1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.23 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.9 Kč

Vyhledávání cestovek

AEOLUS


AEOLUS

Rady 25.11.2014

Vzhledem k silně negativní zkušenosti, kterou jsem v měsíci září získal s firmou, která si říká Řecká cestovní kancelář Aeolus, s.r.o., upozorňuji všechny n problémy, které by je také mohly potkat. Tato CK, sídlící v slovenské Nitře, se totiž ke svým klientům chová naprosto neprofesionálně a výraz dodržování smluvních podmínek je pro ni asi stejně důležitý a závazný, jako pro naše politiky slova čest, pokora a pravdomluvnost.

U CK Aeolus, která má pobočky v Praze i Brně, jsme si objednali poznávací zájezd do itálského Toskánska, nazvaný „Toskánsko – víno, delikatesy a historie“ a konaný na konci měsíce září. Slibovali nám standardní podmínky, tedy – mimo jiné – také dopravu luxusním klimatizovaným autobusem, vybaveným WC a TV, s možností nákupu teplých i studených nápojů. Měli jsme být nejprve převezeni z Brna do Bratislavy a odsud – v pozdních hodinách (úterý 23.9.2014, cca 22,30 – 23,00 hod.) – se mělo odjíždět do Itálie. A bohužel platilo jen to mělo. Po příjezdu do Bratislavy nám bylo sděleno, že autobus se porouchal a bude nám zajištěna náhradní doprava. Průvodkyně nám sdělila, že nemá žádnou hotovost, ale že nám objednala taxíka, který si máme sami zaplatit a který nás odveze k hotelu Devín, kde můžeme na recepci čekat na autobus. Eura za taxi nám prý CK Aeolus později nějak proplatí. Taxi jsme si nevzali a čekali dál na nočním parkovišti na břehu Dunaje. Až později jsme se dozvěděli, že toto místo se „proslavilo“ množstvím trestných činů, včetně nedávno spáchané vraždy.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.