1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.27 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.39 Kč
Turecko
100 TRY = 72.72 Kč

Vyhledávání cestovek

MARINE TOUR


MARINE TOUR

lamis 18.05.2015

Dobrý den,

 

ráda bych se podělila o špatnou zkušenost s cestovkou Marine Tour. Loni jsme s nimi byla v Turecku, ráda jsem si připlatila, abych měla jistotu, že se dovolená vydaří. Cestovní kanceláří Marine Tour inzerovaný 5 * hotel odpovídal max 2 - 3*. Koupelna byla vytopená, sice nám to opravili, ale vlhko tam bylo stále, někde to protékalo. Za celý týden nebylo umyto WC! Ubrusy v jídelně byly špinavé, s drobky a polité, sehnat příbor býval problém. Podlaha to samé, člověk musel dávat pozor, kam šlape. Při odjezdu jsme měli dostat snídaňový balíček, nestalo se tak. Reklamovala jsem úroveň hotelu a jeho služeb, po zákonné lhůtě mi přišla předem připravená, okopírovaná standardní odpověď typu "mnoho slov o ničem", reklamace neuznána. Marine Tour musí velmi dobře vědět, kam své klienty posílá, nicméně neváhá je okrádat tvrzením, že si kupují lepší hotel a služby. Navíc faktický majitel této cestovky je pán, který už před tím "položil" dvě cestovní kanceláře, teď v této branži podniká pod jménem manželky. 

Doporučuji nekupovat dovolené přes servry, které nabízejí zájezdy všech možných cestovek, nevíte, u koho si zájezd nakonec koupíte. 

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.