1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.28 Kč
USA
1 USD = 23.76 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 73.03 Kč

Vyhledávání cestovek

Alvarez s.r.o.

Cestovní kancelář pojištěna u Uniqa
+420 491 110 404
Logo

poznávací zájezdy do celého světa

Adresa: třída Karla IV.634/25, Hradec Králové 2, 500 02
E-mail: alvarez@alvarez.cz
Rok založení: 1996
Provoz od roku: 1997
Právní forma: společnost s ručením omezeným
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ano

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 16:00
Úterý: 9:00 - 16:00
Středa: 9:00 - 16:00
Čtvrtek: 9:00 - 16:00
Pátek: 9:00 - 16:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • poznávací zájezdy
  • pobytové zájezdy
  • exotika
  • zájezdy na míru / individuální zájezdy


Přehled recenzí


Alvarez

Jana Čepová 22.01.2018

V podzimních dnech loňského roku jsme podnikli dvoutýdenní zájezd s CK Alvarez. A ačkoliv patříme ke zkušeným a náročným cestovatelům, dovolená s CK Alvarez nás velmi mile překvapila. Zájezd byl perfektně zorganizovaný, nechyběly ani pamětihodnosti ani výlety přírodou. Po přistání v Colombu nás překvapil věk našeho průvodce, pana Patrika Balcara. Ale lepšího průvodce jsme si ani nemohli přát. Patrik, přes svoje mládí, prokázal výborné znalosti místních poměrů, měl komunikační znalosti a byl nám, cestovatelům na dovolené, k dispozici 24 hodin denně.  Během našeho cestování nás "zaskočil" tajfun, ne tak našeho průvodce. Okamžitě zajistil náhradní ubytování, náhradní program, který zahrnoval všechny zastávky, které jsme měli mít. Takže nebýt poničených silnic, poničených domů, přírodní spoušti a vytrvalého deště a vichru, tak jsme nic nepoznali. Tato dovolená patřila k našim nejlepším zážitkům. Na závěr chceme všem cestovatelům dovolenou s CK Alvarez vřele doporučit. Ještě jednou děkujeme CK i Patriku Balcarovi, který k tomu velkou měrou přispěl.



Alvarez

Jitka Pokorná 15.01.2018

Na přelomu starého a nového roku jsem absolvovala dvoutýdenní zájezd s CK Alvarez pod názvem "Nepál komfortněji", díky kterému jsem měla možnost získat poněkud ucelenější představu o zemi proslulé především nejvyšším pohořím světa. Byla to moje první zkušenost s uvedenou cestovkou a můžu říct, že při sestavování a organizování programu tohoto zájezdu odvedla velmi dobrou práci. V neposlední řadě se na mém výborném dojmu z cesty výrazně pozitivně podepsal náš průvodce Tomáš Hrnčíř. Svojí náplní byl zájezd velmi pestrý, zajímavý, současně ale pohodový, vždy s dostatkem času na jednotlivých místech, ať už kvůli prohlídce, fotografování, občerstvování nebo i jen nasávání atmosféry. Program zahrnoval i návštěvy některých méně turisticky známých lokalit, kde byli jiní turisté spíše výjimkami. Velmi příjemné bylo prostřídání návštěv historických památek s oblastmi "na dotek" Himálajím a s trochou divočiny v džungli Národního parku Chitwan poblíž indických hranic. Člověk měl na tomto zájezdu možnost poznat opravdu různé tváře Nepálu, ale do značné míry také to, jak žijí Nepálci ve městech, na venkově, proniknout do mentality tohoto celkově pohodového národa. Nechyběl ani pohyb přírodou po vlastních v mírných dávkách a např. možnost vyzkoušet také cestování místní dopravou. K pestrosti programu bezesporu přispěly i takové dopravní prostředky jako kanoe na řece, šlapací loď na jezeře či sloni v džungli. Ač název zájezdu k tomu tak trochu svádí, zájezd bych doporučila především všem těm milovníkům cestování, pro které komfort není na prvním místě, ale o to víc touží po autentických zážitcích z dané země. 



