeší pojišťovna refundaci toho, co zákazník cestovní kanceláři za zájezd zaplatil. Pojistná ochrana se však týká pouze zájezdu.

Jak si pojištění ověřit

Nejprve byste měli zjistit, u které pojišťovny je cestovní kancelář pojištěna. Tento typ pojištění totiž provozuje několik pojišťoven. Ať už najdete certifikát o pojištění cestovní kanceláře na jejích webech, nebo vám jej ukážou v provozovně, doporučujeme ověřit si jeho platnost na webových stránkách příslušné pojišťovny.
Pokud tam „vaši“ cestovní kancelář najdete, můžete zájezd v klidu zakoupit. Pokud ne, ptejte se cestovní kanceláře, jestli náhodou nedošlo ke změně pojistky a nemáte hledat u jiné pojišťovny – a pokud vás věrohodně nepřesvědčí, raději si vyberte jinou cestovní kancelář.

Co když kupuji zájezd s předstihem

Pojistná ochrana ze zákona platí pro všechny smlouvy o zájezdu, uzavřené v době platnosti pojistné smlouvy. Pokud tedy vidíte na certifikátu, že platnost končí např. 30. dubna a vy chcete koupit zájezd na říjen ještě za březnové poněkud výhodnější ceny, nemusíte se ničeho obávat – pojistka se na vaši smlouvu o zájezdu vztahuje, a to i kdyby se měl realizovat až napřesrok.
Poznámka: pokud platnost certifikátu zveřejněného na webech cestovní kanceláře skončila právě teď, informujte se u cestovní kanceláře, jak je to s novým certifikátem. Třeba ho jen webmaster nestačil vyvěsit. A také si to ověřte u pojišťovny – ta by cestovní kancelář, které ukončila platnost pojištění, ve vlastním zájmu ze svých stránek stáhla.

Co když kupuji zájezd v cestovní agentuře

Nehledejte pojištění cestovní agentury ani se na ně neptejte, protože to v podstatě neexistuje. Při koupi zájezdu, i když ho kupujete v cestovní agentuře, jste chráněni pojištěním té cestovní kanceláře, která zájezd organizuje.
Důležité je, že musí jít o platné uzavření smlouvy o zájezdu s cestovní kanceláří. To znamená, že prodávající agentura (nebo prodávající cestovní kancelář) musí mít plnou moc smlouvy jménem organizující cestovní kanceláře uzavírat. To zplnomocnění si buď můžete nechat ukázat – nebo (častěji) může být seznam zplnomocněných prodejců uveden na webech nebo v katalogu dotyčné cestovní kanceláře. Pročtěte si pečlivě všeobecné smluvní podmínky, kdy vstupuje smlouva v platnost a jak/kam máte uhradit cenu zájezdu. Pokud byste nepostupovali podle smlouvy a dali peníze nezplnomocněné cestovní agentuře (nebo zprostředkující cestovní kanceláři) a ta zkrachovala, měli byste smůlu. Pokud je prodejce zplnomocněn, za zájezd ručí organizující cestovní kancelář a její pojištění, ať se s prodejcem stane cokoliv.

Co je to zájezd

Pojištění cestovních kanceláří pro případ úpadku se vztahuje pouze na zájezdy. Jakékoliv jiné služby, které nesplňují definici zájezdu, pojištěny nejsou, ani když je zakoupíte u pojištěné cestovní kanceláře. V takovém případě vám pojištění dává jenom vodítko, že pojišťovna na základě materiálů předložených cestovní kanceláří usoudila, že míra rizika je pro ni výhodná.
Zájezd je zjednodušeně řečeno kombinace dvou nebo více služeb cestovního ruchu, když trvá víc než 24 hodin – a pokud trvá méně, tak když je v ní obsaženo přenocování. Zájezd nesmí nabízet ani prodávat svým jménem nikdo jiný než cestovní kancelář.

Není pojištění jako pojištění

Při koupi zájezdu se zpravidla setkáte s dvojím pojištěním: pojištěním CK pro případ úpadku a s cestovním pojištěním. Nemá to navzájem nic společného! Pojištění pro případ úpadku uzavírá cestovní kancelář a musí je mít, když prodává zájezdy. Týká se uskutečnění toho zájezdu a vás zajímá jen, zda CK tuto povinnost plní.
Cestovní pojištění se vztahuje k vaší osobě, resp. vašemu majetku či povinnostem a je na vašem rozhodnutí, zda a v jaké šíři je uzavřete. Některé cestovní kanceláře zahrnují základní cestovní pojištění přímo do zájezdu. Vypadá to jako vnucování, ale má to svou logiku. Při případné nešťastné události, zvláště většího rozsahu, je výhodné, aby delegát cestovní kanceláře ihned věděl, u které pojišťovny jsou klienti pojištěni, jednal se stejnou asistenční službou, případně navštěvoval nemocné ve stejném zdravotnickém zařízení. Kdybyste trvali na svém individuálním pojištění u jiné pojišťovny, nutně by se vám ve zmíněném případě dostalo menší míry pozornosti – ne z trucu, ale protože nikdo nemůže být na více místech najednou.

