1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.27 Kč
USA
1 USD = 23.66 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.86 Kč

Vyhledávání cestovek

Blue Style s.r.o.

Cestovní kancelář pojištěna u ERV pojišťovna, a.s.
+420 226 036 010
Logo

pobytové zájezdy u moře

Adresa: Jindřišská 873/27, Praha 1, 110 00
E-mail: info@blue-style.cz
Rok založení: 1997
Provoz od roku: 1997
Právní forma: společnost s ručením omezeným
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ano

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • poznávací zájezdy
  • pobytové zájezdy


Přehled recenzí


Blue Style

Eva 01.08.2018

CK Blue style mě velmi zklamala. Za prvé izeruje hotely s více *, než mají. Specielně Le Pacha hotel inzeruje jako 4*, oficielně má 3*, ale dle mé zkušenosti max 2*. Po příletu do Egypta nedají ani vodu dětem do autobusu, delegát nás opustil a 5 matek a 10 dětí nechal an hotelu samotné 6 hodin čekat na pokoje. Při znovuobjevení delgáta jsme reklamovali špinavý, s vypadanými zásuvkami pokoj ve třetím patře bez výtahu a bez balkonu s malým dítětem. Delegát B.R. oznámil, že to není jeho problém , že s tím nic dělat nehodlá a odjel se slovy, at si zavoláme do CK Blue style. To jsme také udělali a tam nám bylo sděleno, že musíme s delegátem, který nám ovšem přestal brát telefon. Jednání Blue style je otřesné. Včetně lhaní o úrovních hotelů, výběrem delegátů a reakcí po telefonu.



Blue Style

Lenka Frečková 14.03.2017

Dobrý den, minulý týden jsme se rozhodli cestovat s CK Blue-Style do Turecka. Spolu s námi uvažovali ještě o téže dovolené další 2 rodiny. Bohužel jsme se rozhodli zájezd zrušit z níže uvedeného důvodu.

Po rezervování zájezdu přes webové stránky, nám přišel potvrzující mail s cestovní smlouvou. Po kontrole smlouvy jsme si zpětně všimli, že vybraný pokoj EKO je bez balkonu. Naše chyba byla, že jsme si toho nevšili hned při rezervaci, což jsme v mailové korespondenci uznali. Zaplatili jsme zálohu a mailem poprosili o změnu pokoje na Standart s balkonem. Jelikož se jednalo o okamžitou změnu, ani mě nenapadlo, že by s tím mohl být problém. S navýšením ceny pokoje jsme samozřejmě počítali, co nás nemile překvapilo bylo sdělení, že při změně pokoje se účtuje poplatek 1000,- na osobu s odvoláním na Všeobecné smluvní podmínky. Což v našem případě znamená poplatek 3000,- Kč. Z lidského hlediska mi to přijde opravdu dost nelogické a nefér jednání, nehledě na to, že pro pročtení výše zmíněných podmínek jsem se o poplatku za pouhou změnu pokoje v tom samém hotelu nic nedočetla. Pan operátor mi sice poslal výňatek ze smluvních podmínek, ale z toho není zřejmé, že by se měla tako změna zpoplatnit. Jedná se pouze o změnu pokoje A za pokoj B v tom samém hotelu. Nehledě na to, že jsme měli v rámci pojištění nárok na jednu změnu zdarma. Byl nekompromisní a na poplatku trval a sdělil mi, že v případě zrušení zájezdu si naúčtují stornopoplatky. Bylo nám sděleno, že si máme pořádně pročíst smluvní podmínky.

Po pravdě jsme z dané situace dost zklamaní a působí to na nás dojmem, že CK Blue Style nejspíš nemá potřebu bojovat o zákazníky, kterých má asi dost. Je to naše první a bohužel i poslední zkušenost.Každopádně je nám líto, že k nastalé situaci došlo, ale CK Blue-Style nebudeme doporučovat. Takže pozor, jinak přijdete o peníze. Nebo jet s jinou CK.



Blue Style

Markovi 31.08.2016

Letos 25.září (čtvrtek), jsme si přez cestovní agenturu v našem městě koupili za 28 tisíc u BUE STYLE dovolenou na ostrově Samos. Dovolenou nám cestovka potvrdila a v pátek 26.září nám poslali veškeré pořebné dokumenty k odbavení a časy odletů atd. Taže jsme se s manželkou těšili na krásný ostrov, hotel o samotě - k tomu ještě takové ty příjemné připravy, no znáte to..... Ale v pondělí 29.září okolo 15:00 telefon - dobrý den tady cestovní kancelář BLUE STYLE - OMLOUVÁME SE VÁM, ALE NEVEJDETE SE NÁM DO LETADLA.....  � je fakt, že nabídli náhradní destinace, ale úplně jinam a ještě k tomu jiný termím.... a navíc pracovnice nebyla vůbec příjemná!!!!!! Nechápu, jak takhle velká a známá cestovka si něco takového vůbec dovolí - nechají si zaplatit a pak pět dní před odletem vám to zruší????



Blus Style

Karlos 24.03.2014

Ahoj,
jaké zkušenosti máte s Blue Style? Slyšel jsem, že jsou super na Egypt, ale na další destinace? Co myslíte, je to jistota?
děkuji
Karlos

Blue Style

H. Veletová 19.09.2011

Dobrý den, chtěla bych upozornit na to co se nám stalo u cestovní kanceláře Blue Style. V sobotu jsme si přez internet objednali zájezd do Egypta pro 2 x 2 osoby, poslali jsme hńed za sebou dvě objednávky. Přišlo nám potvrzení objednávek s tím, že máme rezervaci do pondělí do 10hod.
V pondělí v 9 hod- při otevření jsme byli na pobočce Blue Stylu a chtěli zaplatit. Jednu objednávku jsme zaplatili a pak jim spadl počítač, tak nás poslali tu druhou uhradit vedle do spořitelny. Během 15 minut jsme předali potvrzení o platbě a jeli domů s tím, že ostatní přijde emailem. Ve 13,15 přišel email, že je zájezd obsazený s nabídkou jiných zájezdů. Hned jsme tam volali, že jsme chtěli jet společně a jak je to možné, jen nám sdělili, že místo neni a pokud by to chtěl ten druhý pár zrušit, tak jedině se storno poplatky.
Tak jsme se opět osobně všichni vypravili na pobočku Blue Stylu v Jindřišské ulici. Tam se nám po delším dohadování podařilo jen to, že storno pro druhou dvojici bylo bez storno poplatků, ale peníze nám nevrátili, s tím, že jedině bankou na účet. Toto jednání nám připadá velice neseriozní i vzhledem k chování pracovnice na přepážce, nikdo se nám neomluvil za jejich evidentní chybu, ale pořád nás odkazovala na elektronickou objednávku. Nakonec asi v 17 hodin nám vrátili alespoň jednu platbu v hotovosti. Vzhledem k tomu, že nebydlíme v Praze jsme s touto akcí strávili celý den, platili 2x cestu do Prahy a ještě poplatek ve spořitelně za složení hotovosti a výsledek je, že neni dovolená a pracovnici vlastně obtěžujeme.
Rozhodně bychom už s Blue Stylem nikam nejeli.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.