1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.27 Kč
USA
1 USD = 23.67 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.64 Kč

Vyhledávání cestovek

Čedok


Čedok

Smíšková Kristýna 26.05.2016

Rozhodla jsem se s Vámi podělit o zkušenosti s CK Čedok. Dvě rozlišné destinace – dva diametrálně rozlišné zážitky a přitom jedna CK.

Jako rodina jsme dvakrát absolvovali týdenní poznávací zájezd po Itálii (Benátky, Florencie, Pisa, San Marino, Urbino, Řím) a tento celý zájezd byl pokaždé naprosto perfektně zorganizován včetně naprosto skvělé paní průvodkyně.

Minulý rok (r. 2015) jsme se rozhodli pro poznávací zájezd Francouzská riviera (Verona | Monaco | Antibes | Marseille | pevnost d’If | Saint Tropez | Fréjus | Cannes | ostrov Marguerita | Nice) . Tento zájezd byl naprostou katastrofou již od počátku, pokusím se stručně shrnout – zastaralý autokar, klepající se a bouchající, řidiči neustále opravovali kávovar, který vydával celou cestu drnčivé zvuky, sedačky minimálně polohovatelné – tedy nepohodlné. Zájezd začíná ráno, přes den přejezd do Verony a poté noční přejezd do Monte Carla … to jsme ovšem netušili, že skončíme v parkovacím domě v Monte Carlu již v cca 2:00 hod. v noci a budeme tam trávit zbytek noci bez  možnosti ranní očisty. Ve vypnutém autobuse bez fungující klimatizace jsme do 7:00 se snažili přetrpět v dusnu a vysoké teplotě zbytek noci. Podotýkám, že v tomto parkovacím domě jsou zcela nechutné toalety. Při poznávacím zájezdu do Říma jsme měli pokaždé zastávku ráno na velké čisté luxusní benzince, se sprchou, velkou toaletou a nebyl problém se tam umýt, převléci a provést ranní očistu. U poznávacího zájezdu po Francouzské riviéře, kdy strávíte celý den v autobuse směrem do Verony a pak celou noc v autobuse do Monte Carla a následně se nemáte ani kde umýt (nechutné toalety jsou bez umyvadel), to bylo opravdu odporné.  Po tomto maratonu jsme strávili celý den poměrně vyčerpaní v Monte Carlu a až večer po 36ti hodinách jsme byly ubytovaní. Musím říci, že celý autobus byl již od toho náročného začátku vyčerpaný a vleklo se to pak již po zbytek zájezdu. Již bychom nikdy neabsolvovali takový zájezd, kde přejíždíte přes den – noc – den a až poté dojde k ubytování. Doporučuji si raději připlatit, vybrat zájezd, který začíná cestou přes noc a druhý den je večer ubytování. Následně to paní průvodkyně absolutně nezvládala organizačně, neměla ani minimální informace, bloudila, všude kam se přijelo nám oznámila, že tady vlastně nic není, jen přístav a moře. Musím oponovat, že Francouzská riviéra je nádherná, naprosto výjimečná, a všechna uvedená místa jsme si zamilovali - chodili jsme všude nakonec po vlastní ose. Pravdou je, že se Čedok snažil nacpat do krátkého času velmi mnoho krásných míst, chtělo by to pro každé to místo alespoň jeden den, vůbec se to nedalo všechno pořádně stihnout, na jedno město nám zbyla hodina. Paní průvodkyně nás nahnala ke kostelu, další místo nenašla a pak řekla opět, že tady vlastně už nic není, jen přístav a moře jako všude a muselo se jet jinam. Doporučuji  Francouzskou riviéru, ale určitě né tento zájezd, který se stále nabízí.  (Čedok jsme na průběh tohoto zájezdu písemně upozornily, údajně bylo předáno na příslušné oddělení k přezkoumání, ale zřejmě neshledali žádné důvody ke změně organizace tohoto konkrétního zájezdu) Dost možná jsme byly jediný autobus, který nebyl spokojený. Tedy vybrat CK je asi jako vybrat los do loterie. Co jednou vyjde se podruhé nemusí opakovat.  S pozdravem Smíšková

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.