Ing. Eva Mráčková, Asociace cestovních kanceláří ČR

Policie obvinila majitele zkrachovalé cestovky, dluží přes 16 milionů

České Budějovice 17.03.2016

Až desetileté vězení hrozí manželům, kterým patřila cestovní kancelář Bolero. Když se cestovce přestalo dařit, začali si brát půjčky, které se jim pak nedařilo splácet. Pohledávky činí přes 16 milionů korun. Policie nyní dvojici obvinila. Případ se týká jihočeské cestovní kanceláře Bolero s hlavním sídlem v Třeboni a několika pobočkami po kraji. O jejím krachu iDNES.cz informoval v roce 2013 (článek zde). Na oficiálním webu společnosti se tehdy objevilo, že končí. Mnozí zákazníci pak marně čekali před pobočkami na to, co se bude dít dál. V tu chvíli asi jen samotní majitelé tušili, v jak obrovských problémech jsou. Manželé, muž ve věku 59 let a žena 52 let, podle policie pravděpodobně už v letech 2011 až 2013 jako fyzické osoby uzavřely na různých místech Jihočeského kraje smlouvy o půjčce. Získané peníze vložili do firmy na úhradu provozních výdajů. „Poskytovateli půjčky se zavázali, že budou v pravidelných splátkách hradit své závazky, ačkoli dobře věděli, že jim nebudou z důvodu velmi špatné ekonomické situace moci dostát,“ upozornil jihočeský policejní mluvčí Milan Bajcura. O tom podle něj věděli už od první poloviny roku 2011, přesto skutečnost zatajili a vypůjčené peníze následně nevrátili. Nejméně v 15 případech tak způsobili celkem škodu za bezmála 10 milionů korun. Žena od července 2011 do května 2013 na různých místech České republiky a Evropy objednávala a odebírala poznávací a pobytové zájezdy. I při tom podle policie věděla, že kvůli velmi špatné ekonomické situaci firmy nebude schopna dostát svým závazkům. „V nejméně 525 případech v úmyslu získat neoprávněný majetkový prospěch způsobila škodu za více jak 6 259 000 korun,“ uvedl Bajcura. Podobně její muž stejným způsobem nejméně v 19 případech získal částku 839 000 korun. Původní škoda narostla až do výše 25,6 milionu korun. Část dluhů se podařilo splatit, i tak stále pohledávky činí přes 16,2 milionu korun. Jihočeští kriminalisté z odboru hospodářské kriminality s dvojicí zahájili počátkem tohoto týdne trestní stíhání, které vedou na svobodě.

Migrační krize odrazuje turisty, rezervace hotelů na Lesbu klesly o 90 procent

Praha 16.03.2016

Řecký turistický průmysl čekají letos kvůli migrační krizi horší časy, a to zejména kvůli výraznému poklesu objednávek týkajících se pobytů na ostrovech v Egejském moři. Podle řeckého listu Kathimerini například počet rezervací ubytování na ostrově Lesbos poklesl oproti loňskému roku o 90 procent, na ostrově Samos o 40 procent. Právě ostrovy poblíž tureckého pobřeží jsou nejčastějším cílem uprchlíků, kteří přeplouvají z Turecka do Řecka na malých člunech. Loni se jich takto do země dostalo ma 800 tisíc. Podle Kathimerini se zájem turistů o ostrovy v Egejském moři výrazně snížil, některé cestovní kanceláře tak ruší už i nasmlouvané pobyty. Také letecké společnosti už zrušily první charterové lety a firmy provozující okružní plavby Středozemním mořem mění trasy a ostrovům s největším přetlakem běženců se vyhýbají. Cestovní ruch je pro Řecko jedním z hlavních hnacích motorů ekonomiky. Na hrubém domácím produktu země se podílí 15 procenty.

Kerosin je extrémně levný, aerolinky ale stále neruší palivové příplatky

Praha 29.02.2016

Před dvanácti lety začaly kvůli drahé ropě zavádět aerolinky na celém světě palivové příplatky, které chtěly zrušit, až cena ropy opět klesne. V současnosti jsou ceny ropy dokonce nižší než v roce 2004, ale palivový příplatek stále u řady aerolinek existuje jako relikt z minulosti. Cena leteckého paliva kerosinu se přitom dokonce dostala na nejnižší úroveň od prosince 2003, když se jeden galon podle údajů agentury Bloomberg v New Yorku prodával 20. ledna za 81 centů. Od začátku roku 2014 se pak cena kerosinu propadla o sedmdesát procent. Palivový příplatek ale stále hraje v ceně letenky významnou roli. Například u zpáteční letenky z Prahy do Londýna z konce února u SmartWings představuje příplatek zhruba polovinu z celkové částky 4631 korun. U stejné letenky Českých aerolinií (ČSA) je pak jeho výše 2168 korun z celkové ceny letenky 4885 korun. Letecké firmy evidentně na své dřívější sliby rychle zapomněly. „Ve větším rozsahu ke snížení nebo zrušení palivového poplatku nedošlo. Dopravci snížení ceny paliva podle všeho uvítali jako možnost dosažení lepšího ekonomického výsledku,“ zdůrazňuje Věra Janičinová, ředitelka prodeje letenek Student Agency. Levná ropa jde ostatně aerolinkám k duhu na celém světě. Americké firmy Delta Air Lines, United Continental Holdings a Southwest Airlines zveřejnily výsledky, z nichž vyplývá, že loni zaplatily o 7,6 miliardy dolarů méně za palivo. Společnosti by navíc ušetřily ještě více, pokud by neměly nasmlouvány dodávky kerosinu dlouho dopředu za vyšší ceny. Příklad zpáteční letenky ČSA z Prahy do Londýna (letiště Gatwick) na 26. února 2016, kupované s třítýdenním předstihem (v korunách): Cena letenky 950 + Palivový poplatek 2168 + Taxy 1497 + Servisní poplatek 270 = Celkem 4885

