1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.16 Kč
USA
1 USD = 23.47 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.86 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.4 Kč
Turecko
100 TRY = 72.19 Kč

Vyhledávání cestovek

Pantour


Pantour

Pantour 30.11.2016

Ráda bych touto cestou sdílela své negativní zkušenosti se službami CK Pantour. Po příletu na Krétu nám bylo sděleno, že kvůli technickým potížím budeme na 2 noci ubytováni v jiném hotelu, než jsme měli zakoupený. Byl sice formálně ve stejné kategorii, ale realita naprosto odlišná – za prvé se nacházel v jiném letovisku, byl tam šílený hluk z dálnice, malé pokoje, bez bazénu. Za to nám byly slíbeny kompenzace: sleva na zapůjčení auta a možnost využívat poslední den pokoj až do času odjezdu (ve večerních hodinách). Auto jsme odmítli (stále to vycházelo dráž než místní půjčovny) a s druhou kompenzací nakonec souhlasili.
Při přesunu do objednaného hotelu ale opět nastaly problémy. Pokoj pro nás ještě neměli nachystaný, takže jsme si měli nechat kufry na nehlídané recepci a téměř dvě hodiny čekat. Naprosto zbytečně proflákaný půlden, což na 10 denní dovolené pocítíte. Po druhém ubytování už tedy vše probíhalo víceméně bez problémů. U delegátky jsem se po celý týden několikrát ujišťovala, zda poslední den pokoj opravdu budeme mít. Na zprávy příliš nereagovala, ale když jsme si ji odchytli, dušovala se, že určitě ano. Jaké bylo ale naše překvapení, když nám v den odjezdu kolem 11. hodiny sdělila, že pokoj nakonec volný není a do 12 hodin ho máme vyklidit. Nechápu, proč o změně alespoň neinformovali dopředu, to hotel snad dopředu netuší, koho a kdy bude ubytovávat?! Pak už nezbylo, než sepsat reklamaci. Na tu CK reagovala tak, že vše bylo v souladu se Všeobecnými smluvními podmínkami, i po našem odvolání. Podle zákona jsou možná z obliga, ale jedná se o naprosto nevstřícné jednání, na spokojenosti klienta jim vůbec nezáleží. Zjevně prodávají zájezdy více klientům současně; jen ze skupiny, která s námi letěla letadlem domů, byly alespoň čtyři další takové rodiny. Výrazně nedoporučuji s touto CK cokoli podnikat!

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.