1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.23 Kč
USA
1 USD = 23.71 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.9 Kč

Vyhledávání cestovek

Cestovní kancelář AFRODITA s.r.o.

Cestovní kancelář pojištěna u Slavia pojišťovna
+420 222 210 670, 774 855 675
Logo

dovolená v Řecku, na Kypru, v Turecku, eurovíkendy v Istanbulu

Adresa: Mánesova 1825/44, Plzeň, 301 00
E-mail: zajezdy@ckafrodita.cz
Rok založení: 2010
Provoz od roku: 2012
Právní forma: společnost s ručením omezeným
Člen ACCKA: ne
Člen ACK ČR: ne

Otevírací hodiny

Pondělí: 9:00 - 18:00
Úterý: 9:00 - 18:00
Středa: 9:00 - 18:00
Čtvrtek: 9:00 - 18:00
Pátek: 9:00 - 18:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno

Zařazení v kategoriích

  • eurovíkendy


Přehled recenzí


CK AFRODITA

Mgr. Milada Vrbová 01.09.2016

Zájezd na Kypr, Famagusta od 18.08. do 30.08 2016, Hotel Long Beach



Vše, co CK Afrodita inzerovala, bylo pravdivé. Příjemné ubytování, krásné moře, výborné jídlo a neskutečně ochotný  a usměvavý personál. A navíc ještě delegát Standa Janoušek - příjemný, schopný, nápomocný, výborný organizátor, snažící se, abychom všichni byli spokojeni a dovolenou si užili. Kéž by bylo více takto profesionálně se chovajících mladých lidí! Na pobytové zájezdy k moři jezdíme s rodinou téměř každoročně. S CK AFRODITA jsme jeli poprvé - velká spokojenost,  tudíž určitě to nebylo naposled. Podobně se vyjadřovali i ostatní účastníci zájezdu. Děkuji a přeji hodně úspěchů. Mgr. Milada Vrbová



CK AFRODITA

Josef Maršálek 30.10.2015

Dobrý den,



zažili jsme letos v říjnu krásnou dovolenou na severním Kypru a to právě díky CK Afrodita - byl jsem s nimi už v minulosti na Krétě a vše jako tehdy bezva klapalo, delegátka Markéta byla skvělá, ve všem nám vyšla vstříc a dobře se o nás starala, takže mi nezbývá než tuto destinaci a hlavně cestovku Afroditu všem vřele doporučit :-)



 



 



CK AFRODITA

JUDr. Marcela Novotná 18.06.2015

Dobrý den,



v období od 8.6.-15.6.2015 jsme byli na dovolené s CK Afrodita v lokalitě Severní Kypr – místo Lapta – LA Resort hotel. S pobytem jsme byli poměrně spokojeni, vše odpovídalo dané ceně zájezdu. Nicméně dobrý dojem kazil přístup slečny/paní/ delegátky. Její chování  bylo velmi odměřené, arogantní a neprofesionální. Nabyli jsme dojmu, že jsme tam kvůli ní,   namísto ona kvůli nám.



      Např. v neděli 14.6., den před odletem,  jsme měli schůzku v 11.30 hod. Vzhledem k tomu, že někteří účastníci se dostavili dříve, velmi neochotně mi  podávala opakovaně  informace, neboť je řekla   již před mým příchodem, byť  jsem přišla ještě před časovým termínem. Totéž se opakovalo u dalších účastníků, kteří přišli v přesný čas, a to již odkazovala na písemné informace.



       Po našem příletu v brzkých ranních hodinách / 03.00 hod  přílet + odbavení + odjezd do hotelů + ubytování/ jsme měli první schůzku již v 11.00 hod, tedy cca po 5 hodinách spánku. Nedomnívám se , že se jedná o vstřícný přístup ke klientům, neboť schůzka, s ohledem  k časnému rannímu příletu, mohla být klidně posunuta  ve vhodnější čas.  I přes tuto nevýhodu se k nám, dle mého pocitu,  delegátka chovala jako učitelka ke školákům.



       Jezdím každý rok na dovolenou a vždy využívám služeb různých  CK. Rozhodně nikdy nebyly problémy s chováním a vystupováním delegátek CK, naopak . S Vaší CK jsem jela poprvé a bohužel, musím konstatovat, že dojem z poskytovaných služeb kazí zcela jednoznačně vystupování delegátky.



CK Afrodita

Vladimír Křížek 25.09.2012

Chtěl bych s vámi sdílet jak ostudně české CK nakládají se svými zákazníky a proč už s žádnou českou CK nikdy nikam nepojedu "

24.09.2012 jsem objednal a zaplatil přes cestovní agenturu Zajezdy.CZ u cestovní kanceláře CK Afrodita inzerovaný 4 denní zájezd do Istanbulu pro 2 osoby v termínu
27.09-30.09 s odletem z Vidně .
Nikde v nabídce na internetu CK Afrodita , tak ani v nabídce Zájezdy. CZ nejsou uvedeny pro tento zájezd časy odletů z Vídně a zpátečního letu z Istanbulu .
Naivně jsem očekával i u české CK aspoň určitou míru péče o zákazníka a serióznost cestovní kanceláře .
Byl jsem šokován když jsem zjistil teprve po zaplacení a obdržení letenek a pokynů k odletu že odlet z Istanbulu je v 5:20 ráno !
Pak se tedy jedná o 4 denní zájezd pouze technicky (tak aby to právně bylo OK , že ano ) a ani 3. noc není pro klienty plnohodnotná , když se klienti musejí na letiště dostavit ve 3:20 ráno , tedy opouštějí svůj hotel v CCA 2:20 ráno.

Jednaní CK Afrodita je jistě v tomto ohledu extrémně neseriozní a neprofesionální = sděluje časy odletů až po zaplacení zájezdu a sleduje pouze svůj zisk na úkor plnění normálních očekávání platících zákazníků.
To je že klienti nebudou nuceni opouštět zaplacenou noc hotelu uprostřed této noci a navíc bez zaplacené snídaně .
Když jsem volal zastoupeni Zájezdy CZ 24.09. 2012 ve 12:45 abych prodiskutoval možnost změny casu odletu - mi pan prodejce kterého jsem se dovolal sdělil že prodejce se kterým jsem původně jednal je mimo kancelář a že mi zavolá až se vrátí za cca 1 hodinu.
Samozřejmě že mi nikdo nezavolal .
Zato mi následně ve 12:46 téhož dne na můj mobilní telefon přišla textová zpráva :
"debile naletel jsi " .
Byla poslána pres SMS bránu z počítače tak , aby se nedal dohledat odesílatel ( sdělení O2 se kterými jsem tuto zprávu diskutoval ) .
Nicméně je zcela zřejmé kdo a z jakého důvodu tuto zprávu odeslal.
Tímto chci varovat před chováním a praktikami uvedených subjektů ty kteří by se eventuelně mohli splést jako se stalo mě .
Mě už se to dále nestane , už nikdy nevyužiji “ služeb “ českých CK .

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.