1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.28 Kč
USA
1 USD = 23.76 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 73.03 Kč

Vyhledávání cestovek

CK JOHOHO


CK JOHOHO

Jana Lechnerová 15.12.2014

Dobrý den ,

Chtěla bych touto cestou uvést na pravou míru některé nepravdivé a hlavně přehnané vyjádření paní Zdenky Hajnové

Vzhledem k tomu , že jsem dopravní firma , která zabezpečuje dopravu pro CK JOHOHO troufám si říci , že velice dobře známe jak CK JOHOHO , tak manžele Benešovi.

CK JOHOHO je seriozní zavedená a velice dobře fungující CK a manžele Benešovi jsou nejen profesionálové ale zároveň zapálení lidé , kteří svoji práci dělají s velkým nasazením a láskou .

Co se týče uvedeného zájezdu , cesta do i z Janova proběhla bez sebemenších problémů, pouze na zpáteční cestě došlo k běžné silniční kontrole ve Švýcarsku , která trvala 45min.

Tuto skutečnost nemůže bohužel ovlivnit ani CK ani dopravce , důležité je , že vše bylo v pořádku a autobus mohl bez problémů pokračovat v cestě.K žádné dopravní nehodě , jak píše paní Hajnová nedošlo , nevím a také nechápu , jak si vůbec může dovolit něco takového napsat…

Nyní bych se ráda vyjádřila za sebe i za manžela jako klient CK JOHOHO , s touto CK jsme již absolvovali dvě plavby , vždy jsme si mohli zakoupit plavbu buď s českým delegátem nebo bez něj.

Vybrali jsme si plavbu s českým delegátem a nelitovali jsme ,bylo o nás postaráno na 100% , od nástupu do autobusu v Brně po celou dobu plavby  a zpět.V případě , že si někdo zakoupí plavbu bez českého delegáta, je to pouze jeho rozhodnutí a nemůže pak hodnotit něco , co si nezaplatil!!!U každého zájezdu má CK JOHOHO poznámku, zda se jedná o zájezd s delegátem nebo bez něj !!!

V průběhu plavby bylo několik schůzek a na nich nás vždy manžele Benešovi velice podrobně informovali o všem , co bylo potřeba , pokud měl nějaký klient problém nebo dotaz,

věnovali se mu individuálně nehledě na čas.

Co se týče slev a balíčků – vše co nám bylo nabídnuto nebo slíbeno bylo za strany CK dodrženo .

Tuto CK mohu tedy vřele doporučit

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.