1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.28 Kč
USA
1 USD = 23.76 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 73.03 Kč

Vyhledávání cestovek

Delfín travel


Delfín travel

Jana Kovářová 07.08.2016

CK Delfin Travel - nejhorsi cestovni kancelar za poslednich 15 let naseho cestovani.

Zajezd 1.6. - 8.6. 2016 na Sardinii

Zkopirovana publikace hotelu uvedena na strankach  CK Delfin travel dne 3.7. 2016: PLÁŽ - Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do Thyrhénského moře je vzdálená cca 200 m. Slunečníky a lehátka jsou v ceně hotelu. Plážové osušky za poplatek. Na pláži je k dispozici bar. Vše, co z tohoto ostrova činí tak nádherné a přitažlivé místo, nabízí právě západ Sardinie. Okouzlující bělostné pláže s jemným pískem omývá čisté a neuvěřitelně tyrkysové moře, připomínající Karibik.

Na stiznost počtů metrů od restaurace k mori - nam vase "ochotna" delegatka Jiřina Bradacova rekla, že kdyz to je dal, nez se uvadi - cituji: " tak se aspon projdete" !!!!! Vzdalenost od hotelove restaurace na plaz je presne 650 m - mereno ocelovym pasmem. Nikdo z klientu nad 55 let by na tento hotel nejel, kdyby byl uveden pravdivy udaj. Tato vzdalenost se jeste prodluzuje o dalsich 200m od ubytovacich zarizeni.

spinava plaz od morske travy se vubec neuklizela. More je 10m od brehu cernohnede, kalne a zapachajici, jak ten nejhorsi a nejspinavejsi rybnik  ve vasem okoli.     

obcerstveni na plazi -  nebyl otevren ani jediny bar. Vodu v lahvi,  kterou jsme si vzali k mori jsme museli pit cely den jak jinak, nez teplou. V hotelu bylo v nasem tydnu ubytovano 500 hostu - info z recepce.      

-  je pravdou, ze lehatka i slunecniky byly na plazi i u bazenu zdarma, ale lehatka byla 20cm nad urovni zeme, takze nekteri se museli rozhoupat, aby z lehatka vubec vstali. Videla jsem na vlastni oci i pani, ktera se musela nejdriv z lehatka skulit na zem, na vsechny ctyri a posleze pomalu vstavala.. Na lehatkach nebyly zadne matraca.

- ubytovani -  pokoje s vyhledem na prasne parkoviste

vylety jsou ztraceny cas. My osobne jsme byli s manzelem na Costa Verde, ale jak jsem popsala v uvedene reklamaci - byl velmi drahy - 35 km tam a 35 km zpatky jsme  zaplatili za osobu 840 Kc. Vylet byl o tom, jak jsme si lehli do pisku na krasne plazi na 3,5 hodiny a pri zpatecni ceste jsme si koupili vsichni zmrzlinu -na tu jsme meli casovy limit 10 min. cely autobus - 42 lidi. Kdyz jsem mluvila s lidmi, kteri byli i na jinych vyletech - rekli, ze toto meli v bledemodrem.

- strava, to byl ten nejhorsi zazitek z celeho zajezdu do tohoto hotelu. Neni pravdou, jak mi odepisujete, ze delegatky vse kontrolovaly a jidlo bylo doplnovano. Opak je pravdou !!!!!!  Provozni hodiny na veceri byly 19:30 - 22:00 hod. Jiz 3/4 hodiny pred otevrenim stala pred jidelnou fronta cca 150 ceskych klientu. Po otevreni za 20 min. bylo lukrativni jidlo vybrano a doplnovano nebylo!!! Hlavne se to tykalo vsech pokrmu z ryb,  dale sladkosti a nektereho ovoce. Delegatky nekontolovaly doplnovani jidla. Jidlo nebylo v dostatecnem mnozstvi jak pisete doplnovano. Ve 20:30 zely misy prazdnotou. Kdyz jsem se ptala cisnika zda jidlo doplni - odpovedel mi, ze uz ne. Po 20 minutach od otevreni jidelny jsme jedli prakticky jen zbytky. Ubrusy nebyly vymeneny za celou dobu naseho pobytu !!!!!!, tzn 8 dni - byly polite, mastne, usmudlane se skvrnami. Pribory - spinave a ulepene. Pisete mi, ze na pribory byla udelana naprava. Ale co ty ubrusy? Delegatka si toho nevsimla a chutnalo ji z techto spinavych ubrusu a ulepenych priboru jist? Pokud jsme prisli na veceri kolem 21 hodiny, tak si nebylo kam sednout, protoze byly na stolech nechany pouzite pribory a nadobi. Kdyz jsem poprosila cisnika, zda by nam mohl jeden stul uklidit, tak mi odpovedel, abychom si nejaky nasli, ze toho ma hodne. Sami jsme si uklizeli stul a shaneli "ciste" (ulepene) pribory. Takhle si opravdu zaplacenou polopenzi nepredstavuji.

- animacni programy denni, nebyly zadne, pouze aqua gymnastic, ktera se skladala z poskakovani ve vode z jedne nohy na druhou a uklonu napravo a nalevo.

- animacni programy vecerni, nebyly vubec zadne, pouze se v jednom baru hralo se zpevakem, Byli jsme hrozne rozcarovani, ze se neporadaly zadne programy - humorne scenky, kouzelnik, ukazky tancu ze vsech svetadilu, akrobaticke vystoupeni atd. Vzdyt je hotel koncipovan na 900 lidi. To vsichni povinne musi chodit po 21 hod. spat? Hotel je na osamocenem miste a do nejblizsiho velkeho mesta je to mnoho km, to znamena, ze se neni ani kam vecer projit

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.