1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.28 Kč
USA
1 USD = 23.76 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 73.03 Kč

Vyhledávání cestovek

Ing. Ladislav Jarý - CK VICTORIA

Cestovní kancelář pojištěna u ERV pojišťovna, a.s.
+420 545 213 101
Logo

pobytové zájezdy u moře, cykloturistika, turistika, poznávací zájezdy

Adresa: Cejl 536/87, Brno, 602 00
E-mail: dovolena@victoria-ck.cz
Rok založení: 1993
Provoz od roku: 1993
Právní forma: fyzická osoba nezapsaná v obchodním rejstříku
Člen ACCKA: ano
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • poznávací zájezdy
  • pobytové zájezdy
  • autobusová doprava
  • cykloturistika
  • eurovíkendy


Přehled recenzí


CK Victoria

Ing. Anna Ištvánková 02.09.2017

Chtěla bych se podělit o zkušenosti s CK Victoria. V březnu jsme si vybrali v této CK cyklozájezd okolo Mosely. Zaplatili jsme zálohu - nepřišlo potvrzení o platbě – platbu potvrdili až na telefonický dotaz. Potom jsme doplatili zbytek – zase jsme se museli telefonicky informovat, zda platba proběhla. Necelý týden před odjezdem přišly dispozice k zájezdu. Po jejich přečtení jsem začala pochybovat, jestli jsem vybrala správný zájezd. Jde o soupis výhružek a pokut. Dne 20.8.2017 jsme v 18:30 vyjeli z Přerova. Cesta proběhla celkem v pohodě. Ráno jsme zastavili po celonoční jízdě na veřejném parkovišti a bylo nám vedoucím zájezdu panem Olbertem sděleno, že máme vystoupit a převléct se do cyklistického a posnídat. Na parkovišti nebylo nic – ani toalety, ani lavečky, pouze trocha odpadků. Takže žádná hygiena a snídaně na stojáka a převlékání také tak. Zavazadla jsme přehrabovali na zemi. Potom jsme vyjeli – vedoucí zájezdu nás vedl přes les, mimo jiné za účelem vykonání tělesné potřeby. Byli jsme dost v šoku. V autobuse nám vedoucí rozdal mapy, podle kterých jsme měli jezdit. Kdybychom neměli stažené mapy Německa a nejezdili podle nich, tak bychom s největší pravděpodobností nedojeli do cíle žádné etapy. Vedoucí zájezdu opustil 40 lidí v Trevíru a odjel sám na kole, aniž by zkontroloval, kdo se k autobusu dostavil a kdo ne. Ubytování se snídaněmi bylo dobré. Cesta zpět opět začínala na veřejném parkovišti, bez možnosti jakékoliv hygieny po celodenním cyklovýletu. Takže jsme se převlékali různě za keři a auty. Potřebu jsme vykonávali tamtéž. Nevím jak vysoké pokuty by následovaly, pokud bychom byli přistiženi místními orgány, nemluvě o ostudě pro naši republiku. Mosela a její okolí je moc pěkné. Je velká škoda, že organizace cykozájezdu od firmy Victoria je zaměřena na minimální náklady pro cestovní kancelář. Sportovní referent pan Olbert má zájem sám našlapat co nejvíce kilometrů a zřejmě si dokázat svou sportovní výkonnost. Informace o jednotivých místech kudy jsme projížděli byly naprosto nedostačující a chaotické. Do jednotlivých etap se vyjíždí pozdě, okolo 10 hod a pak nezbýval čas na prohlídku jednotlivých měst. Závěrem bych chtěla říct, že tuto CK dalším zákazníkům v žádném případě nedoporučuji.



