1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.27 Kč
USA
1 USD = 23.66 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.86 Kč

Vyhledávání cestovek

ČESKÁ POHODA, s.r.o.

agentura nemá zákonnou povinnost být pojištěna proti úpadku
+420 777 048 638, 606 264 365
Logo

cestovní agentura českého venkova - dovolená v Čechách a na Moravě

Adresa: Petržílova 3303/17, Praha 4, 143 00
E-mail: ceskapohoda@ceskapohoda.cz
Rok založení: 1997
Provoz od roku: 1997
Právní forma: společnost s ručením omezeným
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • ubytování v ČR
  • pronájem chat a chalup


Přehled recenzí


CA Česká pohoda

Dominika Pudlová 27.08.2015

S rodinou (2 dospělí, 3 děti - 8, 7 a 1,5 let) jsme si objednali Srub u rybníka, rk07. Dle popisu a fotografií a také poměrně vysoké ceny jsme si mysleli, že pobyt ve srubu bude opravdu komfortní. Z ubytování jsme byli velice zklamaní, což jsem sdělila po návratu CA. Nejvíce mi vadilo, že popis chaty neodpovídá realitě, konkrétně v těchto bodech:



1) 2 dvoulůžková ložnice s malými balkóny, dvoulůžková ložnice s palandou



realita- prostor nahoře není možné nazývat pokojem či ložnicí, výška neumožňuje se napřímit, není možné udělat normální pohyb, spaní je velice stísněné, nepohodlné, během spaní narážíte do stropu, dveře jsou velice nízké (bouchnete se do hlavy), schody do podkroví příkré. Silnější, starší člověk nebo dítě, tak mají značné problémy! V ložnici dole není možné zároveň otevřít dveře a skříň jak je pokojíček malý. Okna vedou na verandu. Pokoj se nedá vyvětrat.(viz fotky)



2) dětské hřiště



realita-pískoviště není, trampolína pro jedno dítě max.velice malá, do dětského hřiště to má daleko



3) Srub nabízí ubytování vskutku komfortní



realita - nábytek byl starý, rozbitý, židle rozviklané. Dospělý člověk se nemůže na WC zavřít, jak je prostor malý.  Chybí sítě proti hmyzu, tedy host volí mezi vyvětrat a nápor hmyzu či nevyvětrat a nemít vzduch. Interiér působí opotřebovaně. (viz foto)



Cena 16.000 Kč je vzhledem k ubytování, i pokud přihlédnu k nabízené vířivce, sauně a rybníku, velice nadsazená. Navíc k objektu nevede příjezdová cesta a stání je poměrně daleko.



Nepříjemné překvapení čekalo i na konci pobytu u placení elektřiny. Za týden jsme platili cca 1200 Kč. Spotřeba energie totiž zahrnuje i různá čerpadla, která s hosty nesouvisí. Spotřeba je potom neúměrně vysoká.



Bohužel, závěr je: tento srub bychom za těchto podmínek nemohli dále doporučit.



Chtěla jsem po agentuře, aby popisek chaty změnili pro budoucí klienty, myslím, že ubytování není vhodné pro malé děti, starší lidi či pro někoho ,,prostorově výraznějšího". Reakce z agentury mě přímo šokovala. Odpovědi byly ironické, vysmívající se, přístup typu: už jste zaplatili a zbytek nás nezajímá. Nešlo totiž o klasickou reklamaci, spíše zpětnou vazbu. Chtěli jsme docílit toho, aby změnili popis ubytování. V závěru komunikace mě odkázali na majitele, přičemž mi neposkytli ani email. Jednání velice nesolidní. Vyhněte se této agentuře obloukem a tomuto komfortnímu srubu za tuto cenu také.



Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.