1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.28 Kč
USA
1 USD = 23.76 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 73.03 Kč

Vyhledávání cestovek

Vítězslava Lebeděvová - CK WES

Cestovní kancelář pojištěna u Union poisťovňa
+420 556 708 081
Logo

pobytové a poznávací zájezdy, wellness pobyty, lyžařské zájezdy

Adresa: Novosady 31, Nový Jičín, 746 01
E-mail: viki@ck-wes.cz
Rok založení: 1992
Provoz od roku: 1992
Právní forma: fyzická osoba nezapsaná v obchodním rejstříku
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • poznávací zájezdy
  • pobytové zájezdy
  • autobusová doprava
  • lyžování
  • eurovíkendy
  • lázeňské pobyty / wellness


Přehled recenzí


CK WES

Tomas Baly 15.08.2017

Zájezd do Chorvatska jsem od CK Wes začal zajišťovat v září 2016 a to pro 14 rodin z našeho podniku-celkem pro 44 osob. Od samého počátku se mnou cestovka komunikovala rychle a přehledně, zodpověděla všechny mé dotazy. Obával jsem se nízké ceny, za kterou zájezd do Pakoštane vila Elka a vila Slávka pořádala.Trochu mě odrazovalo i pár recenzí, ale přesto jsem to risknul. A mohu říct,že jsem udělal jen dobře. Autobus byl přistaven přesně na čas, jízda probíhala plynule, skvělí řidiči snámi prokličkovala přes Slovensko, Maďarsko až na místo určení. Cesta trvala cca 15 hod.vč.přestávek. Na ubytování jsme museli čekat, což je pochopitelné vzhledem k vyklízení pokojů předešlou partou. Čekání jsme strávili u moře a prohlídkou městečka. Pokoje byli čisté. Kdosi zmiňoval fleky od zabitých komárů. Ty tam sem tam skutečně jsou, ale ty nám nevadili. Chyba lidí, kteří si tehdy nevzali nic proti hmyzu a museli ho nahánět po nocích s plácačkou. My měli přípravek do zásuvky a nenarazil jsem na jediného komára. Strava-tak tady je malá výtka:přibral jsem 2 Kg !!! Porce byli velké a jídlo bylo moc chutné. Každé ráno jsme si mohli vzít k obědu polévku, což bylo absolutně dostačující. Stejně většina z nás trávila celí den u moře. Delegátky:Tak tady opět není co vytknou. Delegátky Evička s Liduškou byli absolutně skvělé, ochotné, perfektně podávali informace a zajišťovali výlety. Samotné městečko Pakoštane je nádherné, hlavně v noci je krásně osvětlené. Obyvatelé jsou velmi přátelští a ceny jsou velmi přiměřené. Jediné co bych snad doporučil je dát na každý pokoj aspoň malí větrák. Chytli jsme tam zrovna tropy, celí týden 37 st. a přes noc 26 st. a v pokojích se nehnul vzduch ani při otevřených dveří. Ale takové počasí tak dlouho byl prý extrém. Shrnutí: Je vidět,že i za málo peněz jde zahrát hodně muziky. Všem tuto CK a destinaci Pakoštane doporučuji.



CK WES

Lucie T. 08.08.2016

Dobry den, chtela bych se s Vami podelit o hodnoceni CK WES z Noveho Jicina. V predchozi recenzi pisatelka uvadi, ze tato CK zamerne neinformuje sve klienty o pripadne zmene pokoju atd. S timto tvrzenim naprosto souhlasim. Stala se nam ta sama vec pri letosnim pobytu v Pakostane. Meli jsme rezervovane a emailem potvrzene 2 oddelene pokoje, misto toho nam na miste bylo oznameno, ze mame jeden 4luzkovy pokoj. Po vymene nazoru s delegatkou nam nakonec byl ponechan puvodni pokoj + nabidnuty pokoj v jine vile, cca asi 300-400 m. S timto jsme souhlasili. Pul dne na to prisla delegatka, ze pani majitelka by chtela zaplatit 500 Kc na osobu navic, protoze pokoj ve vedlejsi vile je o tridu lepsi. Po dalsi vymene nazoru s delegatkou jsme nakonec nic navic neplatili. Nicmene celkovy dojem uz byl znacne pokazeny. K tomu se musi pridat i styl stravovani. Snidane bez kavy, pouze caj ve varnici a talirek s par platky sunky, syra a nejake zeleniny, popripade pomazanka nebo marmelada a k tomu krabicka margarinu. Vecere jedno jidlo a opet caj nebo stava z varnice. Ale o tom jsme vedeli, takze tam se o zamerne nepodavani informaci nejedna. Nicmene celkovy dojem z organizace neni nijak zvlast lichotivy. Pokud mate radi retro a la dovolena zacatek 90. let, budete spokojeni. Abych nepsala jenom negativa, tak mestecko Pakostane je velice pekne, prilezitosti k ubytovani, stravovani i nakupu vlastnich potravin je hodne. Plaze jsou pekne, da se vybrat z vice typu plazi, voda je cistounka a lide pratelsti. Dekuji predem za zverejneni a preji hezky den. S pozdravem. Lucie



CK WES

Alexandra Rozdolská 22.06.2015

Ráda bych napsala hodnocení cestovní kanceláře WES, Nový Jičín. Chci každého upozornit na jednu věc. Objednali jsme si u této cestovní kanceláře týdenní pobyt v Chorvatsku – obec Drage – vila Svemir. Bez jakéhokoliv upozornění nám byl přidělen pokoj č. 4 – nejhorší pokoj ve vile, kde je kuchyň v jiném patře a lednice sice na patře, ale mimo pokoj, vše přístupné komukoliv. Tato cestovní kancelář na tuto skutečnost záměrně neupozorňuje a spoléhá na to, že když klient již dorazí na místo, tento pokoj vezme. My jsme naštěstí na tuto skutečnost přišli ještě 3 týdny před odjezdem, ovšem pracovnice cestovní kanceláře nám sdělila, že jsme si toto měli sami ověřit….. po dlouhých tahanicích nám nakonec byla vrácena celá zaplacená platba, ovšem jenom na základě dobré spolupráce se Slevomatem, kde jsme tuto dovolenou zakoupili. Cestovní kancelář chtěla 50% storno poplatek, i když hrubě porušili smluvní podmínky. Dejte si na tuto cestovní kancelář všichni velký pozor a rozhodně si ověřte, jaký pokoj a s jakým vybavením si objednáváte.



 



Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.