1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.24 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.4 Kč
Turecko
100 TRY = 72.96 Kč

Vyhledávání cestovek

CK Alexandria


CK Alexandria

Marta Havelková 19.06.2014

CK Alexandria - Je mi líto, ale tuto CK nedoporučuji. Byli jsme na rodinné dovolené začátkem června 2014 v Bulharsku. Jeli jsme poprvé s dětmi, tak jsme si vybrali all inclusive ve 4*+ hotelu Jeravi v Primorsku. V hotelu byly uvolněné zásuvky, plíseň v koupelně, personál jako spící panny, neochotný - kromě jediné recepční - slečny Mily. Hotel má úroveň max 3*. Když jsem požádala odpoledne o zmrzlinu pro děti, bylo mi řečeno, že patří pouze k večeři a obědu. Přitom prý hotel patří českým vlastníkům.
Zájezd jsme objednávali po internetu, CK Alexandria nám nedala slevu, přestože jsme s nimi cestovali již podruhé (poprvé smlouvu uzavíral manžel, letos já - to je pro ně velký problém). Další problém nastal s připsáním I bodů - vzhledem k tomu, že jsem se na jejich pobočku dostala až po zájezdu, body mi připsány nebyly. Je pravdou, že jsem měla vše uvést při podpisu smlouvy, ale ani mne na to nikdo neupozornil. Na výhody se zkrátka neupozorňuje. Jednání se mi nelíbí.
Další bombou byl animační tým. Když bylo horší počasí, organizovalo se plavání s kosatkou ve venkovním bazénu hotelu a při nádherném počasí se uvnitř hotelu hrál ping pong. Dítě pod 6 let bych těmto studentíkům bez praxe opravdu nesvěřila.
Bohužel je mi líto, že tato cestovní kancelář patří k nejlépe hodnoceným.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.