1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.24 Kč
USA
1 USD = 23.62 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.63 Kč

Vyhledávání cestovek

Cestomilové s.r.o.

Cestovní kancelář pojištěna u Union pojišťovna
+420 774 449 306
Logo

cestování po Francii

Adresa: Slunečná 479/2, 63400, Brno
E-mail: cestomilove@cestomilove.cz
Rok založení: 2014
Provoz od roku: 2014
Právní forma: společnost s ručením omezeným
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 16:00
Úterý: 9:00 - 16:00
Středa: 9:00 - 16:00
Čtvrtek: 9:00 - 16:00
Pátek: 9:00 - 16:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • poznávací zájezdy
  • eurovíkendy


Přehled recenzí


Cestomilové

Ludmila Schejbalová 29.06.2016

1. Ze všeho nejvíce bych chtěla ocenit komunikaci s CK Cestomilové. Obratem reagovali na každý mail, řešili mojí složitou situaci s proplacením dovolené přes zaměstnavatele, uklidňovali nás ohledně aktuální stávkové a povodňové situace v Paříži a moc se mi líbil e-mail s aktuální předpovědí počasí :)



2. Informace na letišti v Praze byly dostačující, veškeré podklady jsme dostali v obálce, odbavení bylo bezproblémové.



3. Průvodkyně Katka byla moc milá, ochotná a sympatická a snažila se nám toho ukázat za každou cenu co nejvíce, tj. dokonce více než bylo uvedeno v programu. 



Za nás oba s přítelem moc děkujeme 



Ludmila Schejbalová



Cestomilové

Simona Svobodová 16.05.2016

Dobrý den, ráda bych přidala svůj názor na CK Cestomilové: Zájezd pořádaný CK Cestomilové byl dárkem pro mojí desetiletou dceru Simonku k 10 narozeninám. Já i dcera jsme byly po všech stránkách spokojené.Vše probíhalo podle instrukcí a předčilo daný rozpis. Velice profesionální a milý přístup slečny průvodkyně nás ohromil! Moc doporučuji tuto cestovní kancelář. My se určitě v jiném zájezdu vrátíme! Simči Svobodové



Cestomilové

Libor Houska 29.12.2015

Dobrý den,



 



rád bych uveřejnil své hodnocení na cestovku Cestomilové.



 



Zájezd: Za vínem do Burgundska a Bordeaux (individuální zájezd)



Termín: 9.11. - 15.11. 2015



Hodnocení:



Úžasné, úžasné, úžasné! Vše perfektně připravené, profesionální přístup a naše Cestomilka Věrka předčila všechny mé představy o průvodcích. S přáteli jsme chtěli do Francie za vínem a pro osmičlennou skupinu byl problém něco zajistit. Než jsme narazili na Cestomily. Kromě degustací vín a odborného výkladu Věrky, která vínům opravdu rozumí, jsme stihli vidět i kus nádherné přírody a poměrně dost památek. Ubytování bylo super - i když na můj vkus trošku nóbl - přímo na zámečku, naštěstí ale u zdroje:)



Cestomilové

Libuše Dronová 13.11.2015

V polovině října jsem se s kamarádkami vydala s cestovkou Cestomilové do Paříže. Přestože jsem ze začátku měla obavy, jak to všechno bude a co od mi neznámé cestovky mohu čekat, byla jsem nadšená. Již naše cestomilka Věrka, která nás na letišti přivítala, byla od prvního pohledu skutečný profík – což se pak ukázalo během samotného zájezdu. Vše perfektně připravené, dokonalé znalosti podané takovým způsobem, že ještě dnes si pamatuji každé slovo a neskutečná vstřícnost. Bylo nás ve skupince jenom 8 a vytvořila se skvělá parta. Poznávání Paříže jsme prokládali návštěvou kaváren, posezením v typické restauraci, piknikem ve versailských zahradách a vrcholem byla akce vinobraní na Montmartru, která nás všechny opravdu dostala.. moc se mi líbí myšlenka Cestomilů tkvící v malých skupinkách, přátelské atmosféře, profi přístupu, nečekaných zážitcích a pěkných hotelech i když na můj vkus s menšími pokojíčky – na nocování ve Fromuli už jsem přeci jen trošku stará. Mohu tedy vřele doporučit na zájezdy do Francie – neboť se specializují výhradně na ni. 



Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.