Alvarez

Václav Klička 06.01.2018

Patřím k velmi náročným cestovatelům, protože vždy vyžaduji vynikající zajištění zájezdu, výborné informace a hlavně co nejvíce zážitků příslušné destinace. V červnu 2017 jsem navštívil Mongolsko – země pastevců. Příprava trvala více než rok a věřte mi, že jsem si hodně vybíral, které CK se svěřím. Všechny moje vysoká kritéria jednoznačně splňovala CK Alvarez. A nemýlil jsem se. První setkání v sídle CK Alvarez mne přesvědčilo, že jsem si vybral více než skvěle. Lidský přístup, podrobné vysvětlení průběhu zájezdu, upozornění na možná rizika a hlavně, cítil jsem, že si klientů velmi váží. Po přistání v Ulanbátaru na nás čekal mladý průvodce Patrik Balcar, který okamžitě prokázal výborné zkušenosti, znalosti místních podmínek a hlavně vynikající komunikační  schopnosti. Vybral nejlepší pokoj na hotelu (kde se spalo 1 noc, jinak další dny se spalo v jurtách), zajímal se, zda něco nepotřebujeme a byl neustále plně k dispozici. Věděl, že nás všechny čeká cesta v délce 2 500 km drsným terénem a pouští. Kdykoliv někdo z nás něco potřeboval, vždy pomohl, vysvětlil, dokonce i finančně založil, když bylo potřeba. Byl opravdu 24 hodin plně k dispozici. Pravidelně nás předem informoval, co nás čeká, co je v plánu a dokonce i nad rámec našeho programu zajistil návštěvu míst, která naše skupina chtěla vidět. Průvodce CK Alvarez měl hlavní podíl na skutečnosti, že Mongolsko patří k mým nejlepším cestovatelským zážitkům. Poslední den v Ulanbátaru nás CK Alvarez pozvala na závěrečnou večeři a poděkovala nám všem a sdělila, že si nás velmi váží. Na závěr chci všem cestovatelům, dobrodruhům a průzkumníkům CK Alvarez jen a jen doporučit. Mají ohromné zkušenosti, kvalitní průvodce a jsme pro ně víc, než jen klient. Měl jsem tu možnost s nimi cestovat a prožít něco mimořádného. Samozřejmě důležitá je parta lidí, která byla naprosto výborná, dokonce tak, že v Mongolsku se z nás stala taková cestovatelská rodina. Děkuji Patriku Balcarovi, který k tomu společně s CZ Alvarez také přispěl.



Alvarez

Lucia Kucianová a Dana Jurášová 30.12.2017

V novembri 2017 sme absolvovali zajazd do Patagonie a na Velkonocny ostrov s CK Alvarez, ktory bol spoluorganizovany aj s cestovnou kancelariou Karavela, preto sa tento prispevok tyka obidvoch cestoviek. Ako cestovatelky, ktore maju dlhorocne skusenosti s roznymi cestovkami a roznymi typmi zajazdov, musime povedat, ze Alvarez aj Karavela su NAJHORSIE cestovne kancelarie, s akymi sme sa doteraz stretli, a ak sa da, vyhnite sa im velkym oblukom! Problemy sa zacali uz pred zajazdom. Pracovnici CK Alvarez sa ukazali ako nie velmi ochotny personal a na nase otazky reagovali zvycajne az po opakovanych vyzvach. Samotny sprievodca zajazdu, pan Vladimir Sojka, bol uplna katastrofa: ludsky potencial nulovy, organizacne schoposti ziadne, len absolutne najzakladnejsia znalost spanielciny (bez ktorej sa v Juznej Amerike zaobidete len tazko). Tento zajazd bol pre neho skor sukromnym vyletom a klientov bral len ako nevyhnutne zlo. Najpodstatnejsie bolo pre neho fotografovat. Na ubytovani aj presunoch chcu obe cestovky jednoznacne zarobit: s tak prisernym ubytovanim sme sa nikdy nestretli (a to sme v Juznej Amerike uz boli) – na tomto zajazde sme videli vsetko od spinaveho postelneho pradla, plesne v sprchach cez 2 kupelne pre 20 ludi (!!!) az po plostice na izbach. V pokynoch na cestu sa pritom hovorilo o "turistických hotelích", v skutocnosti sme spali na hosteloch, kde su uplne bezne poschodove postele v malych izbach bez dalsieho nabytku, spolocne kupelne a toalety pre X ludi, vacsinou ziadne ranajky, pripadne ranajky len velmi chudobne. Jedno ubytovanie bolo dokonca tak nizkeho hygienickeho standardu, že tam vsetci ucastnici zajazdu odmietli spat. Na presunoch miestnymi autobusmi stratite tolko casu, ze niekedy neostane cas ani len na zakladnu prehliadku mesta. Ale hlavne, ze cestovka zarobi. V poslednom rade by sme chceli spomenut aj pokyny na cestu: su napisane tak zavadzajucim sposobom, ze klienti maju pocit, kolko toho uvidia, v skutocnosti ale ide cestovkam len o to, aby nalakali co najviac klientov na krasne znejuce miesta, ktore potom v skutocnosti vidite len cez okno autobusu pri prejazde, pripadne ich nevidite vobec, lebo sa to nestihne. Celkovo nemozeme na ani jednu z uvedenych cestoviek ani na sprievodcu povedat nic pozitivne.



