1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.23 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.9 Kč

Vyhledávání cestovek

Cestovní kancelář Steel Tour s.r.o.

Logo
Adresa: Šošůvka 198 , Sloup, 679 13
Rok založení: 2016
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny




Přehled recenzí


Steel Tour

22.08.2016

Čerstvý zážitek s CK STEEL TOUR - zájezd proběhl ve spolupráci se Zájezdovým centrem.... další horor.



Zájezd na Orlí hnízdo a plavba lodí po Konigsee.



Zájezd byl, co se týče organizace opravdu katastrofální. Na 3 autobusy by snad měli jet 3 kvalifikovaní průvodci. Doteď pomalu ani nevíme, kdo průvodce byl. Nikdo s námi nekomunikoval, v noci jsme ani pomalu nevěřili, že vyjedeme. Čekání půl hodiny na zasedací pořádek ? Plno z nás ještě v den odjezdu nevědělo, jestli vůbec jedeme, nebo ne.

U Orlího hnízda nás autobusy vyhodili na parkovišti a od půl 8 jsme hodinu postávali na parkovišti, zase aniž by nám kdokoliv řekl jediné slovo. Pak jsme se teda dozvěděli, že nahoru máme jet až 9.20. Takže další hodina postávání. A místo 4 hodin, které jsme nahoře měli mít k prohlídce a procházce nám zbyly 2. Ale to byla ještě ta lepší polovina zájezdu.

Po příjezdu dolů jsme se zase rozdělovali do autobusů, podle toho, kdo jaký výlet měl zaplacený. My jsme konečně o půl 1 dojeli k jezeru, ale tam nám řidič řekl, že budeme čekat, až ostatní klienty vyloží u lázní a v solných dolech a přijedou k nám zpět, aby nám koupili jízdenky ? Platili jsme předem. Jízdenky mohly být objednané, tak jako to měli 2 zájezdy, co dojely k jezeru zároveň s námi. No tak jsme NA PARKOVIŠTI (!!) stáli asi do čtvrt na 3, kdy přiběhl pán, který nás poprvé spočítal, šel koupit jízdenky a zjistil,že platební karta je prázdná. Znechucení jsme už chtěli jet domů, zaplnit 1 autobus, bylo nás cca 64 a prostě už jet do Prahy,abychom my ,co jsme ještě potřebovali na Moravu, stihli přípoje. To taky nešlo. Ale nemohli jsme si ani koupit loďky za své peníze, protože to už bychom nestihli odjezd v 16 hodin. Takže 12.30 - 16.00 jsme stáli a neměli možnost nic dělat ! V 16 jsme si nastoupili do autobusu a zjistili ,že i přes zákaz jeli dva lidé na loďky, takže nás šedesát lidí čekalo další hodinu na tyto dva. 

Zkrátka do Prahy jsme vyjeli až o půl 6. To znamená 5 hodin strávených postáváním na parkovišti pro nic ! Samozřejmě nám asi 10 lidem, co jsme jeli směr Ostrava přípoj ujel a tudíž jsme strávili od 23.hod do půl šesté ranní 6,5 hodin v parku u nádraží, čekáním na první spoj. Nevěřila jsem, že v dnešní době si někdo vůbec tohle může dovolit. Přece nemůžou jet 3 autobusy na 1 člověka, který s námi ani nemluví.

Už nikdy. Jsem zvědavá, jestli budou vráceny peníze.



Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.