1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.23 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.9 Kč

Vyhledávání cestovek

Halmatour


Halmatour

Lenka Hošek 10.11.2017

Jeli jsme s nima do Bulharska vlakem. Nejhorší CK, co jsem zažila. Poslali nám lístky cizích lidí, delegátka příbuzná majitelky, která si jela na dovolenou. Vůbec se nám nevěnovala. Celou cestu nám radila jiná CK, na místě si delegátka půjčila od nás peníze na místenky, pak nezvedala v místě mobil, takže delegat nanic. Na cestě zpět do Česka nám zapomněli zaplatit 1 lehatko ve vlaku, takže 1 clověk neměl kde být!. Ani spát! Majitelka CK na stížnosti nereaguje a ani nechce vrátit peníze. Hrůza, nedoporučuji. 

REAKCE CK HALMATOUR (27.03.2018): Vzhledem k nenadálé přírodní katastrofě v Německu byl vlak dne 18.8.2017 opožděn o 5-6 hodin. Hrozilo nebezpečí ztráty přípoje v Budapesti. Ve 2 hodiny v noci paní majitelka CK řešila vlakový spoj v Budapesti, který jezdí jen 2x za týden. To se nakonec podařilo. Je fakt ten, že z důvodu zásahu vyšší moci byl v Budapesti při přestupu zmatek, klienti nečekali na paní vedoucí zájezdu a tím způsobili velké zmatky v odjíždějícím vlaku. Všechny ostatní pomluvy jsou smyšleny a vymyšleny. Vedoucí zájezdu není v žádném příbuzenském poměru k majitelce CK. Žádná jiná CK souběžný zájezd nepořádala.
Majitelka CK Halmatour
Tato pomluva vznikla pouze z toho důvodu, že paní Hamršmídová (podepsala se Hošek) chtěla vrátit něco přes 1100 Kč, ale žádné doklady na vzniklé nenadálé platby nebyla schopna doložit.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.