Tuzemští dopravci ale nepovažují příplatek za problém. „Pro cestující je rozhodující celková cena letenky. Zrušení palivového poplatku by na výslednou cenu letenky vliv nemělo,“ uvádí mluvčí ČSA Daniel Šabík. O zrušení příplatku aerolinky nyní neuvažují. Podle mluvčí Travel Servicu Vlaďky Dufkové na změny paliva reaguje společnost u cen letenek průběžně. Letecké firmy navíc upozorňují, že ceny letecké přepravy po celém světě klesají a zlevnění pocítili rovněž čeští cestovatelé. „Průměrná cena letenky na českém trhu klesla asi o deset procent. Týkalo se to zejména cen letenek do USA, ale také do Řecka, Dubaje, Istanbulu,“ dodává Janičinová. Palivový příplatek je navíc podle tuzemských aerolinek jen jednou složkou z ceny. „Čím dál více rostoucí nároky na provozní bezpečnost, náklady spojené s kompenzacemi a geopolitická rizika v letecké dopravě zvyšují provozní náklady aerolinek,“ upozorňuje Šabík. Náklady společností ovlivnila rovněž intervence České národní banky na oslabení koruny. „Osmdesát procent našich celkových nákladů na letovou hodinu hradíme v amerických dolarech. Za situace, kdy došlo k oslabení koruny vůči dolaru, prostor k dalšímu snižování cen letenek, které jsou již nyní tak nízké, nevidíme,“ uvádí Dufková. Propad cen paliva se však již na palivových poplatcích částečně projevil. „Poplatky jsou nižší, některé letecké společnosti je převádějí zpátky do tarifu,“ dodává Pavel Němec, šéf české části HRG Worldwide. Ta zajišťuje cestovní služby pro korporátní klienty. Palivový příplatek už podle něj nemá například u letů do Londýna společnost British Airways. V listopadu 2015 pak podle Janičinové zrušila příplatek společnost Air France u letenek do Asie a Evropy. K rušení příplatku ve světě přistoupily rovněž japonské firmy, a v Hongkongu ho dokonce zakázal letecký úřad Civil Aviation Department. Na druhé straně někteří přepravci sice palivový příplatek zrušili, ale zároveň vytvořili zcela nové poplatky. To je příklad německé Lufthansy a jejího mezinárodního příplatku. „Pokrývá náklady, které jsou mimo naši kontrolu, jako jsou poplatky za řízení letového provozu, platby za emisní povolenky apod.,“ prohlásil již dříve mluvčí Lufthansy Boris Ogursky. Hraní s palivovými příplatky a dalšími druhy poplatků ale není ze strany leteckých firem samoúčelné. Palivový příplatek totiž hraje roli například při ceně, kterou platí klienti za bonusové letenky. Za nasbírané míle či body mohou členové věrnostních programů získat bonusovou letenku. U ní ale musí pasažér ještě zaplatit letištní taxy a právě palivový příplatek. „U Air France doplatí ve skutečných penězích letištní taxy k dnešnímu dni zhruba 1432 korun, u ČSA nad rámec těch samých letištních tax klientovi ještě naúčtují 2168 korun, tedy celkem 3600 korun,“ srovnává Plašil. Asociace cestovních kanceláří proto chce, aby letecké společnosti palivový příplatek zrušily. Ovšem nejen kvůli tomu, že poškozuje nejen cestující, ale rovněž prodejce letenek. „Výzvu ACK ČR lze vnímat jako prostředek navýšit prodejní provize pro agentury,“ tvrdí Vlaďka Dufková. Podle Plašila je ovšem současná situace nefér. „Jde o to, že letecké společnosti své incentivní provize povětšinou vyplácejí právě pouze z tarifu,“ upozorňuje.

První letošní krach cestovky. Končí moravská Akvila Travel

Olomouc 11.02.2016

V katalogu Akvila Travel na letošní sezónu si služby končící cestovní kanceláře pochvaluje například zpěvačka Ilona Csáková. Na další dovolenou ale bude muset hledat jinou cestovku. Akvila Travel totiž přiznává dluhy ve výši přes 16 milionů korun, především menším prodejcům a některým ubytovacím zařízením v zahraničí. Olomoucká cestovka střední velikosti by letos oslavila už čvrtstoletí na trhu, místo toho na sebe ale sama podala návrh na insolvenci.

Vyplývá to z údajů v insolvenčním rejstříku. Akvila Travel na začátku roku vyměnila jednatelku i majitele: tříčtvrtinový podíl přededla firma Tvarbet Moravia na bulharského občana Shefki Yumireva. Cestovka přerušila současně svoji živnost. Firma v návrhu přiznává dluhy ve výši přes 16 milionů korun, především menším prodejcům a některým ubytovacím zařízením v zahraničí, například v Řecku, Bulharsku a Turecku. Dluží také svým někdejším společníkům. Pro letošní sezonu firma nezískala pojištění proti úpadku, naposledy byla cestovka pojištěna u společnosti Uniqa. „Zájezdy už neprodáváme, ukončujeme činnost,“ potvrdila zaměstnankyně cestovní kanceláře. Webové stránky firmy zatím i s nabídkou zájezdu fungují. Cestovka se dostala do potíží už v roce 2013, kdy náhle z trhu odešel charterový dopravce Holidays Czech Airlines. Firma tehdy měla vytištěné katalogy, ale najednou musela hledat jiného dopravce. V dobách své největší slávy mívala tržby kolem čtvrt miliardy korun, podle posledních dostupných výsledků za rok 2013 ale spadla pod hranici 200 milionů korun. Cestovka působila i jako konsolidátor pro ostatní moravské cestovky pro kapacity v letadlech ČSA, letecké společnosti už ale tyto služby nepotřebují. Její původní majitelka Helena Počová později prodala podíl stavební firmě Tvarbet Moravia, která cestovce půjčila pět milionů. Nakonec ale s finanční injekcí neuspěla. Lidé, kteří koupili zájezd před vyhlášením insolvence, by se měli obrátit na na pojišťovnu Uniqa. „Tato skutečnost byla vyhodnocena jako pojistná událost ve vztahu ke klientům, kteří zakoupili zájezd v době trvání pojistného krytí, tedy do konce loňského roku. Ihned započalo vyřizování pojistné události, na němž CK plně spolupracuje a poskytuje Uniqa pojišťovně součinnost a potřebné podklady. Všichni postižení klienti byli už vyrozuměni a vyzváni, aby uplatnili vůči Uniqa pojišťovně svůj nárok za neuskutečněné a zaplacené služby. Nyní Uniqa pojišťovna standardním postupem shromažďuje tato hlášení od klientů a připravuje jejich odškodnění,“ řekla mluvčí Uniqa pojišťovny Eva Svobodová.

