1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.24 Kč
USA
1 USD = 23.62 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.63 Kč

Vyhledávání cestovek

Delfín travel s.r.o.


Delfín travel s.r.o.

P. Sadovská 27.10.2015

V termínu 22.9-30.9 2015 jsem se zúčastnila zájezdu pro seniory 55+ s CK Delfín. Ubytování, stravování bylo bez nejmenší chybičky. Opravdu vhodně zvolený hotel.

Delegátky Lucie a Petra odvedly naprosto neprofesionální výkon. Převážná většina účastníků zájezdu byla z jejich přístupu velice rozladěna.

Výlet do Malagy a Ronda, kam nás provázela delegátka Petra: Po cestě do cíle oddrmolila v autobuse výklad s nepodstatnými podrobnostmi bez důrazu na podstatné věci, které bychom měli při několikahodinovém pobytu znát. Při zpáteční cestě, kdy jsme byli pod dojmy toho co jsme viděli však nepromluvila ani slovo. Zato si spokojeně vezla velký nákup z outletu v Rondu. Delegátka Lucie absolutně nespolehlivá a neprofesionální. Nabídla se že nám pošle informaci přes SMS ohledně výletu. Na tuto SMS čekám dodnes. Při nejmenším je to neslušnost ne-li arogance. Volali jsme ji z letiště, kde byly nejasnosti ve věci odbavení. Telefon nebrala !!! A ani zpět nezavolala nebo neposlala SMS. Myslíte, že je to nadstandardní servis pro seniory ?

Ale negativního bylo až dost. Chci vyzvednout přístup delegátky Jany, která vypomáhala shora uvedeným  slečnám (paním) a doprovázela nás na výlet do Gibraltaru. Odvedla nadstandarní profesionální výklad a její osobní a lidský přístup byl příkladný. Děkujeme. Postupem času některé negativní dojmy a situace ze zájezdu vyprchaly. Věřte však, že většina účastníků nebyla s Petrou a Lucií spokojena. Zkazily reputaci Vaší CK. Vyplněné hodnotící formuláře převzala od nás na lelišti Lucie. Doufám, že se dostaly do správných rukou    

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.