1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.27 Kč
USA
1 USD = 23.66 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.86 Kč

Vyhledávání cestovek

ATLAS Adria


ATLAS Adria

Eva Arnošt 04.07.2014

Dobrý den, ráda bych zde podala informace o cestovní kanceláři Atlas Adria, s kterou jsme byli na ostrově Lošinj v Chorvatsku. Ráda bych, aby ostatní klienti věděli, co je může potkat. Naše zklamání bylo veliké. K tomu bych chtěla podotknout, že vloni jsme cestovali s kanceláří Jokratour na Thassos a vše bylo úžasné - od řidičů přes delegáty, servis až po místo (cenově to vyšlo stejně jako Chorvatsko, byli jsme ale na Thassosu o dva dny déle)

Atlas Adria:

1) Řidiči nepodali žádné informace o průběhu cesty, a to ani cestou tam, ani zpět. Cestou na ostrov jsme při příjezdu k trajektu čekali dvě hodiny do jeho vyplutí (to je v pořádku, ne vše se dá načasovat). Řidiči nás o této čekací době neinformovali, když jsem se jich dotázala, byli velmi neochotní sdělit jakoukoliv informaci. Cestou zpět nás neinformovali vůbec. Usnuli jsme v autobuse. V Brně nám neoznámili, že už jsme v České republice, jen díky manželovi, který se vzbudil, jsme přestoupili v Brně. Na výstup jsme však měli jen dvě minuty, takže už zavírali zavazadlový prostor, zlobili se na nás a dcerka si kvůli spěchu zapomněla v autobuse hračku. (Při minulé dovolené se společností Jokratour nás řidiči uvítali, představili se nám, vždy nás dvacet minut před příjezdem na dané místo vzbudili, byli velmi milí a sami nám nabídli možnost kdykoliv se jich na cokoliv zeptat)

2) WC v autobuse bylo zamčené, a to cestou tam i zpět. Klíč jsem si musela jít vždy pro dcerku vyžádat a byl mi poskytnut. V jednom případě šel řidič s námi k WC a celou dobu na dcerku čekal, poté ihned WC uzamkl. Toto bylo velmi ponižující jednání, neboť se domníváme, že na WC máme nárok. (S Jokratourem jsme měli možnost kdykoliv zajít na WC dle potřeby, přestože autobus pravidelně zastavoval).

3) Při příjezdu do kempu nás delegát uvítal velice hrubě, ani se nepředstavil, pouze sdělil, že je velmi špatné počasí (což nebyla pravda) a žádné jiné informace nám nepodal. Byl velmi neochotný při jakémkoliv dotazu a velice se divil, že jsme na místě poprvé (a mohu říci také naposled) a že informace nemáme.

4) Do kempu jsme přijeli o půl osmé, do chaty jsme mohli až v devět hodin, s těžkými věcmi jsme hodinu a půl čekali, až se nám uvolní místo v chatě.

5) Bylo avizováno, že budeme bydlet ve srubu, chata z úzkých prken, kterými prosvítá světlo a je v ní vše slyšet, není srub!

6) Kontrolovat po předchozích ubytovaných pořádek a muset si ho sami vymáhat, kontrolovat věci a poté s nimi sdílet den chatu, je neslýchané.

7) Při odjezdu nám delegátka donesla líh a houbu, ať na kolenou vydrhneme podlahu, kterou jsme nezašpinili. To, že jsme nevynutili drhnutí podlahy od předchozích ubytovaných byla dle delegátky naše chyba.

8) Místo dek jsme měli špinavé larisy, které byly větší než povlečení a nedaly se tedy pohodlně povléci a pohodlně v nich spát. 

9) Jedno z prostěradel bylo roztržené. Bohužel jsem si toho všimla až půl hodiny poté, co delegátům končila jednohodinová konzultace. Když jsem šla prostěradlo vyměnit, nikdo neotvíral, přestože byl v chatě. Musela jsem prostěradlo zašívat!!!

10) Informace o ostrově byly nepřesné, některé nám nebyly vůbec sděleny a sami jsme se museli informovat v IC ve městě.

11) Avizované oblázkové pláže jsou velmi nadneseně popsané.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.