1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.27 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.39 Kč
Turecko
100 TRY = 72.72 Kč

Vyhledávání cestovek

CK Supercesty


CK Supercesty

Maria Stoianova 09.06.2014

Dobrý den,

s těžkým a velmi zklamaným srdcem se na Vás musím obrátit s touto záležitostí.

Nenapadlo mě ze na jednodenním zájezdu se může něco pokazit ale i přes zvolení nádherné destinace jako ne Neuschwanstein a překrásně slunné dni se to CK super cesty povedlo.

Nemluvě o tom že 100 lidí (2autobusy) okradli každého o 2€ vstupné, a vůbec už mě nepřekvapovalo že na otázku proč musíme zpět vyjet do Prahy už ve 4 hodiny když se to vůbec nedá stihnout (tedy pokud se nehlásíte na maraton, a dle informace jiných cestovek na tom samém místě tráví 5-5,5hod., my jsme strávili sotva 3hod.)mi přímo průvodce řekne drze a urážlivě, že si přeci nemůžu myslet že, za takové peníze budu mít všechno. A slovo průvodce bych raději vůbec ani nevyslovovala, o něm nebyla ani památka, u autobusu když jsme vystoupili tak nám řekl kdy se máme k autobusu vrátit, rozdal s cigárem v puse vstupenky a bez jakéhokoliv výkladu či dalších informací řekl, tudy běžte. O nějaké přestávce na oběd či delší prohlídce po obrovském areálu s výkladem od průvodce vůbec nevím (ten zůstal u autobusu a nechal nás jít samotné) a co jsme si na internetu nedohledali a nepřečetli tak jsme ani nevěděli.

K mému „překvapení“ když jsem chtěla napsat svůj „úžasný zážitek“ jsem zjistila že nejsem jediná která si na tuto společnost stěžuje a vlastně jsem ještě vyvázla dobře a ve zdraví.

Nechci nikoho očerňovat ale tato společnost neměla nikdy v životě dostát právo na vytvoření zájezdu.

Do té doby co bude tato společnost fungovat tak ani webové portály nikdy nezískají důvěru v takových cestách a postupně nebude ani zájem.

Doufám že se nad mou stížností pozastavíte a učiníte soudné rozhodnutí aby už žádný zákazník nezůstal nespokojený.

S přáním pěkného dne.

Maria Stoianova

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.