1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.23 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.9 Kč

Vyhledávání cestovek

Beta tour


Beta tour

Jiří Ilčík 19.08.2014

V březnu 2014 jsme absolvovali lyžařský pobyt ve Francii ve středisku SAINT FRANCOIS Longchamp. Počasí nám sice moc nevyšlo, nicméně středisko je kvalitní, sjezdovky dlouhé, upravené, navzájem navazující. Je možné bez pokuty se pohybovat i mimo vyznačené tratě. Ceny v hospodách jsou poměrně vysoké, nicméně v obchodech jsou ceny potravin jako u nás. Dovolená by byla bezva, kdybychom nejeli s Betatour.

Na zimní dovolené jezdím už přes 20 let, ale toto jsem ještě nezažil.

Doprava - na Florenci v Praze vládne chaos, slečna, co má na starosti umístění cestujících do autobus, je poměrně bezradná, nedokáže řící kdo jede kdy kam a jakým autobusem. Páni řidiči VELICE neochotní až přímo drzí. Autobusy jsou vybaveny lůžkouvou úpravou sedadel, tento způsob cestování v ČR je zakázán (nedokážu si představit stav cestujících po havárii). PO TÉ, CO BYLI SEDADLA UPRAVENA DO LŮŽKOVÉ PODOBY, SE JEDEN ČLOVĚK NA LŮŽKA NEVEŠEL, ŘIDIČŮM TO BYLO JEDNO, VYJELI Z BENZINKY SE SLOVY, ŽE SI MÁ DOTYČNÝ LEHNOUT TŘEBA NA ZEM DO ULIČKY. Po příjezdu v sobotu ráno kolem 8mé hodiny nás vysadili před hotelem s tím, že koordinátor není přítomen, a že se máme ubytovat sami. Z parkoviště jsme věci táhli poměrně dalekou cestu do kopce k recepci k našemu hotelu, kde jsme zjistili, ŽE TEN DEN JSOU NA RECEPCI AŽ VEČER. Tudíž nebylo kam si dát věci, a proto jsme nemohli lyžovat. Zkoušeli jsme volat do ČR do Betatour, ovšem dovolali jsme se až těsně před polednem a stejně se nic nevyřešilo. Byly nám podány velice mizivé informace a strohé, časem již nacvičené omluvy. Skipassy byli samozřejmě platné již na tento den. Tyto skipassy jsme si navíc museli vyzvednou ve vedlejším hotelu, pěšky po sjezdovce cca 3 km.

Náš hotel měl mít dle podkladů cestovky bazén, ovšem to byla lež. Ubytování hrozné. V pokoji pro 6 lidí se stěží vešli 3-4 osoby. Internet na hotelu za 20 euro na den, spojení nefungovalo, museli jsme se hádat, aby nám vrátili peníze.

V den odjezdu nám měla přijít dopoledne sms s časem odjezdu. Samozřejmě jsme se museli připomínat a zmíněná sms nám stejně přišla až v pozdějších hodinách. Na parkovišti jsme pak ještě přes hodinu čekali.

Sumasumárum: vysoký účet za telefon a zážitek z lyžování zcela zastíněný odpudivý přístupem a neschopností cestovní kanceláře.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.