1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
= 0 Kč
USA
= 0 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
= 0 Kč
Maďarsko
= 0 Kč
Turecko
= 0 Kč

Vyhledávání cestovek

Fischer


Fischer

Miluše Šobrová 24.08.2017

Dovolená s CK Fischer 8.-19.7.2017 Řecko,Kos,Tigaki hotel Gaia Village 3 dospělé os.+dítě 2roky a dítě 7 let; odlet z Prahy ve 4,50h.
1) Podmínky k odjezdu jsme po cca 7 urgencích obdrželi 12hod. před odletem (doplatek jsme uhradili na začátku května,takže ne na LM)!!! a ještě se špatnými údaji - např. z dvou letého dítěte byla na letence dospělá osoba atd.a NIKDO z cool centra nebyl schopen nám sdělit, zda to je problém nebo ne, kromě poslední zřejmě kompetentní duše, která řekla, že to problém není, ale stávat by se to nemělo.
2) Po přistání na Kosu nás nevyzvedla delegátka - prý údajně řešila reklamaci zavazadel. Transfer do místa určení jsme si museli sehnat sami - i když jsme ho měli v podmínkách (obcházet busy před letištěm s dětmi a zavazadly  není zrovna nic příjemného) a delegátku jsme viděli až na info schůzce.
3) V hotelu o nás nikdo něvěděl, delegátka nikde, chtěli po nás jiné papíry než jsme měli k disposici (předložili jsme vše co jsme měli-všechny údaje byly správně), a pak sáhodlouhým způsobem jsme díky unavenému dvouletému dítěti získali konečně ubytování.
4) Informační schůzka druhý den s delegátkou sl.Klárou Jakubcovou - řekla pouze naučené fráze; na obyčejnou otázku jak fungují telefony na pokojích - jestli přes recepci nebo přímo- odpověď neznala; kontaktní desky s pokyny od CK na mě prý už nezbyly; zajímavá místa na ostrově hlavně pro děti - krčila rameny; takže věru vyčerpávající informace. Ujala se nás náhodně delegátka od jiné CK a velmi ochotně nám pomohla a vše vysvětlila -přitom nemusela; ta naše byla vskutku odbornice!!>:ocelou dobu pobytu jsme ji neviděli - o její profesionalitě se dá dost pochybovat!!! Snídaní v den odjezdu jsem u ní ověřovala 3x. Prý nám bude otevřena jídelna nejprve v 6,15h- na recepci nám řekli, že dostaneme balíček. Pak že bude jídelna otevřena v 6,30h.- opět odpověď s balíčkem (v 6,45h.), tak pak rezignovala a řekla, že tedy asi jo!!  Dobu odjezdu transferu napsala na 6,25h.-což se jaksi neslučovalo s předáním snídaňového balíčku a na další telefonát mi sdělila, že asi pro nás přijede jiný transfer. Pokud bych jí telefonicky nežádala o tyto informace,nejspíš by nám uletělo i letadlo. Takže - tato delegátka je naprosto neschopná, flegmatická a velmi neprofesionální!!
5) Závěr: CK Fischer má o vás jako o klienty zájem do té doby, dokud nemají vaše peníze na svém účtě!!! Věřte, že pak jim jste úplně ukradení. Takže s Fischerem NIKDY VÍCE!!!

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.