Travel Service loni přepravil 5,7 milionu cestujících

Praha 29.01.2016

Soukromý letecký dopravce Travel Service přepravil v loňském roce celkem 5,7 milionu cestujících. Ve srovnání s rokem 2014 jde o pětiprocentní růst. O něco nižší růst zaznamenal dopravce na českém trhu, na letech vypravovaných z českých letišť cestujících meziročně přibylo o 2,8 procenta na 2,25 milionu pasažérů. Na českém trhu dominovaly pravidelné linky pod značkou SmartWings. Z celkového počtu 2,25 milionu pasažérů dvě třetiny letěly pravidelnými linkami. Segment pravidelné přepravy, který dopravce dlouhodobě posiluje na úkor takzvaných charterových letů objednávaných cestovními kancelářemi, rostl během loňska o téměř 16 procent. Travel Service na trhu působí od roku 1997. Je lídrem v charterové dopravě v ČR, na Slovensku a v Maďarsku, významný podíl trhu má v Polsku. Zároveň je spolumajitelem Českých aerolinií, ve kterých drží 34procentní podíl. Flotilu společnosti tvoří čtyři desítky letadel, většinu z nich tvoří letouny Boeing 737. V úterý společnost oznámila záměr nakoupit 16 dalších boeingů za 737-8 MAX za desítky miliard korun. Na pravidelných linkách provozovaných pod značkou SmartWings nabízí vlastní přímé lety do 51 destinací, ve spolupráci s partnerskými aerolinkami pak nabízí 80 přímých spojení. V roce 2014 klesl společnosti zisk po zdanění na 60 milionů korun. Travel Service patří do skupiny Unimex Group. Vlastní ji podnikatelé Jiří Šimáně a Jaromír Šmejkal. Od loňského října drží desetiprocentní podíl v dopravci čínská investiční společnost CEFC.

Bývalá šéfka zkrachovalé Marine Tour s podnikáním na Slovensku neuspěla

Praha 06.01.2016

Slovenská cestovní kancelář Fly2Go české podnikatelky Stanislavy Aknar vydržela pouze jednu sezonu, loni totiž potichu ukončila činnost. Její web nefunguje a z obchodního rejstříku si firma vymazala předmět činnosti provozování cestovní kanceláře. Aknar byla dlouholetou majitelkou pražské CK Marine Tour, jejíž loňský krach byl největším bankrotem v oboru za poslední roky. Stanislava Aknar založila cestovku Fly2Go na Slovensku počátkem října 2014 se základním jměním pět tisíc eur. Nabízela zájezdy do Turecka s velkými slevami a slibovala nejširší nabídku hotelů na turecké riviéře. Bratislavská společnost Fly2Go má ale už od loňského září ve slovenském obchodním rejstříku zrušený předmět činnosti umožňující provoz cestovní kanceláře. Nefunguje ani její web, kromě identifikačních údajů na něm pouze oznamuje, že stránky jsou „v rekonštrukcii“. Firma, které má po vymazání provozu cestovní kanceláře ještě pět dalších předmětů činnosti, se také přestěhovala na svoji již třetí adresu. Jedinou majitelkou a jednatelkou nicméně zůstala Stanislava Aknar. Česká podnikatelka je spolu s neúspěšným vstupem na slovenský trh také úzce spojená s českou CK Marine Tour. Tuto cestovní kancelář založila v roce 2007 a prodala ji v druhé polovině loňského června pouhý den před vyhlášením jejího úpadku. Počet poškozených klientů se vyšplhal na téměř čtyři a půl tisíce, což z pádu Marine Tour udělalo největší bankrot v oboru za