Alvarez

Anna Bělínová 13.03.2017

Dobrý den, chci se podělit o mé zkušenosti s CK Alvarez. Na doporučení známých jsme se letos rozhodli s manželem podniknout poznávací zájezd a vyměnit naše tradiční zprostředkovatele Eximtours a Čedok za trochu neznámý Alvarez. Měli jsme strach, protože jsme o této ck nikdy před tím neslyšeli, ale trochu nás uklidnilo, že nám před zájezdem byli ochotni dopodrobna vysvětlit vše okolo zájezdů a zodpověděli každý náš dotaz. Rozhodli jsme se odjet na zájezd do Peru. Byli jsme upozorněni, že se jedná o jiný styl cestování, než jsme asi byli doposavad zvyklí. Ano, jednoduché, ale čisté hotely, místní doprava nebo pronajaté autobusy žádný luxus, ale svůj účel splnily. Vše sice skromné, ale ty zážitky, které jsme si odvezli, jsou nezapomenutelné. Průvodkyně byla naprosto úžasná, ochotná, vždy připravena cokoliv řešit, i když se nám hned na letišti ztratil kufr (který se nakonec našel), prostě perfektní. Navíc znalá jazyka a místních poměrů a tolik zajímavých informací, které nám řekla, a nebyly pouze načtené z klasických průvodců…. Měli jsme štěstí, že se nám sešla bezva parta. Domů jsme opravdu přijeli nadšeni a jsem ráda, že nás to nezklamalo a můžeme v budoucnu vyrazit se známými opět na nějaký zájezd. Poměr cena/výkon je naprosto v pořádku. Anna Bělínová



Alvarez

Radomila Koulová 22.01.2016

Dobrý den, musím přispět negativním zážitkem: zakoupili jsme zájezd u CK ALVAREZ Vánoční Malaisie cena 60000,-Kč. Stručné výhrady:



- špatně naplánované přejezdy :přesuny nebyly úplně promyšlené,cestováním jsme strávili zbytečně minimálně 2 dny navíc



- neschopná průvodkyně :nevěděla kdy autobus odjíždí, odkud a kam, nevěděla nic o zemi, neustále jsme hledali nějakou památky,když se dostala k výkladu - vytáhla blok a koktavě přečetla několik řádek bez toho,že by textu sama rozuměla (takže jsme se hned ocitli na dálném východě,nebo stavba byla uhelným kamenem, metry zaměnila za kilometry...), vzhledem k prázdnimám jsme čekali před památkami ve frontáh několik hodin opakovaně, nejdelší přesum v plánu 7 hodiny - trval 17 hodin ,bez jídla,WC na povel...



- let naplánován tak, že jsme v Miláně čekali 7 hodin -přitom při příletu jsme na letišti s tabule četli, že Praha letí za 2 hodiny...



HRUZA!



CK Alvarez

admin 25.03.2014

Ahoj Věro,
Při plánování zájezdu do Peru Ti nemůžeme doporučit konkrétní cestovku, ale můžeme tě varovat před CK Alvarez, která nabízí zájezdy do zajímavých destinací celého světa , ale konkrétní provedení zájezdu je podvod na zákazníkovi, cestuje se veřejnou dopravou (opravdu nemusíme jet na zájezd s cestovkou abychom jezdili organizovaně metrem, busem nebo vlakem, takovou cestu si můžeme zajistit sami a za zlomek ceny), ubytování ve špinavých a úděsných podmínkách, jednou to bylo i v pokojích bez oken, to by nebylo na škodu, pokud by cena zájezdu nebyla na cenové úrovni ubytování v nejméně 3-hvězdičkovém hotelu tamní úrovně. Majitelé CK Alvarez si tak hezky vydělají a zákazník spí na pokoji pro 5 a více lidí se společnou koupelnou na chodbě.

CK Alvarez

Fischerová 16.01.2014

S CK Alvarez jsme byli již 2 x a všem doporučuji.

CK Alvarez

M. Dolejší 12.12.2013

Nemá někdo zkušenosti s CK Alvarez?

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.