1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.16 Kč
USA
1 USD = 23.47 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.86 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.4 Kč
Turecko
100 TRY = 72.19 Kč

Vyhledávání cestovek

CK Delfín


CK Delfín

Eva Erbenová 06.12.2014

Dobrý den,

protože patřím ke starší generaci, našla jsem si v katalogu v.u. CK zájezd specielně určený pro seniory - Andalusie /10.-17.9.2014/. 

Podle katalogu se mělo jednat o hotel Playa Bonita  4* přímo u písečné pláže v  blízkosti letoviska Benalmádena. Poloha hotelu je optimální pro klidnou dovolenou a odpočinek na pláži.

Místo toho jsme byli dovezeni do přístavního rušného městečka Fuengirola do hotelu |Las Palmeras, pláž cca 200 m daleko přes promenádu a silnici. Nejde o změnu hotelu, ale o prostředí, které bylo pro dovolenou seniorů absolutně nevhodné.

Podle Všeobecných podmínek  CK Delfín měla informovat o změně , což samozřejmě neudělala. Jak mi CK m.j. sdělila, měla jsem si recenzi na hotel Las Palmeras najít na internetu event. se odhlásit po obdržení voucheru, kde byl hotel Las Palmeras uveden, t.j. cca 7-10 dnů před odjezdem. Jak by se asi  CK zachovala ?  .

Takovéto jednání ze strany CK považuji za neseriozní a tak trochu mi připomíná jednání "šmejdů" . Že by se jednalo o jeden z mnoha způsobů jak vyzrát na důchodce ?

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.