1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.27 Kč
USA
1 USD = 23.67 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.92 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.64 Kč

Vyhledávání cestovek

MARINE TOUR s.r.o.

Cestovní kancelář pojištěna u Generali
+420 272 660 756
Logo - MARINE TOUR s.r.o.

pobytové zájezdy u moře v Turecku a na Maltě

Adresa: Kunětická 2534/2, Praha 2, 120 00
E-mail: info@marinetour.cz
Rok založení: 2007
Provoz od roku: 2007
Právní forma: společnost s ručením omezeným
Člen ACCKA: ano
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: 9:30 - 15:00
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • pobytové zájezdy


Přehled recenzí


MARINE TOUR

Antonín Porazil 18.06.2015

Zúčastnili jsme se zájezdu do Turecka,5.6.-16.6.2015,do hotelu Kleopatra Gungor s CK Marinetour.Hlavně bych chtěl ohodnotit chování delegátek,které si vás přehahují jako horký brambor,bez ohledu na to,která je vám přidělena.Zarazil mě přístup delegátek k předcházejícímu zájezdu,jehož účastníci si museli čas odjezdu od hotelu těžko telefonicky schánět v deset věčer před raním odjezdem,jiné CK měly odjezdy a potřebné info na nástěnkách od šesti večer !!!



Já sám jsem s naší delegátkou mluvil-čistě náhodně,když ubytovávala nové turisty,jinak schůzky jsme měli za celou dobu pobytu,což bylo dvanáct dní, DVĚ !!!!!, a ta říkala,že bude vše pro náš odjezd v úterý,včas a v pořádku zajištěno !?!?,včetně zajištění lunch-paketů.Dopadlo to tak,že se ozvala sms v osm večer,kdy udala čas odjezdu -a HOTOVO.Jak člověk závidí jiným CK jejichž agenti se v průběhu dovolené v hotelech objeví-např.čedok,fischer,alexandria,pan tour atd.častěji a zajímají se o turisty.Platíme si cestovky proto,že chceme mít vše potřebné zařízeno a ne proto,aby se člověk již pár dní před odjezdem strachoval,že na něj "delegát" zapomene.Byli jsme v Turecku popáté,tak cestovky můžeme srovnávat a tato z toho nevychází nejlépe.



MARINE TOUR

lamis 18.05.2015

Dobrý den,



 



ráda bych se podělila o špatnou zkušenost s cestovkou Marine Tour. Loni jsme s nimi byla v Turecku, ráda jsem si připlatila, abych měla jistotu, že se dovolená vydaří. Cestovní kanceláří Marine Tour inzerovaný 5 * hotel odpovídal max 2 - 3*. Koupelna byla vytopená, sice nám to opravili, ale vlhko tam bylo stále, někde to protékalo. Za celý týden nebylo umyto WC! Ubrusy v jídelně byly špinavé, s drobky a polité, sehnat příbor býval problém. Podlaha to samé, člověk musel dávat pozor, kam šlape. Při odjezdu jsme měli dostat snídaňový balíček, nestalo se tak. Reklamovala jsem úroveň hotelu a jeho služeb, po zákonné lhůtě mi přišla předem připravená, okopírovaná standardní odpověď typu "mnoho slov o ničem", reklamace neuznána. Marine Tour musí velmi dobře vědět, kam své klienty posílá, nicméně neváhá je okrádat tvrzením, že si kupují lepší hotel a služby. Navíc faktický majitel této cestovky je pán, který už před tím "položil" dvě cestovní kanceláře, teď v této branži podniká pod jménem manželky. 



Doporučuji nekupovat dovolené přes servry, které nabízejí zájezdy všech možných cestovek, nevíte, u koho si zájezd nakonec koupíte. 



CK Marine Tour

Eva Vítovská 06.01.2015

Dobrý den,

chtěla bych vyjádřit svou nespokojenost s cestovní kanceláří Marine Tour, specialistou na Turecko.Ze slibovaných 92 m od hotelu k pláži se vyklubalo dvacet minut chůze prašnou cestou. Z all inclusive nakonec byla dieta z důvodu stále stejného, málo chutného jídla.

Ani nestálo za to, chodit na oběd. Na reklamaci CK reagovala spoustou výmluv a tzv. dřístů na téma jiný kraj, jiný mrav.

Nedoporučuji využít služeb této cestovní kanceláře!

