1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
= 0 Kč
USA
= 0 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
= 0 Kč
Maďarsko
= 0 Kč
Turecko
= 0 Kč

Vyhledávání cestovek

CK Diamond Travel


CK Diamond Travel

admin 26.02.2016

V pátek 26.února 2016 řešil obvodní soud pro Prahu 1 zajímavý případ  z roku 2013, kdy Diamond Travel začal v praxi zkoušet, co všechno si může dovolit vůči svým stálým zákazníkům a jak může bezpracně vydělávat peníze. Zákaznice zaplatily zálohu na okružní plavbu a se zpožděním několika dnů také doplatek. Diamond Travel jim obratem sdělil, že s ohledem na opožděnou platbu doplatku nikam nepojedou a vrátil jim pouze 50 % zaplacené ceny plavby. Zákaznice se dotázaly u lodní společnosti na rezervaci kajuty a  zjistily , že rezervace vůbec nebyla provedena. U soudu se domáhaly vrácení zbylých 50 %  ceny zájezdu. Soud jim ovšem přiznal, a to s odvoláním na znění cestovní smlouvy, pouze polovinu ze žalované částky, tj. cca 29 000 Kč. Diamond Travel by tak měl od zákazníků dostat 29 000 Kč za to, že od nich vybral peníze a posléze vrátil jen polovinu. Jinak neudělal nic. V této věci bude patrně následovat odvolání, protože rozhodnutí soudu nelze považovat za správné.

A ještě jeden postřeh -  v týdnu od 22. února 2016  z internetu u firemních profilů  Diamond Travel na SEZNAMU A GOOGLE zmizely desítky pozitivních recenzí  fiktivních klientů, které Diamond Travel téměř každý den vyráběl. Už si nepřečteme, že Diamond Travel splnil vše, co slíbil, jeho služby jsou perfektní, organizace plavby byla bez chybičky, má jedničku s hvězdičkou či palec  nahoru, zákazníci obdrželi ty nejpodrobnější informace o plavbě, zaměstnanci Diamond Travel jsou milí a ochotní a služby delegáta byly na nejvyšší možné úrovni. Škoda.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.