Největší turistická společnost světa TUI Group zvýšila zisk o 15 procent

Praha 28.12.2015

Společnost TUI Group v loňském fiskálním roce zvýšila hrubý provozní zisk bez mimořádných a jednorázových položek o 15,4 procenta na 1,07 miliardy eur (28,9 miliardy korun). Největší světová skupina podnikající v oblasti cestovního ruchu přitom uvedla, že navzdory bezpečnostním hrozbám poptávka po zájezdech v Evropě neklesá, a firma proto očekává v tomto fiskálním roce další nárůst zisku. Přesáhnout by měl deset procent. Zisk před zdaněním za finanční rok do konce září vzrostl o 7,4 procenta na 535,4 milionu eur. Příjmy se zvýšily o osm procent na více než 20 miliard eur (540,4 miliardy korun). Bezpečnostní hrozby přiměly některé cestovní kanceláře, včetně TUI, zrušit cesty do vybraných destinací. V listopadu Británie přerušila lety do egyptského letoviska Šarm aš-Šajch a předtím se zrušily také cesty do Tuniska. Bylo to kvůli červnovému útoku, při kterém přišlo o život 38 turistů. Obavy o bezpečnost se pak zvýšily po listopadovém útoku teroristů ve Francii. TUI podle agentury Reuters uvedla, že zájem o letní dovolené na příští sezonu je zatím dobrý, například v Británii rezervace vzrostly o 11 procent. Hrubý provozní zisk při konstantních směnných kurzech by tak měl za celou skupinu letos vykázat růst nejméně o deset procent. Skupina TUI vznikla loni v prosinci spojením cestovní kanceláře TUI Travel a jejího většinového majitele TUI AG. Vlastní i cestovní kanceláře Thomson, Airtours a LateRooms.com, více než 120 letadel, 12 hotelových značek ve 28 zemích a provozuje divizi výletních plaveb.

Turisté víc létají a čekají na dálniční síť

Praha 21.12.2015

Hoteliéři si libují, neboť zahraniční turisté lámou v Česku rekordy. Navíc dovolenou doma letos zvolila i spousta Čechů. Aerolinky více létají a Češi obecně více utrácejí za zábavu včetně hazardních her a luxusních dovolených.

Podnikatelé v cestovním ruchu se mohou letos ohlížet zpět s úlevou. Všechna čísla v turistice utěšeně rostla a některá dosáhla letitých vrcholů. Na druhé straně se ani letošek neobešel bez nečekaných ran, teror narušil letní program v Tunisku a především podzimní sezonu v Egyptě. I přesto Asociace českých cestovních kanceláří odhaduje, že počet prodaných zájezdů letos překoná dva miliony, když loni to podle ČSÚ nebylo ani 1,9 milionu. „Tu hranici se určitě podaří překonat, je otázkou, zda to bude o 50 nebo sto tisíc,“ říká místopředseda asociace Jan Papež.

Podle něj cestovky mnohem lépe ladily nabídku s poptávkou mimo problematické destinace. Nárůsty cítili prodejci především na tradiční destinace, jako je Španělsko, Itálie, Chorvatsko a Řecko. Libovat si mohou i tuzemští hoteliéři, neboť zahraniční turisté lámou letos v českých zemích všechny rekordy. A po vlasti se rozjeli i domorodci. Počitadlo zahraničních turistů se zřejmě na silvestra zastaví kolem čísla 8,7 milionu, což je o osm procent více než loni. České hotely nikdy předtím tolik cizinců nehostily. A těšit je mohou i rostoucí výnosy. Průměrná cena za pokoj se letos v Praze vyšplhala na 72 eur, když loni to bylo o deset eur méně. Pláč je slyšet pouze z Karlových Varů, které opustili štědří Rusové. Jinde se úbytek klientů z Ruska podařilo nahradit Západoevropany, především Němci a Italy. Významnější roli začíná hrát rovněž čínská klientela.

Německé cestovky stále více zájezdů prodávají v Česku

Praha 06.12.2015

Prodej zájezdů německých a rakouských cestovních kanceláří v Česku letos stoupl o 12 procent, vyplývá z údajů cestovní agentury Dovolena.cz. Stále více německých CK také nabízí odlety z Prahy. Například FTI plánuje i více českých delegátů. Ročně s německými CK vycestuje do zahraničí přes 100 tisíc Čechů. Prodeje německé FTI rostou na českém trhu každý rok o několik procent. „Počet českých klientů v destinacích jako Dominikánská republika, Španělsko nebo Turecko se pro nás stal natolik významným, že se nám vyplatí mít v nich česky mluvícího delegáta. Českého zástupce už aktuálně máme např. v Dominikánské republice,“ uvedl ředitel marketingu a obchodního rozvoje FTI Group Klaus Wimmer. Odlety z Prahy již nabízejí podle portálu NaCesty.cz mimo jiné cestovní kancelář FTI, její dceřinná společnost 5vorFlug, Thomas Cook, V Tours či Schauinsland Reisen. Využívají přitom pravidelné linky aerolinek jako jsou Austrian, Vueling, Emirates, ČSA či Brussels Airlines. Většinu odletů ale CK nabízejí z okolních letišť ve Vídni, Drážďanech, Mnichově či Frankfurtu. Podle Evy Sedlmajerové z portálu Dovolena.cz letos v létě německé CK získaly na českém trhu více zákazníků také kvůli krizi v Řecku a Tunisku. „V červenci a srpnu se nám běžně stávalo, že české CK měly letecké last minuty zájezdy například do Bulharska nebo na Mallorku kompletně vyprodané. Klientům jsme tedy nabízeli alternativu od německých CK, které měly dostatek volných ubytovacích kapacit,“ dodala Sedlmajerová. Podle majitele cestovní agentury NaCesty.cz Václava Uhra se obecně letos zvedl letos zájem o nákup zájezdů od německých a rakouských CK. „Především prodej first minute byl rekordní, prázdninový last minute byl v propadu,“ dodal. Mezi nejžádanější destinace podle něj patří Turecko, Mallorka, Kanárské ostrovy, Dominikánská republika a Maledivy. V minulosti byl zájem zejména o exotické pobyty, které byly německé společnosti schopny nabídnout výhodněji, a to díky lepšímu leteckému spojení. Zájezdový portál Invia.cz registruje naopak pokles poptávky po dovolených pořádaných německými a rakouskými CK. České cestovní kanceláře jsou podle marketingového ředitele Michala Tůmy schopny již těm německým dobře konkurovat a nabídnout zájezdy se stejnou kvalitou i shodnými cenami. „V minulosti byl zájem zejména o exotické pobyty, které byly německé společnosti schopny nabídnout výhodněji, a to díky lepšímu leteckému spojení. Českým CK se však podařilo posílit vlastní charterové lety a nabídnout tak výhodné ceny exotiky,“ dodal Tůma. Aktuálně z Prahy létají chartery na Kubu, Kapverdské ostrovy, do Dominikánské republiky, Senegalu, Zanzibaru, Keňi nebo na největší venezuelský ostrov Isla Margarita. České cestovní kanceláře v letošní letní sezoně prodaly zhruba stejně zájezdů jako loni. Ve třetím čtvrtletí 2014 dosáhl počet dovolených vypravených CK 1,1 milionu, vyplývá to z odhadu Asociace českých cestovních kanceláří a agentur.

