1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.16 Kč
USA
1 USD = 23.47 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.86 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.4 Kč
Turecko
100 TRY = 72.19 Kč

Vyhledávání cestovek

CK Victoria


CK Victoria

Miloš Vránek 01.04.2015

Koncem března jsem byl s přítelkyní a známými na lyžařském zájezdu s CK Victoria do La Plagne. Zájezd byl celkem v pořádku, až na katastrofální organizaci dopravy. Při cestě z Brna tam jsme zaznamenali první problém:
Několik osob přistupovalo v Praze, a protože jsme kvůli nim zajížděli naprosto nesmyslně do centra na hlavní nádraží, znamenalo to v pátek odpoledne zbytečné zdržení cca 2 hodiny. Nechápu, proč při cestě na Plzeň, není možné nabírat osoby v Praze např. u nákupního centra Zličín, kdy by zdržení bylo max 30 minut.
To hlavní však přišlo při odjezdu:
Apartmány jsme museli vyklidit nesmyslně brzy do 9.00 a bylo nám delegátkou řečeno, že autobus pro nás přijede cca v 15 hod. To již bylo nepříjemné, protože jsme neměli žádné zázemí a museli jsme se „potulovat“ po středisku. Delegátka však postupně příjezd autobusu posouvala, nejprve na 16.00, potom na 18.00, později na 19.00. Autobus nakonec přijel až po dvacáté hodině!!! To znamená, že jsme strávili postáváním a procházením po středisku příšerných 11 hodin a navíc poslední 3 hodiny se citelně ochladilo a začalo pršet. V 16.00 jsme navíc museli vynést naše věci z místa ubytování na ulici, takže vše bylo mokré. Já i přítelkyně jsme nachlazení a předpokládám, že takto dopadla většina účastníků zájezdu. Zjistili jsme, že autobus do Francie nejprve dovezl jednu skupinu, potom jel do vzdáleného střediska, kde nabral první skupinu na cestu zpět a poté jel do našeho, opět dost vzdáleného, střediska pro nás. To znamená, že ten pozdní příjezd byl plánován, prvotní informace od delegátky byly lživé a CK Victoria se takto nelidsky chová ke svým klientům záměrně. Proto již nikdy služby této CK nevyužijeme a doporučuji to ostatním!!!


 

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.