1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.27 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.39 Kč
Turecko
100 TRY = 72.72 Kč

Vyhledávání cestovek

CK České Kormidlo s.r.o.


CK České Kormidlo s.r.o.

Naďa Citterbartová 15.09.2014

Dobrý den,

ráda bych uveřejnila mou stížnost na CK České kormidlo. Se stížností jsem nejprve volala do CK a mluvila s panem Polišanským, ředitelem CK, a ten mi zapřel, že četl můj mail (přestože jsem měla nastaveno potvrzení přečtení mailu, které mi dorazilo ještě ten samý den, kdy jsem email poslala). Během hovoru mi doslova řekl, že ho reklamace nezajímají a následně odhodil telefon v kanceláři na stůl. Poté jsem volala znovu, že jsem ještě neskončila hovor s panem ředitelem a zaměstnankyně CK mi řekla, že pan ředitel položil telefon na stůl. Když jsem s ním chtěla mluvit opět, tak se nechal zapřít, přestože jsem slyšela, jak hovoří se zaměstnankyní kanceláře. Než mi vůbec odpověděli (29.den ode dne, kdy jsem stížnost poslala), tak mi několikrát do týdne posílali nabídku zájezdů  a také soutěž o zájezd, když jim napíšu kladné hodnocení na facebook.

Jsem dost rozzlobená na to, jaký přístup mají ke klientovi a že jim klienti nestojí ani za vysvětlení a důstojnou omluvu. Zaplatíte zájezd a tím to pro ně končí.

Mohu poslat i fotografie z ubytování.

Děkuji za pomoc.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.