Archiv článků

Recenze cestovních kanceláří

Napište nám a podělte se o zkušenosti při cestování s některou cestovní kanceláří.

Delfín travel

Jana Hlaváčová 24.03.2018

S manželem jsme se od 18.2. do 5.3.2018 zúčastnili zájezdu od CK Delfín VELKÝ OKRUH JIŽNÍM THAJSKEM 55+. Chtěla bych varovat všechny, kdo o tomto zájezdu uvažují a o CK Delfín. Uznávám, že moje chyba byla, že jsem uvěřila kladným recenzím na stránkách CK a neporovnala nabídku jiných cestovních kanceláří. Na tento zájezd jelo 58 - 60 lidí. Tak byly dvě skupiny asi po 30 lidech. CK Delfín všude informuje - "Součástí zájezdů pro seniory je nadstandardní delegátská péče: nepřetržitá péče  kvalitních delegátů zaměřená na potřeby klientů 55+. Náš delegát se o Vás bude starat od samého začátku a po celou dobu pobytu Vám bude k dispozici. Nemusíte mít strach, že něco nezvládnete, někde zabloudíte, nedomluvíte se." Nic z toho není pravda! Z Prahy s námi letěl "doprovod" pan Václav H., ten měl pomoci při přestupu v Dubaji na cestě do Thajska i zpět do Prahy. Při přestupu v Dubaji bylo průvodci úplně jedno, jestli má všechny lidi nebo 10. Každý se staral sám a další letadlo do Bangkoku i zpět do Prahy si hledal sám. Průvodce se staral jenom o svého syna, se kterým letěl na dovolenou. V Bangkoku nás rozdělili na dvě skupiny. Naše skupina měla průvodce pana Petra F. Program v Bangkoku jsem podcenila a řádně neporovnala s jinými CK. Myslela jsem si, že jako vždy nám CK ukáže a řekne co je nej ... to je omyl u CK Delfín. Pěšky, metrem ..... Pěšky obejdete nepodstatné věci. Zavedl nás do nic neříkajícího parku, kde jsme vlastně zabíjeli čas. Ano viděli jsme Zlatého Buddhu. Program ukončil pan F. v Čínské čtvrti ve 14 hod, to mu asi končila pracovní doba a každý ať si dělá co chce a dostane se kam chce, jak chce. Od hotelu prý dobrých 4 - 5 km. Královský palác, Staré město ...... nic z toho. Tím, že jsme šli na organizovanou "prohlídku", tak odpoledne jsme jsme už sami Královský palác nestihli. Myslím, že v Bangkoku je spousta památek, které určitě stojí zato vidět. Pokud, ale pojedete s CK Delfín - pan F., neuvidíte nic a nic se ani nedozvíte, není vůbec žádný výklad. Krabi - ubytování v hotelu asi 15 min pěšky od pláže. Měl jezdit na pláž hotelový bus, asi každé 2 hod. To nevím, protože jsme se ho nedočkali. To, že je to asi nejhorší strana Krabi, kde je velký odliv a vlastně se ani nevykoupete, je jedno. Ko Lanta - přesun z Krabi na Lantu byl zážitek. Žádnou horší loď už nenašli. Prý "bude klimatizace, bar s pitím" - klimatizace byl větrák, bar s pitím vana s ledem, tam nějaké pivo a cola. Za 1/4 hod nebylo nic. Loď něco strašného a touto lodí se plulo přes 2 hod. Při připlutí na nás čekal něco "jako" náklaďák, který nás odvezl na hotel. Na střechu náklaďáku si máte vyzvednout kufr .... Ubytování na Lantě v naší skupině asi odpovídalo 3*. Přejezd z Lanty na Phuket trvá skoro 6 hodin autem. Na žádný výlet jsme už nejeli, ani na zaplacený výlet na Phi Phi. Nevím, kde se vzali opějné recenze na průvodce pana Petra F. Vůbec nemám tento názor. Že by nám řekl něco o Thajsku, historie, současnost, školství .....kde jsme .... NIC. Že by byl k vidění během dne, nebo se optal, jestli někdo něco nepotřebuje....... nebydlel ani v našem hotelu. Ano, jezdil na výlety, ale ne každý den a taky ne každý na výlet jel. Myslím, že se měl zajímat i o zbytek lidí ze zájezdu, my ho na ostrově Lanta neviděli několik dní. My jsme byli s ním na dvou výletech, ale opravdu jsme se nic nedověděli. Pan F. neodpovídá ani na SMS. My, když jsme byli na poznávacích zájezdech od jiných cestovních kanceláří, tak s námi trávil průvodce celý den. Vyprávěl vše od minulosti až po současnost. Byla jsem naivní a hloupá, že jsem uvěřila CK. Tato CK šetří úplně na všem, na ubytování, na dopravních prostředcích a o průvodcích se nedá vůbec mluvit. CK Delfín má spoustu zajímavých zájezdů. Některé jsme měli s manželem v plánu jet, ale po zkušenosti s tímto zájezdem a průvodcem už nikdy. Proto píšu tuto recenzi, aby si to každý dobře rozmyslel.

