1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
= 0 Kč
USA
= 0 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
= 0 Kč
Maďarsko
= 0 Kč
Turecko
= 0 Kč

Vyhledávání cestovek

ARMITOUR - CESTOVNÍ KANCELÁŘ s.r.o.

Cestovní kancelář pojištěna u ČPP
+420 596 512 049
Logo

Zájezdy v ČR, Slovensku, Chorvatsku, wellness pobyty

Adresa: Kpt. Jaroše 794, Orlová, 735 14
E-mail: armitour@armitour.cz
Rok založení: 1999
Provoz od roku: 1999
Právní forma: společnost s ručením omezeným
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • lázeňské pobyty / wellness


Přehled recenzí


Armitour

Piegzovi 03.03.2016

Dobrý den, děkujeme majitelce p.Sobotíkové za skvělý zájezd do Dominikánské republiky, který nám doporučila. Právě jsme se vrátili a máme jen samé krásné zážitky. S cestovní kanceláří Armitour jezdíme pravidelně 25 let a vždy jsme byli spokojeni. Přejeme hodně úspěchů v podnikání!



Armitour

Bc. Dagmar Sobotíková 24.08.2015

Dobrý den,



v naší evidenci  neregistrujeme klienta s příjmením FEDER . V samotném textu je řada logických nesrovnalostí, které jednoznačně potvrzují pouze snahu pisatele poškodit naši cestovní kancelář.



V případě, že  jsou klienti nespokojeni se službami CK, mají ze zákona právo je písemně nebo ústně reklamovat v cestovní kanceláři.



ARMITOUR

Jiří Feder 29.11.2014

Dobrý den. Chtěl bych informovat případné zájemce o cestování s CK Armitour Orlová o našich nepříjemných zkušenostech. Objednali jsme si adventní zájezd pro šest osob do Krakowa na jeden den a to 36 dní před odjezdem a ihned jsme celou částku zaplatili. Týden před odjezdem, při převzetí voucherů, nám majitelka oznámila, že zájezd je již plně obsazen a že si máme vybrat jiný termín než byl dohodnut. S tímto jsme nesouhlasili a tak nám cestovka nabídla zájezd z jiné CK, ale ten po dotazu již byl plně obsazen. Majitelka CK nám následně zrušila smlouvu, že se zájezd nekoná a vrátila peníze již zaplaceného zájezdu s tím, že je vše v pořádku a že nám nabídla jinou alternatívu, která nám vůbec nevyhovovala. S touto CK již nikdy nebudeme spolupracovat, i kdyby byla na trhu nejlevnější. Tento přístup majitelky k zákazníkovi je absolutně neprofesionální.



Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.