Eva



CK Marine Tour

Iveta Moro Stropková 05.08.2014

HODNOCENÍ A VAROVÁNÍ PŘED CK MARINE TOUR!

2. 8. 2014 jsme se vrátili z Turecka. Delegátka nám hned po našem příletu do Turecka na letišti sdělila, že se vyskytl menší!! problém. Turci dle jejích slov jsou idioti, kteří přebukovali hotely, takže nás 18 čechů musí ubytovat na jednu!! noc do jiného hotelu. (Později pod našim nátlakem sama uznala, že chyba je i na straně CK). Samozřejmě jsme v tomto hotelu zůstali po celý pobyt. Měli jsme zaplacený hotel přímo u pláže, s plážovým servisem (lehátka) v ceně, cena za hotel 13 290,-. V oblasti Turgutreis. Klidné místo bez hluku, animačního programu, dál od centra. Dali nás do hotelu, který byl cca 300 m od moře (tím mořem byl hnusný špinavý záliv s přístavem, s lehátky za poplatek!!! Takže pokud jsme se chtěli vykoupat v čisté vodě a nechtěli platit za lehátka, která jsme už měli mít v ceně, museli jsme chodit cca 1 km, denně. V oblasti Gumbet. V centru, velký hotel s denní diskotékou do půlnoci a animačními programy - přesný opak než jsme chtěli!! Tento hotel jsem (čistě náhodou) den před našim odletem našla na internetu za cenu 10 990,-!!! Pokoj v tomto hotelu jsme museli 3 x měnit - neustále něco nefungovalo nebo nás dali do pokoje se spoustou brouků. Hotel byl dle nás předtím zavřený, protože jsme tam přijeli a v hotelu nikdo jiný z klientů nebyl. Bazén zelený, jídlo hrozné! Další dny začali najíždět jiní hosté. Na naše stížnosti se nám z počátku delegátka div nevysmála do obličejů, a divila se "co se nám vlastně nelíbí??". Měla nám sama nabídnout reklamační protokoly, vysvětlit nám situaci a poradit nám jak to řešit, jenže to by celá cestovka přišla o peníze. Takže jsme si veškeré informace museli sehnat sami, sepsali jsme reklamační protokol, celou dovolenou jsme řešili reklamaci, vše nafotili, nyní čekáme na vyjádření CK. CK určitě již před naším odletem z Prahy věděla, že nastal tento problém, mohla celý zájezd zrušit a vrátit nám peníze. To oni ne, raději udělají podvod na lidi a čekají, že češi jsou tupci a stěžovat si nebudou!!!!



Marine Tour

Jana 03.10.2013

Dobrý den, 25.9.2013 jsme se vrátili ze zájezdu do Turecka - Alanya - hotel Kleopatra Gungor. Byli jsme moc spokojeni.Odlet i přílet přesně na čas,příjemný delegát,hotel čistý,denně úklid. Jídlo dostačující ( jen hlavní chod trochu jednotvárný),velké množství zeleniny a ovoce.Velmi příjemný personál. Blízko na pláž.
Jediný nedostatek byla cesta z letiště z Antalye. Trvala přes 5 hodin a to bylo opravdu hodně ( 120km).
Marine Tour doporučuji.

CK Marine Tour

Bronislav Pilbauer 02.01.2013

Chci se s vámi "podělit" resp. varovat ostatní potenciální klienty CK Marine Tour s.r.o. se kterou jsme byli v loňském roce (10.-17.7.2012) na dovolené v Turecku v hotelu v Antálii (hotel Renda Beach resp. hotel s nefunkční klimatizací společných prostor, špinavou jídelnou na rozpálené střeše hotelu jak jinak rovněž bez klimatizace, výpadky dodávky energií atd. vše vygradovalo stěhováním o půlnoci !!! do jiného hotelu ale po 6 dnech hrůzy !!!). Bylo by to asi na delší psání, ale mslím, že stačí jen naše upozornění na tuto naprosto neseriózní CK tak, aby se jako nám vysněná dovolená za cca 55 tis. Kč nestala dovolenou kterou bychom už nikdy více nechtěli zažít....
Vše skončilo reklamací pochopitelně že CK doposavad nic neuznala a nynní vše řeší náš právní zástupce. Jedním slovem velká hrůza, pokud možno varujte před "službami" této CK !!!!

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.