1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.24 Kč
USA
1 USD = 23.62 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.63 Kč

Vyhledávání cestovek

Vlasta Bryndová CK Supercesty

Cestovní kancelář pojištěna u Generali
+420 775 209 259
Logo

jednodenní, víkendové a pobytové zájezdy

Adresa: Dětská 2459/1, Praha 10, 100 00
E-mail: VBryndova@seznam.cz
Rok založení: 2008
Provoz od roku: 2008
Právní forma: fyzická osoba nezapsaná v obchodním rejstříku
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • poznávací zájezdy
  • pobytové zájezdy
  • eurovíkendy


Přehled recenzí


CK Super cesty

Dana Šmejkalová 23.07.2014

Ve dnech 18.-20.července t.r. jsme se zúčastnili zájezdu do Hamburku, pořádaného CK Super cesty. Ačkoliv nabídka zájezdu i následné pokyny k odjezdu obsahovaly příslib prohlídky nejzajímavějších míst s průvodcem, paní průvodkyně měla dle vlastního vyjádření  pouze 2 hodiny hrazené CK, které jsme z větší části strávili hledáním informační kanceláře, kde by bylo možno zakoupit denní jízdenku na městskou dopravu. Po hodinovém zcela nepochopitelném osobním volnu se nedostavila na místo  srazu a poslala pro nás jednu z účastnic, zatímco sama byla na cca kilometr vzdáleném místě. Místo aby se za to, že nechala víc jak polovinu účastníků zbytečně čekat, omluvila, byla ještě arogantní. Divila se, když byla požádána o vrácení 10 Eur, které vybrala na jízdenku, neboť její zakoupení ve 12 hodin už bylo zbytečné. Díky tomu byli klienti CK odkázáni na volný program, který ani při dostatečné orientační schopnosti už nebylo možno adekvátně strávit tak, abychom mohli město alespoň částečně poznat. Původně avizovaný odjezd v 19 hodin byl zkrácen na 17, prý kvůli tomu, že nelze hradit delší čekací dobu přepravní agentuře. Ředitelka CK jakoukoliv kritiku odmítá, navíc tvrdí, že vlastně dřívějšího odjezdu se všichni účastníci domáhali už v 16 hodin a nerealizaci programu si zavinili sami tím, že odmítli onu denní jízdenku. Doporučuji všem potenciálním klientům této CK, která láká na příznivé ceny  a spoustu zážitků, aby zvážili své rozhodnutí. Název cestovní kanceláře "Super cesty" Vám skutečně nedá zapomenout na tuto společnost, bohužel k představě suprové cesty má velmi daleko.



CK Supercesty

Josef Vodrážka 08.07.2014

Dobrý den,



dne 7.5.2014 jsme se zúčastnili jednodenního zájezdu na zámky Neuschwanstein a Lindenhof, pořádaném CK Super Cesty, který jsme objednali 11.1.201.4 a zaplatili převodem 14.1.20l4. Vyplněnou a podepsanou cestovní smlouvu jsem odeslali elektronicky dne 21.1.2014.



Zájezd jsme objednali přes slevový server Zapakatel.cz



První problém nastal, když jsme byli vyzváni k poslání cestovní smlouvy, která prý nebyla dodána. Tudíž jsem jí zaslal znovu 23.5.14. Následně nám byly zaslány pokyny k cestě, kde byla i informace o cenách vstupného na zámky. Po telefonickém dotazu, proč mají dvě 11-leté děti, které jsou napsány na cestovní smlouvě, kterou měla kancelář od ledna 20l4 k dispozici, platit plné vstupné, nám bylo sděleno, že CK o této skutečnosti nevěděla, právě pro neposlání cestovní smlouvy. Následovalo mé zjištění, že tyto zámky jsou pro děti do 18let zdarma. Sdělil jsem toto p. Bryndové, majitelce CK a bylo mi sděleno, že díky neobdržené smlouvě se s tímto nedá nic dělat. Dále mi bylo sděleno, že pokud nebudeme absolvovat s dětmi prohlídky, kdy zaplatíme za děti 40 euro, musíme zaplatit storno poplatek 1procento, protože je již zaplacená záloha na vstupy. Jednání ze strany pí. Bryndové bylo velmi arogantní a neprofesionální.



Další věc, která nás udivila, byl požadavek, že za rezervaci jednoho místa v autobuse je poplatek 150 Kč. Když jsem na to pí. Bryndovou telefonicky upozornil, bylo mi opět příkře sděleno, ať si pořádně přečtu jejich obchodní podmínky, což jsem udělal a nic takového se tam nepíše.



V průběhu cesty jsem p. Bryndovou ještě jednou oslovil, ve snaze se domluvit, ale opět jsem byl tvrdě odmítnut. Nakonec nás tímto donutila vstupy zaplatit i za děti. Když jsme po ní požadovali příjmový doklad na právě předaných 80 eur, odsekla, že je sebou nevozí.



Na dotaz nám bylo sděleno, že dostaneme každý svojí vstupenku, což se na zámku Lindenhof nestalo, protože prý je skupinová. Takže do dalších objektů, kde byl vstup podmíněn tím, aby každý měl u sebe vstupenku, jsme se nedostali. Dne 18.6.2014 jsme pí. Bryndové, na základě jejího velmi arogantního a neprofesionálního jednání, zaslali žádost o vrácení 40 eur.



Celkový dojem ze zájezdu byl vesměs negativní. Organizace pí. Bryndové od začátku vázla. První problém nastal při odjezdu prvního autobusu, který odjel bez tří pasažérek, které ho zoufale dobíhaly. Reakce p. Bryndové byla, co má teď asi dělat…, po nějaké době konečně zavolala průvodci autobusu, aby se pro ně vrátil.



V autobuse nás neinformovala ani o možnosti použití WC, nutnosti zapnutí bezpečnostních pásů, video, o které jsme museli požádat, přeskakovalo a mělo nekvalitní zvuk, nápoje, které mají být chlazené, byly teplé. Její výklad o zámcích byl velmi krátký a nezajímavý.



Jedna z důležitých věcí bylo též neodhadnutí a zřejmě neznalost délky prohlídky zámku Neuschwanstein, kdy jsme se museli vrátit ve velmi krátkém čase zpět na parkoviště autobusu k odjezdu.



Domnívám se, že CK tohoto typu nemá mít oprávnění podnikat v cestovním ruchu.



Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.