Intertrans

Jan Chvojka 24.02.2018

S CK Intertrans jsme jezdili řadu let a byli jsme spokojeni. Bohužel, poslední zájezd ve francouzských Alpách na začátku roku 2018 byl pro nás velkým vystřízlivěním. Po našem příjezdu v 17.00 nám delegátka přidělila klíč od studia. Studio jsme poklidili a ubytovali se. V okamžiku, kdy jsme chtěli jít spát, zmoženi po náročné cestě, se dostavila delegátka s tím, že nám přidělila špatné studio a že se musíme ihned vystěhovat. S ohledem na zhoršený zdravotní stav jednoho z účastníků a pozdní hodinu jsme slušně žádali o odložení stěhování na další den. Kontaktoval nás též pan J. a paní R. z CK. Jejich chování se dá slušně označit jako hrubé, arogantní a velmi nevhodné k zákazníkům. Křičeli na nás a bylo nám vyhrožováno i násilným vystěhováním policií. V důsledku toho jsme se v pozdních nočních hodinách přestěhovali. Po návratu jsme po panu J. žádali písemnou omluvu za přidělení špatného studia. Reakce pana J. byla jednoduchá:" není důvod se omlouvat... s tím, že by omluvu očekával od nás :-)". S pozdravem a již nikdy více CK Intertrans

Exim tours

Zdeňka Pecková 24.02.2018

Velký dík za obĕtavou pomoc delegátce na Zanzibaru. V únoru letošního roku jsem se svoji maminkou odcestovala na dovolenou na Zanzibar. Pročítáním recenzi o hotelu a o neochotĕ místní delegátky jsme mĕly smíšené pocity. Cesta probíhala tak jak nám bylo řečeno. Jen závada, jedno WC pro celou ekonomickou třídu jak při cestĕ tam tak i při cestĕ zpĕt. Hotel, ubytování, stravování, bazén, oceán a výlety vše OK. Nevím na co si ti lidé stĕžovali. Z naší strany spokojenost po všech stránkách. A to jsme projely už skoro celý svĕt. Je to prostĕ Afrika.

Tato dovolená byla pro moji maminku již opravdu poslední dovolenou. Zesnula na Zanzibaru, kde byla spokojená a moc se jí tam líbilo. VELKÉ díky delegátce Andree, která mi velmi pomáhala v této pro mne moc tĕžké situaci, daleko od rodiny. Vždy se chovala lidsky, přístupnĕ a byla profesionální i v situacích, které nemĕla ve svém popisu práce. Díky ní se mi povedlo nenadálou situaci relativnĕ v klidu zvládnout. Chtĕla bych jí velice ještĕ jednou podĕkovat za vše co pro nás udĕlala. Eximu bych potom přála, važte si takových delegátů a hýčkejte si je, protože takových lidí je opravdu málo. Ještĕ jednou dĕkuji z celého srdce všem za ochotu a pomoc.

Johoho

Viliam Szocs 23.02.2018

Právě jsme skončili již druhou plavbu lodí pořádanou CK Johoho, zastoupenou panem Tomášem Benešem a paní Benešovou. Chtěl bych touto cestou poděkovat za velice profesionální, obětavý a přitom přátelský přístup při organizaci zájezdu. Tuto CK mohu všem dalším cestovatelům vřele doporučit. Ještě jednou díky. Pokud se nám povede ještě jednou se vydat na takto úžasnou dovolenou, tak volba je jasná. Jedině s  CK Johoho. Skvělá logistika, precizní příprava a organizace před plánovaným odjezdem, dokonalá informovanost o jednotlivých akcích na pořádaných výletech při vylodění a osobní přátelský přístup ke všem frekventantům zájezdu povyšuje tuto CK nad anonymitu velkých cestovních kanceláří. Přeji moc úspěchů.

Travel Planet

Dita Svobodová 19.02.2018

Chtěla bych hodnotit služby CK My Planet nebo také Travel Planet s.r.o., jedná se o stejnou CK. Upozorňuji na nesolidnost, neochotu, nijaký vztah k zákazníkovi. Delegáta jsme si museli najít na letišti sami bez upozornění. Ubytovali nás v jiném zařízení než bylo slíbeno a ještě to považovali za naprosto normální. Celá dovolená byla jeden hrůzný zážitek. Po návratu z dovolené jsme se s nimi nemohli ani dohodnout na vyrovnání, případné omluvě. Celou záležitost nakonec musela řešit ČOI, na kterou jsem se obrátila. A společně s právničkou z ČOI jsme uvažovaly i nad soudním jednáním.

