1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
= 0 Kč
USA
= 0 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
= 0 Kč
Maďarsko
= 0 Kč
Turecko
= 0 Kč

Vyhledávání cestovek

Zájezdové centrum


Zájezdové centrum

Klárka Sollichová 26.11.2016

Dovoluji si Vás upozornit na CK "Zájezdové centrum s.r.o." které má uvedené tel.číslo a adresu jednak na svých stránkách a když se jim to hodí a nereagují zde, tak tel. číslo a adresa tel. 608 707 900, Netušilova 1623/1 Prostějov 796 01. Dále popisuji situaci mou a po přečtení recenzí na internetu nejsem jediná. Na slevoteka.cz jsem si zakoupila vourcher na adventní zájezd do Salzburku dne 27.11.2016 s cestovní kanceláří ZÁJEZDOVÉ CENTRUM s.r.o.. Chci Vás jen upozornit na zcela nesolidní a neprofesionální jednání této cestovky v čele pravděpodobně s paní Šárkou Marákovou. Komunikace byla zcela problémová. Měli jsme objednaný odjezd z Hradce Králové. První informační e-mail přišel až 24.11. kde byl program zájezdu a nástupní místa s časy jen pro Prahu, Benešov, Tábor, ČB s tím, že další info ohledně odjezdu z HK a Jihlavy budou obesílat individuálně. Tato situace se mi zdála být již "podezřelá" jelikož mám s cestovními kancelářemi a zájezdy nějaké ty zkušenosti a takto opožděné informace či spíše zcela nedostatečně jsem ještě nezažila.
Dne 25.11. večer jsem psala do CK e-mail s dotazem na ten čas a  místo odjezdu, bez odpovědi. Další den v sobotu 26.11.2016 jsem od rána volala na uvedené číslo v e-mailu + 420 775 705 240, které bylo vypnuté. Už mi to nedalo a začala jsem zjišťovat informace a recenze na tuto cestovku na internetu - bohužel pro mne pozdě. Našla jsem také jiné telefonní číslo této CK 608 707 900, kde kolem 15:43 mi ho na asi 3. pokus po neustálém odmítání hovoru konečně přijala paní v čele této CK. Ptala jsem se jí na náš odjezd a další podrobnosti- ona zcela chvěným hlasem řekla, že jsme jdiní co mají odjezd z HK a proto musíme sami odjet do Prahy. Přitom jsem si zakoupila vourcher za 790 kč již s odjezdem z HK. Říkala že nám jede vlak ve 4:32 s přestupem v Pardubicích. V Praze bychom byli ovšem na hl. nádraží až po 6 hod a nástupní místo bylo v 6 hod z Vyšehradu. Když jsem ji řekla, jak je tohle možné, že nám nedala vědět dříve ( kdybych se já sama nezajímala, tak podle mého názoru vědět ani nedá) tak říkala že situaci podcenila, že to nestíhá a podobné výmluvy. Když jsem ji řekla, že se do Prahy nemáme v tuto dobu jak dostat, nabídla daná paní jiný termín a to víkend 3.12., který nemohu (a popravdě už bych s touto CK ani nikam v životě nejela) řekla, že vrátí peníze. Teď jen doufám, že se tak opravdu stane a peníze dorazí na účet, jinak hodlám na danou cestovku podat trestní oznámení a možná nebudu jediná.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.