1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
= 0 Kč
USA
= 0 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
= 0 Kč
Maďarsko
= 0 Kč
Turecko
= 0 Kč

Vyhledávání cestovek

Intertrans


Intertrans

Šárka Švambergová 23.08.2017

V neděli 30.7.2017 jsme se vrátili z pobytového zájezdu ve Španělsku. Dovolená v pořádku, ale ke zpáteční cestě máme výhrady. Že autobus společnosti Intertrans (patrový Neoplan) pro opravu přijel déle, samozřejmě chápu. Po naložení našich zavazadel jsme ujeli pár set metrů a dotahoval se řemen alternátoru, také chápu. Co ale ne, byl technický stav a stáří vozu (prý 15 let) na tak dalekou cestu. Od samého začátku bylo slyšet klepání ze zadní osy autobusu, což raději nechci domýšlet následky takové poruchy za jízdy. Na klidu nedodali ani řidiči, na kterých byl dosti patrný stres a napětí. Časovou ztrátu se snažili dohnat rychlou jízdou, ta udivovala hlavně okolní řidiče, které jsme předjížděli. Na rychloměr bylo ze sedadel vidět. Zašla jsem v Plzni do cestovní kanceláře říct, že vypravovat takový autobus přes půl Evropy je hazard se zdravím a životy cestujících. Pán (ani neuznal za vhodné se představit,později jsem se dozvěděla, že to byl majitel CK pan Jíša) na mne a ještě druhou paní ze zájezdu dosti nevybíravě vyjel, že jestli nechceme chválit, říkáme nesmysly, ničemu nerozumíme a doporučil zůstat u žehličky, a do toho že zas nebude mluvit on. Přiznávám, že člověka s tak arogantním chováním co předvedl, jsem snad ještě nepotkala. „Tak že pane Jíšo, rozhlédněte se kolem sebe. I ženy jsou řidičky autobusů, kamionů, opravují, jsou na technických, či vývojových postech a leccos znají. Nemusí být někým naočkovány, jak jste nás osočil. Asi se obklopujete špatnými lidmi, že máte takový názor. Vaším chováním odradíte zákazníky, a bez nich vydělávat nebudete . . .“ Špatný dojem z cesty nebyl jen můj, další lidé z autobusu si prý budou stěžovat v CK Inex, jejíž klienty jste vezl společně s námi.

 

REAKCE CK INTERTRANS s.r.o.:

Dobrý den, paní Švambergová, jak čtu, nedalo vám a rozhodla jste se veřejně poškodit CK a mé jméno. Sdělila jste mi, že rozumíte autobusům, ale zdroj zkušeností jste mi tehdy, ani později neřekla. Asi tedy víte, že každý dopravce, každý autobus, každý TIR s sebou vozí určité náhradní díly, řemeny nevyjímaje. Já jsem reagoval otázkou (na spadlý řemen, který vás “ovlivnil” časově pouze 1x, podruhé dávali řidiči během pauzy na konci ES, pak už 1500 km nebyl žádný problém) že vám se nikdy nerozbila pračka, žehlička? A vy napíšete co napíšete níže. Autobus problém s nápravou neměl, ani později do dnešního dne, ujel od té doby dost poznávacích zájezdů. Pro informaci, jedná se o 2 patrový autobus, ihned pod podlahou v přízemí je vozovka a kontakt gum s nerovnostmi je více slyšet na rozdíl od autobusů, kde pod podlahou ještě zavazadlový prostor plný zavazadel. Z vašeho zájezdu se nikdo další nevyjádřil negativně k dopravě, k zájezdu, ani u dalších akcí s tímto busem jsem neměl jedinou negativní reakci k busu. Autobus je stále pěkný, udržovaný, popis najdete na www.intertransplzen.cz. Není problém si počíst anketní lístky klientů na dopravu týden co týden před akcí i po akci s tímto autobusem, klienti se dají i zpětně náhodně oslovit. Kluci padající řemen vyřešili velice dobře a rychle, vyměnili napínací kladku během plánované zastávky pro klienty. Pokud moji reakci  nazýváte arogancí, tak jsem jen reagoval na vaše prvotní a pro mne nepřijatelné a neskutečné osočení. Něco podobného jsem dlouho nezažil. Slušnost ano, ale každá komunikace má své meze. Jinak naši klienti jsou i letos velice spokojení, váží si našich výborných řidičů, průvodců a pohodlných autobusů. Ti kluci co jeli, to jsou hodní kluci, neřeknou vám co si myslí. S pozdravem Kamil Jíša, CK INTERTRANS

 

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.