1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
= 0 Kč
USA
= 0 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
= 0 Kč
Maďarsko
= 0 Kč
Turecko
= 0 Kč

Vyhledávání cestovek

EXIM TOURS


EXIM TOURS

Pavel Kl. 19.03.2015

Dobrý den,

Chtěl bych se podělit  o zážitky s cestovní kanceláří Exim tours a.s.

Koncem roku  2012 jsem zakoupil v CK Exim tours  dva dárkové poukazy v celkové  hodnotě  20000,-Kč,  třetí   DP  za 2000,-Kč jsem dostal jako dárek  na vánoce . Když jsem je však chtěl  začátkem r. 2015 uplatnit, dříve to z rodinných důvodů nešlo, bylo mi sděleno, že tyto poukazy  již neplatí a to přesto, že nebyly časově omezeny, neboť   v kolonce  "podmínky pro uplatnění" bylo napsáno " platnost dárkového poukazu není časově omezena". V další kolonce bylo  uvedeno " bez omezení platnosti".  Dva poukazy  v hodnotě 20000,-Kč  jsem  mohl uplatnit až za dva měsíce a to po   dlouhém dopisování a zasílání kopií  poukazů a dokladů o zaplacení, které jsem si naštěstí schoval. . Třetí poukaz , jak mi bylo sděleno , dle " nejvyššího vedení CK "  uplatnit nemohu, protože jsem nepředložil doklad o zaplacení. Vzhledem k tomu, že jsem poukaz dostal jako dárek, doklad  jsem nedostal .

Přitom na poukazech ani nikde jinde není  uvedeno, že při uplatnění poukazu musí  být předložen doklad o zaplacení. Připadá mi, že se  takto CK   Exim tours  a.s.   obohacuje   na úkor klientů. Je možné, že takto poškozených je více.

Tímto chci upozornit  budoucí  klienty   Exim tours a.s.   na  jednání této CK.  Všem doporučuji -  cestujte s jinou cestovkou. 

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.