1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
= 0 Kč
USA
= 0 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
= 0 Kč
Maďarsko
= 0 Kč
Turecko
= 0 Kč

Vyhledávání cestovek

CK JOHOHO


CK JOHOHO

Zdenka Hajnová 25.11.2014

Musím, ač nerada napsat hodnocení na cestovní kancelář JOHOHO:  pokud chcete na plavbu lodí s CK JOHOHO zvažte: cestovní kancelář zastupuje německou agenturu MSC- plavba luxusních lodí.   CK JOHOHO Vám sice zabezpečí poukazy, ale neposkytne průvodce na lodi, neposkytne žádné slevy, jako např. v jejich kompetenci je možné poskytnout klientům slevové balíčky na pitný režim na lodi / zde docela drahé balené vody  jen 9kusů  Vás vyjde na 770Kč/ 

Na lodi jsme se dozvěděli, že cestovní kancelář má poskytnuté slevy pro klienty např. dát jim slevové balíčky na pitný režim, nebo poskytnout slevy na výlety z lodi   atd…. Ze strany CK JOHOHO se jedná jen zaslání podrobných informací  na výlety, ale nic Vám to nepomůže, skutečnost je pak úplně jiná !  V nabídce jsme využili i jejich údajnou slevu na autobusovou dopravu, pokud ji srovnáte např. s nabídkou CK Diamond Travel, tak zde žádná sleva nebyla.  Jinak řidiči  /jen jeden byl neochotný/ díky neopatrné jízdě poškodil další auto ve Švýcarsku,  před státní hranici  nás zastavila policie a stáli jsme 2 hodiny na  parkovišti a čekali, až se vše vyřeší. Myslíte si, že nám řekli řidiči pravdu ??? Zaplatili pokutu 200Eu a nás to stálo zdržení 2 hodiny ! Dále pak přes protest klientů zajížděli zbytečně do centra Plzně, kde vysadili 4 lidi, bez ohledu na ostatní, kteří  jeli až na Slovensko a trápilo je zpoždění autobusu.  Doporučuji Vám – jeďte na plavbu lodí  jen se schopnou cestovní kanceláří, která tam má delegáta !   Na poslední chvíli jsou i na lodi sdělovány informace zástupcům cestovních kanceláří, hezké akce  a slevy Vám pak uniknou. Proč podporovat prodejce od stolu, kteří těží na naší důvěře a proč si kazit  tak hezkou dovolenou na krásné lodi ?

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.