1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
= 0 Kč
USA
= 0 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
= 0 Kč
Maďarsko
= 0 Kč
Turecko
= 0 Kč

Vyhledávání cestovek

METAL-FRUT, spol. s r.o.

Cestovní kancelář pojištěna u Generali
+420 776 776 156, 602 506 562
Logo

poznávací zájezdy po Evropě spojené s návštěvou kulturních akcí

Adresa: Nádražní 674, Modřice, 664 42
E-mail: coufalikova@ckmetal.cz
Rok založení: 1992
Provoz od roku: 1992
Právní forma: společnost s ručením omezeným
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 8:00 - 18:00
Úterý: 8:00 - 18:00
Středa: 8:00 - 18:00
Čtvrtek: 8:00 - 18:00
Pátek: 8:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • poznávací zájezdy
  • zájezdy na kulturní akce


Přehled recenzí


Metal-frut

Eva Sádlová 17.08.2017

Paní majitelka vypravila na daleký zájezd do Pobaltí a Helsinek technicky špatný autobus. V průběhu zájezdu řidiči měnili čtyřikrát pneumatiku, která se sjížděla, dokonce si naši řidiči museli půjčovat pneumatiku  z jiného autobusu. Nakonec rozhodli zastavit a zavolat pro nás jiný autobus. ‚Cekali jsme tak 4 hodiny na benzínové stanici  v Polsku, některým lidem ujeli poslední spoje domů ( zastávka v Praze a lidé byli z celých Čech). Paní majitelka nejprve nebrala dlouhou dobu telefony, poté zcela arogantně řekla, že dle smluvních podmínek se toto stát může a již se s nikým nebavila. Toto chování je pro mě jako klienta naprosto nepřípustné a proto bych chtěla touto cestou varovat klienty, kteří by se rozhodli cestovat s touto CK.



Metal-frut

Lenka Mašková Mošnová 06.08.2017

Začátkem srpna jsem absolvovala výlet do Disneylandu s ck metal. Zájezd jsem kupovala přes slevový portál 14 dní před odjezdem, kde byla uvedena cena zájezdu s dodatkem, že vstupné a poplatky budou hrazeny v autobuse. Po zaplacení mi přišel e-mail se zakoupeným voucherem, na kterém byla uvedena cena vstupného a poplatků. Pokyny k odjezdu přišli 27.7. nejprve s cenou která odpovídala cenám na voucheru a poté přišly pokyny nové s opravou, že pro tento termín platí vyšší ceny vstupenek místo 55 € tak 65 €. Na dotazy ck mi nikdo neodpověděl. V autobuse cestou do Paříže delegátka pí. Hamerská vybrala od všech cestujících vyšší cenu vstupenek a odmítla vydat jakýkoliv doklad. Na upozornění všech, že výše vstupného neodpovídá vybraným penězům se s námi odmítla bavit. Bez předchozího upozornění určila, že děti od 12 let věku budou platit cenu jako dospělý. Při příjezdu nám byly rozdány vstupenky u kterých byla začerněna cena vstupného. Po setření tam byla cena 56 €. Celková komunikace s CK na bodu mrazu již od samého začátku.



Metal-frut

Marie Janíčková 24.04.2017

Souhlasím plně s hodnocením paní Bryndové ze dne 20.7.2016. S CK jsme absolvovali zájezd do Londýna. Ubytování bylo hezké, řidiči super. Ale průvodce - raději nebudu uvádět podrobný komentář. Prodával mapy, které získal zdarma. CK zase vybírá plné vstupné, ale vstupenky nakupuje se slevou.



METAL-FRUT

Vlasta Bryndová 20.07.2016

S touto cestovní kanceláří mám velice špatnou zkušenost – zájezd do Toskánska v termínu 23. - 26.6.2016. Ubytování v jiném ( daleko horším ) hotelu v jiném městě, což se odrazilo na kvalitě ubytování i snídaně, průvodkyně 3x zapomněla klienty v Pise.  Vybírání dodatečných poplatků v autobuse, nevyúčtování jízdného. Na reklamaci negativní reakce. S pozdravem Vlasta  Bryndová



CK Metal

Vinklářová s rodinou 03.09.2015

Dobrý den, ráda bych velmi poděkovala za zájezd Paříž + Remeš 26. -30.8.2015, vše probíhalo v pořádku a průvodkyně Šedovičová byla naprosto perfektní. Tak jak jsme si představovali Paříž, tak jsme si to splnili a velmi užili. Hotel byl v pořádku, čistý a snídaně v pohodě :-). S rodinkou jsme konečně mohli ochutnat francouzské palačinky. Komunikace s kanceláří proběhla v pořádku a výhrady jsme neměli. Touto cestou chceme Ck Metal velmi poděkovat a přejeme mnoho úspěchů.



CK Metal

Karel Hofman 09.07.2015

Dobrý den. Připojuji hodnocení stejného zájezdu CK Metal Holandsko - Keukenhof termín 7. - 10.5.2015.



Jako účastník tohoto zájezdu se musím se vším, co zde pan Cigler napsal, ztotožnit. S vyjímkou toho, že já tedy na vznesený dotaz, ohledně změny programu zájezdu, odpověď dostal. Asi ve smyslu, že program si určují průvodci zájezdu a je to v OP. A aby účastníci nemuseli další den brzo vstávat. Což považuji za absolutní nesmyl a opravdu to vedlo jen k situaci, kdy byl jeden den honička a druhý den zbytečné volno.



Na mojí písemnou (mail) výtku po absolvování zájezdu, jsem se odpovědi nedočkal a po její urgenci, jsem byl osočen, z toho že je urážím. Takže nechávám ostatní, ať si o této CK udělají vlastní obrázek.

 



CK Metal

Pavel Cígler 03.06.2015

Dobrý den.



Rád bych se podělil o zkušenost CK METAL.



 



Holandsko - Keukenhof termín 7. - 10.5.2015



- cestovní smlouva

tak amatérský formát a zpracování (nevyplněná, v PDF, nutnost vyplnit ručně ...), že by si s ní nehrály asi ani děti na písku,

bez přehánění, za posledních 15 let jsme nic podobného neviděli

- program

změna v programu, kterou jsme se dozvěděli až tři dny před odjezdem v instrukcích k zájezdu

(mimochodem na dotaz proč se tak stalo, jste se mi ani neobtěžovali odpovědět)

vedla pouze k tomu, že v pátek byl program zbytečně delší, proto účastnící i více unaveni a o to déle se dostali do postele,

oproti tomu se v sobotu odjíždělo zpět do ČR, proti plánu zbytečně dříve, takže plánovaný čas nebyl využit tak jak mohl být

a někteří účastníci měli problém s odvozem, protože se dostali do výstupních míst neplánovaně dříve

- průvodkyně

bez jakéhokoliv přehledu, kde má účastníky zájezdu, s nepřesnými a stále se měnícími informacemi ohledně časů srazů,

zjednodušeně chaos - jedna z nejhorších, se kterou jsme se na svých cestách potkali.

Takže jednou stačilo a s CK Metal a ExpressBus již nikdy !

A reakce CK - vše bylo v pořádku. :-(





 



Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.