1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.23 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.9 Kč

Vyhledávání cestovek

České kormidlo


České kormidlo

KL. Juříčková 24.03.2015

Domluva s vaší kanceláří byla vynikající, vyšli jste mi vstříc i se změnou termínu. To ale bylo (zároveň s výkladem polského průvodce v Osvětimi) jediným pozitivem celého zájezdu.
Chápu, že nemůžete předvídat dopravní situaci, takže je mi jasné, že na každém nástupním místě můžeme stát i 30 min (i když je to poněkud náročné v kombinaci s přestávkou) a že neovlivníte kolonu před Krakovem. Ale připadá mi naprosto nevhodné vůči zákazníkovi opakovat trasu Nový Jičín-Ostrava-Nový Jičín-Ostrava, jen kvůli tomu, že si 2 lidé změnili místo odjezdu. 
Dalším bodem toho zájezdu měla být prohlídka Krakova. Jako prohlídku si opravdu nepředstavuji rychloklus městem s neodborným průvodcem. Pokud jedu na zájezd Osvětim+ Krakov, tak předpokládám, že na oboje budu mít alespoň stejně času. 
To že vedení zájezdu netrefí na místo určení a přímo v Osvětimi se musí ptát za cestu také nepovažuji za prokázání kvality.
Závěrem toho zájezdu bylo hodinové čekání na hranicích kvůli chybějícím dokladům řidiče.
Doufám jen, že toto jednání není standardem vaší firmy.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.