1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.28 Kč
USA
1 USD = 23.76 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 73.03 Kč

Vyhledávání cestovek

CK České Kormidlo s.r.o.


CK České Kormidlo s.r.o.

Naďa Citterbartová 15.09.2014

Prostřednictvím CK České Kormidlo jsem si objednala dovolenou v Itálii v San Benedettu del Tronto  v Residenci Cillina od 26.7. - 2.8.2014.

Po okamžitém zaplacení celé částky nám CK poslala ubytovací smlouvu mailem k podpisu a my ji hned podepsali a naskenované poslali zpět.

Bohužel tím vše ze strany CK skončilo. Po přečtení Všeobecných podmínek a i po rozhovoru s delegátkou jsem reklamovala služby, které CK nedodržela - neposlali nám voucher ani informace týkající se zájezdu -  tj. adresa, telefon na delegáta, to že máme mít povlečení a toaletní papír s sebou. Měla jsem jen Ubytovací smlouvu.

Musím říci, že si neumíte představit ty neskutečné komplikace, které  nám tímto CK způsobila.

Přijeli jsme do Benedetta del Tronto a tam se ptali v prvním hotelu u promenády na Residenci Collina a ať ji hledali na internetu a v místních turistických informačních centrech jak chtěli, nenašli nic!!! Všude nám řekli, že nic takového ve městě není!!! Ptala  jsem se i místních policistů a ani ty nevěděli nic. Šli jsem tedy s dětmi na místní policejní stanici, aby nám pomohli, ale to bylo dosti zbytečné. Nikdo o Residenci Collina nevěděl!!!

Dovolat se do CK v sobotu bylo nemožné a to ani na Bílou linku. My s dvěma dětmi jsme nevědli co dělat! Po 1300km !

Poté  s pomocí " vlivného"  známého přes telefon do ČR ,kterému se  mu podařilo zjistit adresu ubytování, ( Residence Collina je NEOZNAĆENÉ a nikdo ho nezná, na Googlu není) a my večer dojeli se ztrátou celého dne! Paní delegátka, na nás čekala, říkala, že by nám večer  volala, ale to bychom byli už na cestě zpět do ČR. Také říkala, že jsme nebyli jediní, kdo nedostali informace. A poté se  ptala, jestli máme ložní povlečení a toaletní papír!!! Prosím???? Ona nám velmi ochotně půjčila povlečení a věnovala nám 1 roličku toaletního papíru. Byla velmi vstřícná.

Přijde mi neuvěřitelné, jak se něco takového může stát.

My jsme měli zkušenost se zájezdem od Student Agency a tam nebyl jedinný problém!!!!

Nehledě na to, že ubytování, jak tomu říkáte   ......Residence..... to je pod lidskou úroveň. Nikdo nečekal , "za ty peníze" ,na druhou stranu  ne zadarmo ,  luxus, ale čistotu a důstojné ubytování tedy ano.

Špína, písek na matracích, bez toaletního papíru, sprcha asi 30cm od záchodové mísy, takže máte všude, ale všude vodu. Polámané uchyty na skříních, smrad.... Jídelna ve sklepě , kde je plíseň na zdi a za okny, která byla otevřená jsou hned popelnice......tak to jsem opravdu nezažila! Také závěrečný úklid je dosti  letmo provedený, zajímalo by mne, kdo například umyje WC, nebo od počátku sezóny do konce se střídají lidé a nikdo WC neumyje??? Mám vše nafocené a musím říci, že jsem totálně znechucená! Neuvěřitelné!

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.