1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.16 Kč
USA
1 USD = 23.47 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.86 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.4 Kč
Turecko
100 TRY = 72.19 Kč

Vyhledávání cestovek

CA Engeltour Markéta Horčičková

agentura nemá zákonnou povinnost být pojištěna proti úpadku
+420 604 323 224
Logo

jednodenní zájezdy se zaměřením na oblast Saského Švýcarska

Adresa: Vavřenova 1170/8, Praha 4, 14200
E-mail: engeltour@centrum.cz
Rok založení: 2015
Provoz od roku: 2015
Právní forma: fyzická osoba
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • poznávací zájezdy
  • pobytové zájezdy


Přehled recenzí


Engeltour

Marta Brixíová 18.01.2016

S touto agenturou jsem od května 2015 již šestkrát absolvovala zájezd do Drážďan a mohu jen chválit. Každý zájezd byl perfektně připraven a zorganizován,nebála jsem se vyrazit i s malou vnučkou a bez jazykových znalostí. Průvodkyně i průvodce mají všestranné znalosti a hlavně jsou vždy ochotni kdykoliv pomoci a vše správně vysvětlit. Nikdy nenastal sebemenší problém,ani při cestě a ani při provázení městem. Absolvovali jsme historickou prohlídku,Muzeum člověka, a i když tam šla jen hrstka turistů,pan průvodce nás tam ochotně tramvají doprovodil a pak na nás zase čekal. Na podzim jsem jela i s manželem do Bastei a tam jsme se také setkali jen se samou ochotou a vstřícností. Tudíž tuto CA mohu stoprocentně jen doporučit a už teď se těším na další únorový zájezd.

 



Engeltour

Mary-kate 14.01.2016

S cestovní kanceláří mám osobně dobrou zkušenost. Chtěla bych především vyzdvihnout přístup cestovní kanceláře. Paní majitelka mně vyšla vstříc a šlo se s ní rozumně domluvit.



Engeltour

Kira Saske 07.12.2015

Dobrý den,



Chtěl bych napsat recenzi na cestovní kancelář CA Engeltour.cz



Co se týče výletu jako takovému tak nemůžu nic dodat ale informovanost  a přístup cestovní kanceláře k lidem byl opravdu strašný. Někteří lidé nebyli dokonce informování v kolik a kde na jaký vlak přestoupit ale nějako to zvládli. Však nejhorší byla cesta zpět. Byli jsme domluveni s delegátkou ze zhruba 20 lidi pojede jiným vlakem do Prahy hl. nádraží kvůli navazujícím spojům místo toho abychom jeli s ostatními do Praha-Masarykovo náměstí a následně dojít na hlavní nádraží. Těsně před Ústím nad Labem však vlak srazil srnku a nabrali jsme zpoždění 15 minut. Když jsme dojeli do Ústí nad Labe kde jsme měli původně přestupovat na rychlím do Prahy hl. nád. nám ujel. Z 20 lidí nás zůstalo 11 a delegátka která měla z úkol jet s námi až do Prahy hl.nád. se na nás vykašlala a odjela jiným vlakem pryč kvůli tomu že chtěla jít se svým klukem na diskotéku. Neřekla nám ani nejbližší spoj ani nám nenabídla že by jsme mohli jet sní aby nás pak doprovodila a ani lístky na vlak nám nedala.



Tak jsme volali majitelce cestovní kanceláře jak je to možné a chtěli jsme aby proplatili nové jízdné což české dráhy bez problému při předložení nové a tej předešlé která mela ta delegátka cestovce proplatí. Ale majitelka stím měla strašný problém a že nic proplácet nebude dokonce nám zavěsila telefon a vypla si ho abychom ji nemohli kontaktovat zpět.



Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.