1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.27 Kč
USA
1 USD = 23.67 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.64 Kč

Vyhledávání cestovek

Blue Style


Blue Style

Lenka Frečková 14.03.2017

Dobrý den, minulý týden jsme se rozhodli cestovat s CK Blue-Style do Turecka. Spolu s námi uvažovali ještě o téže dovolené další 2 rodiny. Bohužel jsme se rozhodli zájezd zrušit z níže uvedeného důvodu.
Po rezervování zájezdu přes webové stránky, nám přišel potvrzující mail s cestovní smlouvou. Po kontrole smlouvy jsme si zpětně všimli, že vybraný pokoj EKO je bez balkonu. Naše chyba byla, že jsme si toho nevšili hned při rezervaci, což jsme v mailové korespondenci uznali. Zaplatili jsme zálohu a mailem poprosili o změnu pokoje na Standart s balkonem. Jelikož se jednalo o okamžitou změnu, ani mě nenapadlo, že by s tím mohl být problém. S navýšením ceny pokoje jsme samozřejmě počítali, co nás nemile překvapilo bylo sdělení, že při změně pokoje se účtuje poplatek 1000,- na osobu s odvoláním na Všeobecné smluvní podmínky. Což v našem případě znamená poplatek 3000,- Kč. Z lidského hlediska mi to přijde opravdu dost nelogické a nefér jednání, nehledě na to, že pro pročtení výše zmíněných podmínek jsem se o poplatku za pouhou změnu pokoje v tom samém hotelu nic nedočetla. Pan operátor mi sice poslal výňatek ze smluvních podmínek, ale z toho není zřejmé, že by se měla tako změna zpoplatnit. Jedná se pouze o změnu pokoje A za pokoj B v tom samém hotelu. Nehledě na to, že jsme měli v rámci pojištění nárok na jednu změnu zdarma. Byl nekompromisní a na poplatku trval a sdělil mi, že v případě zrušení zájezdu si naúčtují stornopoplatky. Bylo nám sděleno, že si máme pořádně pročíst smluvní podmínky.
Po pravdě jsme z dané situace dost zklamaní a působí to na nás dojmem, že CK Blue Style nejspíš nemá potřebu bojovat o zákazníky, kterých má asi dost. Je to naše první a bohužel i poslední zkušenost.Každopádně je nám líto, že k nastalé situaci došlo, ale CK Blue-Style nebudeme doporučovat. Takže pozor, jinak přijdete o peníze. Nebo jet s jinou CK.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.