CK VICTORIA

Radmila Holišová 19.06.2016

Byli jsme na kolektivní dovolené na Elbě s CK Victoria, kde jsme byli v Marina di Campo – kemp  Ville degli Ulivi v termínu od 3.6. – 12.6.2016. Cesta na Elbu byla perfektní díky řidičům. Rozčarování bohužel nastalo hned po vystoupení z autobusu a „přivítání“ delegátkou Gabrielou Míčovou, která se pravděpodobně špatně vyspala nebo nesnáší střídání turnusů. Na některé starší účastníky byla nepříjemná hned od začátku, hlavně když se jí zeptali, zda nemá dvoukolák, aby si mohli zavazadla od autobusu odvézt. Řekla jim, ať si ho koupí nebo ať jim zavazadla někdo odnese, čímž si nás rozhodně nezískala. Její jednání bylo absolutně neprofesionální a dovolila bych si říct až sprosté, protože většina lidí ze zájezdu byli důchodci, předdůchodci a pár dětí. Navíc, i když už byly mobilhomy uklizeny, tak nás nechtěla ubytovat dříve než v 16.00. hod.  Po výměně názorů s p. delegátkou Míčovou nás některé za celou dobu pobytu ani nepozdravila (to jsme ale přežili). Další velké rozčarování bylo ubytování v mini mobilhomech. Všude, kde jsme s CK byli, byli i normální mobilhomy. Ty naše měli jen 17,5 m2. Přitom si myslím, že když jednala vedoucí zájezdu s CK, tak ta ji mohla na to upozornit. Zejména když věděla, jaké věkové složení účastníků na Elbu jede. Protože ubytovat 4 důchodce do mini MH, z nichž 2 měli spát na palandách, je opravdu neskutečné. Nevím, zda z vedení CK někdo ubytování viděl, ale kdyby ano, musel by uznat, že do tohoto MH se vejdou maximálně 2 dospělí a 2 malé děti do 10 let. Z větších mobilhomů  tam byly jen 3 a většina účastníků byla narvána do těchto malých MH. Kdyby Elba nebyla tak krásná, byla by to moje nejhorší dovolení s touto CK.



CK Victoria

Miloš Vránek 01.04.2015

Koncem března jsem byl s přítelkyní a známými na lyžařském zájezdu s CK Victoria do La Plagne. Zájezd byl celkem v pořádku, až na katastrofální organizaci dopravy. Při cestě z Brna tam jsme zaznamenali první problém:

Několik osob přistupovalo v Praze, a protože jsme kvůli nim zajížděli naprosto nesmyslně do centra na hlavní nádraží, znamenalo to v pátek odpoledne zbytečné zdržení cca 2 hodiny. Nechápu, proč při cestě na Plzeň, není možné nabírat osoby v Praze např. u nákupního centra Zličín, kdy by zdržení bylo max 30 minut.

To hlavní však přišlo při odjezdu:

Apartmány jsme museli vyklidit nesmyslně brzy do 9.00 a bylo nám delegátkou řečeno, že autobus pro nás přijede cca v 15 hod. To již bylo nepříjemné, protože jsme neměli žádné zázemí a museli jsme se „potulovat“ po středisku. Delegátka však postupně příjezd autobusu posouvala, nejprve na 16.00, potom na 18.00, později na 19.00. Autobus nakonec přijel až po dvacáté hodině!!! To znamená, že jsme strávili postáváním a procházením po středisku příšerných 11 hodin a navíc poslední 3 hodiny se citelně ochladilo a začalo pršet. V 16.00 jsme navíc museli vynést naše věci z místa ubytování na ulici, takže vše bylo mokré. Já i přítelkyně jsme nachlazení a předpokládám, že takto dopadla většina účastníků zájezdu. Zjistili jsme, že autobus do Francie nejprve dovezl jednu skupinu, potom jel do vzdáleného střediska, kde nabral první skupinu na cestu zpět a poté jel do našeho, opět dost vzdáleného, střediska pro nás. To znamená, že ten pozdní příjezd byl plánován, prvotní informace od delegátky byly lživé a CK Victoria se takto nelidsky chová ke svým klientům záměrně. Proto již nikdy služby této CK nevyužijeme a doporučuji to ostatním!!!





 



Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.