1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.27 Kč
USA
1 USD = 23.67 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.64 Kč

Vyhledávání cestovek

Tippobyt s.r.o.


Tippobyt s.r.o.

Petr Fix 05.02.2015

Jsem jednatelem společnosti TIPPOBYT s.r.o., naše společnost neposkytuje služby cestovní kanceláře. Výše uvedená recenze je nekorektní a poškozuje dobré jméno naší společnosti na portálu, který není k tomuto určený. Zprostředkovatelské služby pronájmu rekreační chalupy  byly této zákaznici v loňském roce korektně, úplně a včas, tedy profesionálně v plném rozsahu poskytnuty. To že zaplatila 600 Kč navíc, jak nekorektně uvádí ve své zprávě zapomněla opomenout, že se jednalo o 600 Kč za 16 osob, tedy internetová reklama (www prezentace objektu, kde si naši zákazníci mají možnost objednat pobyt na této naší chalupě) klientku stála celkem 37,50 Kč na 1 osobu. To je rozdíl v ceně, než kdyby šla okolo a zeptala se na pultovou cenu v objektu na naší recepci v místě objektu..atd.

 

Věřím, že jsem schopen se s Vámi domluvit na odstranění nekorektní recenze, která nemá za cíl informovat o službách cestovních kanceláří a má pravděpodobně z jiného důvodu a české ješitnosti  poškozovat dobré jméno malé rodinné firmy profesionálně a nízkonákladově obsluhovat klienty v české republice. Na našem trhu tuto službu poskytujeme cca 15 let, máme cca 3000 klientů, kteří s námi každoročně na chalupy jezdí a tento záznam klientky bych akceptoval pouze v případě, že by byl prezentován korektně a nebo nebyly řádně a včas poskytnuty naše služby..a provize 37,50 Kč na osobu za zprostředkovatelské služby za chalupu na týden jistě není důvod jak slušnou společnost napadat a tímto způsobem zneužívat portály, kde lze beztrestně uvádět polopravdy a lži.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.