Fischer

Miloslava Andersen 04.02.2018

Chteli bychom se podelit o spatnou zkusenost s CK Fisher, ktera nas velmi zklamala. Zajistili jsme si hotel H10 Estepona v Andalusii, Spanelsko, ktery nebyl z nejlevnejsich. CK Fisher na svych strankach uvadi, ze je u hotelu oblazkova plaz, ale …..  Pobyt na plazi CK Fisher nemuze zajistit, protoze plaz je verejnym vlastnictvim a pokud se na plazi provadi upravy tak, jako v dobe naseho pobytu, na plaz neni pristup. Na plaz byl navazen a rozhrabavan pisek tezkou technikou, za velkeho hluku a exhalaci vyfukovych plynu cely tyden. CK Fisher se necitila jakoliv spolozdpovedna a od jakekoliv formy kompenzace se uplne distancovala i kdyz jsme se v dobe naseho pobytu na plaz vubec nedostali. CK Fisher je nespolehliva a uvadi na svych strankach nepravdive udaje. Jiz nikdy s touto CK nepojedeme a doporucujeme to i nasim pratelum.

Delfín travel

Milena Sedláková 28.01.2018

V červnu 2017 jsme byli s Delfin Travel na poznavacim zájezdu na Sardinii. Před odletem nam hotel několikrát měnili, ale nakonec ubytování v Country Horse Resortu bylo docela prijemne. Stravovaní formou bufetu bylo dost náročné s ohledem na množství lidi: tvořily se fronty, některá jídla nebyla doplňována, ale i to jsme byli schopni tolerovat. Nejslabší byl však výkon delegatky, Slovenky provdané na Sardinii, která nas na poznávacích letech doprovázela. Nebyla schopna výlety organizačně zvládat, neposkytovala dostatečne informace, ktere jsme od ni jako od průvodce očekávali. Nebyla zlá, ale spise velmi nezkušená a někdy asi také i pohodlná. Ostatní delegátky v miste ubytování jsme nepotřebovali, jejich existence nam nebyla vůbec zřejmá.

Alvarez

Jana Čepová 22.01.2018

V podzimních dnech loňského roku jsme podnikli dvoutýdenní zájezd s CK Alvarez. A ačkoliv patříme ke zkušeným a náročným cestovatelům, dovolená s CK Alvarez nás velmi mile překvapila. Zájezd byl perfektně zorganizovaný, nechyběly ani pamětihodnosti ani výlety přírodou. Po přistání v Colombu nás překvapil věk našeho průvodce, pana Patrika Balcara. Ale lepšího průvodce jsme si ani nemohli přát. Patrik, přes svoje mládí, prokázal výborné znalosti místních poměrů, měl komunikační znalosti a byl nám, cestovatelům na dovolené, k dispozici 24 hodin denně.  Během našeho cestování nás "zaskočil" tajfun, ne tak našeho průvodce. Okamžitě zajistil náhradní ubytování, náhradní program, který zahrnoval všechny zastávky, které jsme měli mít. Takže nebýt poničených silnic, poničených domů, přírodní spoušti a vytrvalého deště a vichru, tak jsme nic nepoznali. Tato dovolená patřila k našim nejlepším zážitkům. Na závěr chceme všem cestovatelům dovolenou s CK Alvarez vřele doporučit. Ještě jednou děkujeme CK i Patriku Balcarovi, který k tomu velkou měrou přispěl.

eTravel

Klára Vrbická 16.01.2018

Byli jsem s nimi na začátku ledna v italských Alpách a musím je jen pochválit. Nevěděla jsem si moc rady s výběrem, tak jsme kontaktovala formulářem víc prodejců a čekala. Etravel odpověděl obratem a jako první. Poradili nám hotel v letovisku Val di Fassa i s ohledem na sněhové podmínky. Lyžování bylo perfektní a péče delegáta také. Doporučil nám výlet kabinkou na vyhlídku a to bylo vážně nádherné. Hotel čistý, personál ochotný a jídlo dobré. Jestli někdo hledá rychlý a individuální přístup, tak eTravel jen doporučuji.

Alvarez

Jitka Pokorná 15.01.2018

Na přelomu starého a nového roku jsem absolvovala dvoutýdenní zájezd s CK Alvarez pod názvem "Nepál komfortněji", díky kterému jsem měla možnost získat poněkud ucelenější představu o zemi proslulé především nejvyšším pohořím světa. Byla to moje první zkušenost s uvedenou cestovkou a můžu říct, že při sestavování a organizování programu tohoto zájezdu odvedla velmi dobrou práci. V neposlední řadě se na mém výborném dojmu z cesty výrazně pozitivně podepsal náš průvodce Tomáš Hrnčíř. Svojí náplní byl zájezd velmi pestrý, zajímavý, současně ale pohodový, vždy s dostatkem času na jednotlivých místech, ať už kvůli prohlídce, fotografování, občerstvování nebo i jen nasávání atmosféry. Program zahrnoval i návštěvy některých méně turisticky známých lokalit, kde byli jiní turisté spíše výjimkami. Velmi příjemné bylo prostřídání návštěv historických památek s oblastmi "na dotek" Himálajím a s trochou divočiny v džungli Národního parku Chitwan poblíž indických hranic. Člověk měl na tomto zájezdu možnost poznat opravdu různé tváře Nepálu, ale do značné míry také to, jak žijí Nepálci ve městech, na venkově, proniknout do mentality tohoto celkově pohodového národa. Nechyběl ani pohyb přírodou po vlastních v mírných dávkách a např. možnost vyzkoušet také cestování místní dopravou. K pestrosti programu bezesporu přispěly i takové dopravní prostředky jako kanoe na řece, šlapací loď na jezeře či sloni v džungli. Ač název zájezdu k tomu tak trochu svádí, zájezd bych doporučila především všem těm milovníkům cestování, pro které komfort není na prvním místě, ale o to víc touží po autentických zážitcích z dané země. 

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.