1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.23 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.9 Kč

Vyhledávání cestovek

Engeltour


Engeltour

Kira Saske 07.12.2015

Dobrý den,

Chtěl bych napsat recenzi na cestovní kancelář CA Engeltour.cz

Co se týče výletu jako takovému tak nemůžu nic dodat ale informovanost  a přístup cestovní kanceláře k lidem byl opravdu strašný. Někteří lidé nebyli dokonce informování v kolik a kde na jaký vlak přestoupit ale nějako to zvládli. Však nejhorší byla cesta zpět. Byli jsme domluveni s delegátkou ze zhruba 20 lidi pojede jiným vlakem do Prahy hl. nádraží kvůli navazujícím spojům místo toho abychom jeli s ostatními do Praha-Masarykovo náměstí a následně dojít na hlavní nádraží. Těsně před Ústím nad Labem však vlak srazil srnku a nabrali jsme zpoždění 15 minut. Když jsme dojeli do Ústí nad Labe kde jsme měli původně přestupovat na rychlím do Prahy hl. nád. nám ujel. Z 20 lidí nás zůstalo 11 a delegátka která měla z úkol jet s námi až do Prahy hl.nád. se na nás vykašlala a odjela jiným vlakem pryč kvůli tomu že chtěla jít se svým klukem na diskotéku. Neřekla nám ani nejbližší spoj ani nám nenabídla že by jsme mohli jet sní aby nás pak doprovodila a ani lístky na vlak nám nedala.

Tak jsme volali majitelce cestovní kanceláře jak je to možné a chtěli jsme aby proplatili nové jízdné což české dráhy bez problému při předložení nové a tej předešlé která mela ta delegátka cestovce proplatí. Ale majitelka stím měla strašný problém a že nic proplácet nebude dokonce nám zavěsila telefon a vypla si ho abychom ji nemohli kontaktovat zpět.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.