1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
= 0 Kč
USA
= 0 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
= 0 Kč
Maďarsko
= 0 Kč
Turecko
= 0 Kč

Vyhledávání cestovek

Mojecestovka s.r.o.

agentura nemá zákonnou povinnost být pojištěna proti úpadku
+420 734 806 236
Logo

prodejce zájezdů cestovních kanceláří, specializace na svatby v zahraničí

Adresa: Rumunská 1720/12, Praha 2, 120 00
E-mail: zajezdy@mojecestovka.cz
Rok založení: 2011
Provoz od roku: 2011
Právní forma: společnost s ručením omezeným
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • poznávací zájezdy
  • pobytové zájezdy
  • okružní plavby
  • luxusní zájezdy
  • exotika
  • zájezdy na míru / individuální zájezdy
  • zážitkové zájezdy


Přehled recenzí


Mojecestovka s.r.o.

Ing. Zdenko Kohútik 14.08.2015

Dobrý den,

Rád bych Vám celou situaci objasnil, nemohu se však dovolat.

Nic zlého jsme neudělali, klienta dostala smlouvu, celou ji přepracovala. My jsme částečně souhlasili, se závažnými změnami jsme však nemohli souhlasit. Napsala, že si najde jinou agenturu, pokud nebudeme souhlasit. Dále už nás nekontaktovala a následně po internetu jsme našli všude tuto recenzi.

Svatby neprodáváme jako zájezd jako cestovní agentura. Svatby prodáváme jako svatební agentura. Se zájezdem nebo cestovní kanceláří to nemá nic společného. Pokud bychom nebyly cestovní agentura také, a byli bychom pouze svatební agentura, tak po nás nikdo nemůže chtít pojištění proti úpadku apod.



 



Mojecestovka s.r.o.

Tomáš a Lucie Buškovi 07.08.2015

Velmi rád bych se zde zmínil a maximálně pochválil služby agentury mojecestovka.cz. S přítelkyní jsme již nějakou dobu přemýšleli o svatbě v zahraničí. Oba jsme velmi vytížení a neznáme v tomto ohledu ani legislativu, proto jsme se obrátili na 3 agentury a čekali na nabídku svatby u moře. Dvě agentury se nám ani neozvali zpět (jedna zaslal jen takový email, že si máme něco vybrat a pak se snad ozvou), jenom tato agentura okamžitě volala a zjišťovala naše potřeby. Perfektní komunikace, paní nám zajistila nejen svatbu vč. veškerého papírování, ale i dovolenou, ubytování a to vše dle našich požadavků. Dokonce 14 dní před svatbou jsme chtěli vzít ještě kamarádku mé přítelkyně a agentura nám i tak (v sezoně) zajistila během jednoho dne letenku i ubytování ve stejném hotelu. Svatba proběhla nad naše očekávání a bez jakéhokoliv zbytečného stresu a papírování. Dokonce i po návratu nám volali, zjišťovali zda je vše v pořádku a dokonce při cestě letadlem zpět nám nechali u palubního personálu malý dárek - velmi nás to potěšilo. Co oceňuji nejvíc, je ale lidský přístup, reagování na naše dotazy ve dne v noci, o víkendech, prostě kdykoliv flexibilní komunikace a velmi milý a vstřícní lidé - v podstatě nic nebyl problém. I po naší svatbě nad rámec svých služeb nám agentura poradila a sehnala překladatele na smlouvu o sňatku a přesně navigovala co udělat, aby byla svatba zlegalizovaná v ČR - tohle bylo nad rámec jejich služeb a i přesto se o nás postarali. Brali jsme se 26.6.2015 v Řecku na Zakynthosi. Velmi rád je doporučím všem, kteří přemýšlejí o svatbě v cizí zemi.



 



Mojecestovka s.r.o.

Šárka Mudrochová 02.08.2015

Dobrý  den,



agentura mojecestovka.cz má několikero webových stránek, na některých se prezentují jako cestovní agentura, na jiných jako kancelář. Podle zaměstnankyně pojištění proti úpadku nemají, takže jsou pravděpodobně pouze agenturou. Agentura udává své sídlo v Rumunské na Praze 2, mají tam dokonce štítek, ale zvonek nikoli. Na dotaz, zda je sídlo fiktivní, jsem dostala tuto odpověď: není, má tam kancelář naše účetní. Nevím nakolik je to věrohodné. My jsme oslovili agenturu, neboť pořádají svatební obřady a svatební cesty v zahraničí. Od začátku jsem na paní B. z agentury apelovala o zaslání smlouvy a osobní schůzku. Na osobní schůzce jsme se nedohodly a smlouvu jsem dostala poměrně pozdě, krátce před konáním obřadu, ve chvíli kdy jsme měli zařízeno spoustu formalit, které nás stály nemálo času a peněz. Smlouva byla právně naprosto bezcenná. Podle paní B. bylo nezbytné smlouvu v ten samý den podepsat, aby se vše stihlo a v ten den také poslat plnou úhradu za obřad. Smlouvu jsem konzultovala s právníkem, který mi doporučil ji v žádném případě nepodepsat. Smlouva nás zavazovala k okamžitému zaplacení, druhou stranu v podstatě k ničemu. Mimo jiné též k poskytnutí našich svatebních fotografií k prezentaci firmy. Druhý den jsem paní B. poslala smlouvu, která jasně definovala co a za jakou cenu bude vykonáno a podmínky odstoupení od smlouvy. Nebylo na tom nic, co by paní B. a agenturu nějak znevýhodňovalo. Paní B novou verzi smlouvy odmítla s tím, že není schopna zaručit obřad za všech podmínek, např. pokud by nastala bouřka a podobně.Její služby jsou prý ale 100% a tuto smlouvu údajně podepsala se všemi klienty a všichni údajně byli moc spokojeni, což dokazuje množství kladných recenzí na Fb. Na Fb stránkách agentury jsou agenturou napsány pochvalné články s fotkama z nějakých svateb, žádná kritika a jediné hodnocení za 3 z 5 bodů. S agenturou jsme se na nové verzi smlouvy nedohodli a tak ukončili veškerou spolupráci. Ze zvědavosti jsem na Fb ohodnotila firmu jedním bodem a komentářem k tomu. Do druhého dne bylo obojí pryč. Na základě mojí zkušenosti považuji tuto firmu za velmi neseriózní a spolupráci s ní rozhodně nedoporučuji.



Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.