1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.24 Kč
USA
1 USD = 23.62 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.63 Kč

Vyhledávání cestovek

CK Express Travel Internationl GmbH


CK Express Travel Internationl GmbH

Jana Vašíčková Prunerová 08.07.2014

Dobrý den, ráda bych upozornila na podvodnou CK Express Travel Internationl GmbH se sídlem v Německu, která začala podnikat i na Slovensku. Zkušenost mám s arogantními Němci:

ETI jsou podvodníci. Již dvakrát nám potvrzenou smlouvu zrušili po několika dnech s tím, že cena neplatí! Závazná smlouva je závazná pouze pro nás zákazníky, pokud odstoupíte - platíte stornopoplatek. Oni zruší závaznou smlouvu a je pro ně vyřízeno.

ETI are crooks. Twice already we confirmed covenant after a few days, but the price does not apply! Binding contract is only binding for us customers if you withdraw - you pay a cancellation fee. They canceled a binding contract is settled for them.

ETI sind Betrüger. Zweimal schon haben wir verbindliche Vertrag erhalten. Nach ein paar Tagen gilt aber der Preis nicht! Vertrag kommt nur für uns Kunden verbindlich, wenn Sie zurücktreten - Sie haben eine Stornogebühr zu bezahlen. Sie storniert ein bindender Vertrag und ist für sie erledigt.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.