1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.16 Kč
USA
1 USD = 23.47 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.86 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.4 Kč
Turecko
100 TRY = 72.19 Kč

Vyhledávání cestovek

Čedok


Čedok

Iveta 20.07.2015

Předesílám,  že nejsem notorický nespokojenec.  Ale o tohle jsem se rozhodla podělit. Jeli jsme s Čedokem na 6 dní do Paříže. V autobuse byl již od Brna, kde jsme nastoupili problém s klimatizací. Měli jsme místa vzadu a nejen, že klimatizace nad našimi sedadly  nefungovala, ale místo ní fungovalo topení. To řidič se slovy : "Někdo mi tady nechal puštěný topení " na chvíli zastavil, ale situace se opakovala. Za celou cestu jsme několikrát byli urgovat situaci, s tím,  že tam sedí i naše děti a začínají si stěžovat na nevolnost z horka. Syn, který měl vedle nohou to nejvíce rozpálené topení byl úplně vyřízený. A to jsme ráno po noci v autobuse měli absolvovat celý program v Paříži. Tam bylo okolo 33 stupňů.  Tímto autobusem nás pak vezli na fakultativní výlet. Vraceli jsme se ve špičce, venku bylo 38 stupňů, a protože klimatizace vzadu opět vůbec nejela, naměřili jsme vzadu v autobusu 36 stupňů. V tomto teráriu nás drželi asi dvě hodiny. Musela jsem děti přestěhovat dopředu - bylo tam volno, protože někteří se výletu nezúčastnili. Starší dcera už do autobusu na zpáteční cestu nechtěla vůbec nastoupit. Autobus přijel vychlazený,  ale to vydrželo jen na okraj Paříže. Pak vzadu pustili topení.  V noci vytekla kapalina z klimatizace na lidi v jedné polovině autobusu. To nejvíce mokré sedadlo řidiči opravili spacákem a dekou. Nějakou dobu tam dokonce někteří seděli s deštníky nad hlavou. Od té to chvíle si klimatizace vzadu už ani nevzdechla. Začalo tam být tak dusno, že  starší dceři se udělalo nevolno a měla jsem strach, že tam někde uprostřed Německa na dálnici omdlí. Tento horor trval až do Prahy, kde část lidí vystoupila a my jsme se posunuli na jejich sedadla, kterým klimatizace fungovala.
Průvodkyně ale byla vynikající. Té se opravdu nedalo nic vytknout. Ochotná,  příjemná,  dobře připravená. Bohužel ten autobus nám zkazil celý výlet. Takže s Čedokem už nikdy.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.