1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
= 0 Kč
USA
= 0 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
= 0 Kč
Maďarsko
= 0 Kč
Turecko
= 0 Kč

Vyhledávání cestovek

Adrialand


Adrialand

Mirek Balák 13.07.2015

Dobrý den,

chtěl bych se s vámi podělit o zážitky z cestování s CK Adrialand, Brno. Absolvovali jsme s manželkou pobyt v Primoštenu  ve vile Joso. Tento pobyt jsem objednal ještě loni jako vánoční dárek a to na konkrétní místo, konkrétní polohu. Při objednávce sice nikdo v kanceláři cestovky nevěděl kde je vila Joso umístěna, ale do týdne mi přišel mejlem plánek městečka s šipkou umístění vily Joso a na základ té polohy jsem zájezd objednal.  Po příjezdu do Primoštenu jsme zůstali v šoku: byl nám přidělen penzion který byl umístěný úplně jinde, v centru města s balkonovým výhledem přímo na kruhový objezd (ale budu spravedlivý: v dálce prokouklo i to moře… ).  První den jsme byli tak unaveni cestou a tak šokováni polohou penzionu, že jsme se nezmohli na žádné protesty ani urgence no a v dalších dnech jsme si prostě na ten kutloch (z úzké chodbičky byl udělaný jídelní kout)  zvykli. Na pláž to bylo opravdu katalogem avizovaných 250 metrů, k moři ale stejně tolik (a ne avizovaných 10 metrů). Toto ubytování však rozhodně není ubytování nabízené v katalogu společnosti, fotky v něm neodpovídají realitě,  nebylo těžké v průběhu týdne najít správnou vilu kde jsme měli bydlet (zvlášť když jsme znali z  mapky její polohu). Na místě jsme se ujistili že vila i její okolí je přesně to, co je vyfoceno v katalogu a co jsem chtěl objednat i já.

Samostatnou kapitolou byla i doprava - cestou tam nám v prázdném autobuse při nástupu v Brně (drtivá většina turistů přistoupila až v Miroslavi…)  bylo přiděleno místo na předposlední dvojce úplně vzadu, na kole a motoru. Tento „citlivý výběr“  jako senior 2 roky před důchodem opravdu oceňuji.  V autobuse nebyl žádný delegát, řidič nás při cestě tam vysadil u informační kanceláře Laguna, nesmyslně cca 3 km od centra Primoštenu... Při cestě zpět žádný zasedací pořádek nebyl, nastupovali jsme naopak v Primoštenu jako jediní poslední, takže všechno bylo obsazeno (na mnoha místech seděla samotná nevšímavě tvářící se mamina, na sedadlem za ní či před ní její spící potomek….). Čili volno bylo až na poslední dlouhé „pětce“.   

Takže celkový dojem silně rozpačitý a myslím že vaši cestovku jen tak nikomu nedoporučím.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.