1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.23 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.9 Kč

Vyhledávání cestovek

INVIA.CZ, a.s.

Cestovní kancelář pojištěna u Uniqa
+420 221 411 434
Logo

Největší on-line prodejce zájezdů

Adresa: Senovážné náměstí 1463/5, Praha 1, 110 00
E-mail: info@invia.cz
Rok založení: 2002
Provoz od roku: 2002
Právní forma: akciová společnost
Člen ACCKA: ano
Člen ACK ČR: ano

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • poznávací zájezdy
  • pobytové zájezdy
  • exotika
  • lyžování
  • eurovíkendy
  • lázeňské pobyty / wellness


Přehled recenzí


Invia

Kateřina Mocková 13.11.2016

Jiný rozměr dovolené, to je přesně to, co jsme zažili - těsně před odletem Invia suše sdělila, že nám 4 měsíce objednaný a plně zaplacený zájezd nedodá a chyba je na naše straně. Otázka v telefonu "Co s tím budete dělat?" dodala "dovolené" úplně jiný rozměr. V týdnu, kdy většina Čechů využívá podzimní prázdniny a počet míst v letadle je limitovaný, si takhle s námi Invia pohrála. Šok, kdy čekáte pouze na oznámení termínu odletu a místo toho se dovíte, že nikam nejedete, nelze popsat. Objektivně musím dodat, že na poslední chvílí nabídli výrazně dražší zájezdy z odletem z Vídně a Bratislavy bez ochoty doplatit cokoli. S Invií nikdy více.



Invia

Monika 28.09.2016

Dobrý večer, ráda bych přidala příspěvek o společnosti INVIA. V srpnu jsme si dvě rodiny, já s dcerou a má sestra s dcerou a vnukem zaplatily zajezd do Bulharska all inclusive na jeden týden. Tři dny před odletem nám bylo sděleno pracovnicí INVIE, že nemají volné dva pokoje, jak jsme měli zaplaceno, ale pouze jeden pokoj, s klidem se nás paní z INVIE zeptala, zda odletí alespoň část rodiny ??? Nesouhlasili jsme a poté nám bylo přislíbeno, že do dvou dnů budou peníze na náš účet vráceny zpět, , vráceny byly jedné rodině za čtyři dny a druhá čekala téměř více než týden. O příšerné komunikaci k vůli navrácení peněz s pracovníci INVIA, která najednou neustále byla pryč, potom měla poradu, pak zase volno na tři dny, by byla asi škoda mluvit. Náhradu ve stejném termínu nám nikdo nenabídl. Dovolenou jsme strávili v Dolní Lomné u potoka, jelikož nám ještě v době dovolené nebyly vráceny všechny peníze. Za zkaženou dovolenou jsme žádali kompenzaci. Nyní po více jak 6 týdnech nám zaslali kompenzaci za neuskutečněnou dovolenou certifikát od společnosti  INVIA na nákup dovolené nebo letenek 2 tis. Kč celkem pro všechny. Bereme to jako velmi  špatný vtip. Se společností INVIA už nikdy více, kompenzaci 2 tis. Kč si můžou strčit..... však víte kam :-(



Invia.cz

admin 06.04.2014

Invia.cz je pouze internetový zprostředkovatel prodeje zájezdů, takže je potřeba pátrat po kvalitě služeb daného touroperátora, který zájezd pořádá.

Invia.cz

Marta 24.03.2014

Zdravím, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s Invia.cz. Mám vyhlidnutou dovolenou na Kanárských ostrovech. Máte někdo zkušenost? Jinak jsem vybrala tuhle nabídku: https://drive.google.com/a/zumail.org/folderview?id=0B5o2wo1Zzqq6ZE01RVNVMGwxUlk&usp=sharing
díky
Marta

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.